Total Media News

Stiri - Sport
Sase noi sporturi adaugate la programul de iarna Jocurile Olimpice de la Soci PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 28 Ianuarie 2013 23:06

Comitetul Olimpic International (CIO) a confirmat astăzi includerea a șase noi evenimente de pe programul a Jocurilor Olimpice de Iarnă la Soci, în 2014

Ele sunt de schi half-pipe (bărbați și femei), sărituri cu schiurile pentru femei, stafeta  biatlon mixt, patinaj artistic echipă și stafeta  sanie .

                        
Decizia de a include noile sporturi  s-a bazat pe un raport prezentat de către programul olimpic Comisiei (OPC) pentru a IOC Comitetului executiv (EB), în Acapulco, în luna octombrie a anului trecut.OPC a studiat propunerea individuala  a  federațiilor  internaționale de sport și, la cererea EB, compilat o analiză detaliată a tuturor evenimentelor candidate la campionatele mondiale lor respective această iarnă.

Citeşte mai mult...
 
ATLETISM - Campionatul National de sala - Complexul "Lia Manoliu" PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 27 Ianuarie 2013 11:35

          În etapa a II-a a Campionatelor Naționale indoor, atleții steliști au obținut cinci locuri I, șase locuri II și două locuri III.

                            

                Proba de săritură în înălțime a fost dominată de Steaua atât la masculin, cât și la feminin, cu rezultate promițătoare pentru realizarea baremurilor de participare la apropiatele Campionate Europene de sală.

   Rezultate obținute:

Citeşte mai mult...
 
Azarenka a cistigat din nou la Australian Open ! PDF Imprimare
Sporturi individuale
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 20:59

Victoria Azarenka s-a impus pentru a doua oară consecutiv la Australian Open după ce a învins-o pe Li Na în trei seturi, scor 4-6 6-4 6-3.

                              

Chinezoaica a început mai bine partida şi a cîştigat primul set, scor 6-4, un set în care s-au realizat 7 breakuri, 4 pe serva numărului 1 mondial.

Ameninţată că ar putea pierde poziţia de lider WTA, bielorusa şi-a ridicat nivelul jocului şi a reuşit două breakuri consecutive în startul manşei secunde. Pînă la urmă s-a impus la fel ca Li Na în primul, scor 6-4, în 58 de minute.

Citeşte mai mult...
 
Poliţiştii de la Antifraudă au ridicat calculatorul directoarei de la Olimpia! PDF Imprimare
Sport
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:31

                       evenimente  la baza Olimpia  !

                                      

         Mai multe contracte încheiate de directoarea Mihaela Neagu, printre care şi cumpărarea supraevaluată a 11.800 de metri dintr-un teren de rugby şi o margine de bază din Vitan, semnalate de-a lungul anilor de ziar, sînt anchetate de procurorii care îi coordonează pe poliţiştii de la Antifraudă din IGP.

 

Citeşte mai mult...
 
Un jucator de legenda al Stiintei vrea sa se implice in noul proiect, dar e sicanat de primar PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:11

                  Adrian Mititelu a anunţat ieri seară că se retrage de la conducerea Ştiinţei. Patronul Universităţii a participat aseară la o discuţie cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, cei doi căzând de acord ca Ştiinţa să revină în fotbalul românesc începând din vara aceasta.

 

      Marea noutate este faptul că Adrian Mititelu se retrage de la conducerea Craiovei. Mititelu a spus că îşi va continua separat procesele cu conducerea FRF şi a propus să cedeze majoritatea acţiunilor către municipalitate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 449 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport