Total Media News

Stiri - Sport
SCRIMA - Cupa Mondiala - Leipzig PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 11 Februarie 2013 10:40

          Echipa României de spadă feminin a cucerit medalia de bronz la etapa de Cupă Mondială de la Leipzig. Stelistelor Ana-Maria Brânză și Simona Pop li s-au alăturat Amalia Tataran, Adriana Dumitru și Ruxandra Udrea. Un început de drum promițător pentru noua echipă a țării.

                           

       Tot bronz a fost metalul cu care a fost răsplătită echipa masculină de sabie a României la Cupa Mondială de la Madrid. Stelistul Alin Badea împreună cu Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu și Ciprian Galateanu reprezintă noua formulă de succes.

 
Revenire in forta pentru Nadal » Dubla finala la Vina del Mar PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 10 Februarie 2013 10:32

                Rafael Nadal a revenit după mai bine de 7 luni de la accidentarea suferită la Wimbledon şi s-a calificat în ambele finale la turneul de debut de la Vina del Mar.

                             

             Fostul număr 1 mondial a trecut aseară fără probleme de francezul Jeremy Chardy, victorie în două seturi, scor 6-2 6-2, şi-l va întîlni pe Zeballos în această seară. Nadal nu a pierdut nici un set pînă acum, cîştigînd clar şi cu Delbonis şi Gimeno-Traver.

Citeşte mai mult...
 
Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost adusa la Guvern PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 15:52

Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European, organizat in Romania, a fost adusa la Palatul Victoria, unde gazde au fost vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu.

                                   
Ivan Patzaichin a fost primul purtator al tortei olimpice a FOTE 2013 din stafeta care a plecat, sambata, de la sediul COSR si care va strabate un traseu de 15 km atingand puncte importante din Bucuresti, printre care Palatul Victoria, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Primaria Municipiului sau Pasajul Basarab.

Citeşte mai mult...
 
Mutu si Martian au preluat Aradul ! PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 08 Februarie 2013 20:14

         "Briliantul" va fi deocamdată consilier administrativ, iar partenerul său de afaceri va gestiona clubul. Obiectiv: promovarea imediată

 

           UTA intră în dinastia Adrian & Adrian! Omul de afaceri Adrian Marţian a bătut ieri palma cu patronul clubului arădean, Giovani Catanzariti, pentru preluarea echipei: "Ne-am înţeles asupra tuturor detaliilor, mai rămîn doar de semnat actele.

Citeşte mai mult...
 
NY Times: Autonomia secuilor, simbolizata de echipa de hochei din Miercurea Ciuc PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 07 Februarie 2013 13:56

          Publicația New York a publicat un material amplu despre situația secuilor din România, precizând că echipa locală de hochei pe gheață reprezintă avangarda mișcării de autonomie a maghiarilor din Harghita.     

                    

                 Mirecurea Ciuc, un oraș de 38.000 de locuitori din Transilvania, este faimos pentru trei lucruri: este cel mai friguros loc din România, produce o bere excelentă și are o echipă de hochei formidabilă, care a câștigat ultimele șase titluri naționale, așa își începe articolul Alina Totti, în New York Times.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 446 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport