Total Media News

Stiri - Sport
Oberstdorf - competitie cu iz amical PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 18 Februarie 2013 08:42

             Astazi , a avut loc ultima verificare a icarilor moderni inainte de Campionatele Mondiale de la Val di Fiemme , Predazzo . Pe trambulina Heini Klopfer-Skiflugschanze , s-au aliniat 8 echipe. Care mai de care cu experimente, sportivi noi, sportivi mai de prim plan sau nu , lipsind destul de multi saritori din prima garda . A fost o etapa cu iz mai mult amical, pregatitor pentru marea competitie ce vine in Italia , in frumoasa baza de la Val di Fiemme unde au mai avut loc aceste campionate in urma cu exact 10 ani unde Adam Malysz era in varful formei sale .

Citeşte mai mult...
 
Michael Jordan implineste azi 50 de ani PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Duminică, 17 Februarie 2013 10:50

            Cel mai important jucător de baschet din toate timpurile împlineşte astăzi 50 de ani. 

                          

           Moştenirea lăsată de Michael Jordan este palpabilă şi în prezent în NBA. Jucătorul care  purtat timp de 12 sezoane numărul 23 la formaţia Chicago Bulls a cucerit şase titluri în NBA şi două medalii de aur la Jocurile Olimpice.Michael Jordan nu deţine recordurile cele amai râvnite din NBA, fiind depăşit de Bill Russell în ceea ce priveşte titlurile câştigate şi Kareem Abdul Jabbar - puncte marcate.

Citeşte mai mult...
 
Cupa „Dragoste pentru hochei” PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 16 Februarie 2013 08:46

Direcţia pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti îi invită sâmbătă, 16 februarie a.c., pe iubitorii sporturilor de iarnă să urmărească, pe patinoarul Mihai Flamaropol,

                              Cupa „Dragoste pentru hochei”.


                                 

Competiţia organizată de Asociaţia Municipală de Hochei pe Gheaţă va avea loc între orele 8:00 – 11:00 şi va avea ca protagonişti copii între 8 şi 10 ani.

Citeşte mai mult...
 
Cum iti ingrijesti pielea dupa ce ai facut sport PDF Imprimare
Sport
Vineri, 15 Februarie 2013 22:34

           La fel cum exista obiceiuri de ingrijirea a pielii pentru  dimineata si seara, inainte de culcare, trebuie sa iti creezi un ritual de  ingrijire si pentru atunci cand faci sport.

 

       Tine cont de aceste sfaturi si vei   avea intotdeauna un look ingrijit si natural:

1. Bea apa inainte sa incepi sa faci sport, ca sa aiba corpul

o sursa de hidratare in timpul exercitiilor.

 2. Fa sport   demachiata. Din cauza efortului transpiri si risti sa ti se scurga machiajul si

sa iti patezi echipamentul.

Citeşte mai mult...
 
Sporturile de baza pentru 2020 Jocurile Olimpice de vara. PDF Imprimare
Sport
Marţi, 12 Februarie 2013 14:24

          Comitetul executiv (EB) a Comitetului Internațional Olimpic (CIO) au convenit astăzi asupra  celor 25 de sporturi le va propune la Sesiunea a 125-CIO pentru aprobare ca sporturile de bază pentru 2020 Jocurile Olimpice de vară.

 

        Cele 25 de sporturi sunt: atletism, canotaj, badminton, baschet, box, canotaj, ciclism, echitație, scrimă, fotbal, gimnastică, haltere, handbal, hochei, judo, înot, pentatlon modern, taekwondo tenis, tenis de masă, tir, tir cu arcul , triatlon, navigație și volei. 

   EB a recomandat  ca  luptele  , sport  coordonat  de   International Federation of Associated Wrestling Styles (FILA) , sa  nu  fie i inclus pe lista sporturilor  de bază.

   Lupta se va alătura acum cele șapte finaliste - Sporturi ca  : baseball / softball, karate, sport cu role, sport alpinism, squash, wakeboarding si wushu - vying pentru includerea în programul olimpic 2020 ca un sport suplimentar. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 445 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport