Total Media News

Stiri - Sport
Aurelia Bradeanu crede ca Oltchimul poate cistiga Liga Campionilor PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 11 Martie 2013 20:32

            Aurelia Brădeanu crede că Oltchimul poate cîştiga Liga Campionilor

          Aurelia Brădeanu nu a încetat nici un moment să creadă că Vîlcea poate ajunge în semifinalele Ligii. I-a fost teamă doar că echipa s-ar putea destrăma într-un moment nefericit


          Una din piesele puzzle-ului perfect gîndit de danezul Jakob Vestergaard la Budapesta: Aurelia Brădeanu. Om de bază în apărare, a jucat excelent şi în atac, marcînd de patru ori. Multe alte pase decisive. La final, după succesul clar, la 7 goluri, 30-23, pe faţa centrului vîlcean a apărut zîmbetul. De fapt, ce zîmbet?! Faţa îi radia de fericire şi parcă avea şi lacrimi în ochi!

Citeşte mai mult...
 
Bernard Hopkins, rege in ring la 48 de ani PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 10 Martie 2013 19:35

Pugilistul american Bernard Hopkins a cucerit aseară titlul mondial IBF la categoria semigrea.

                                         

          Hopkins este cel mai vârstinc campion mondial al boxului profesionist din istorie. Sportivul în vârstă de 48 de ani a obținut aseară cea de-a 53-a victorie din carieră, învingându-l prin decizie unanimă pe compatriotul său Tavoris Cloud, care este cu 17 ani mai tânăr.

    A fost primul eșec din carieră pentru Cloud, care câștigase primele 24 de partide la profesioniști. Hopkins, care își pierduse titlul WBC în fața lui Chad Dawson în urmă cu aproape un an, a făcut un meci senzațional, dominându-și clar adversarul, care era considerat favorit de către casele de pariuri.

Citeşte mai mult...
 
Steaua - Chelsea 1-0. Ros-albastrii au invins detinatoarea Ligii Campionilor PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 08 Martie 2013 08:12

        Steaua a invins, joi, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleza Chelsea Londra, intr-un meci din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa.

 

         Steaua a reusit sa invinga detinatoarea UEFA Champions League la Bucuresti. Cititi inca o data, pentru ca de data asta nu e un titlu bombastic. De data asta putem scrie SOC la Londra, moment INCREDIBIL la Bucuresti.

Joi seara, nebunia unor jucatori care au crezut ca pot reveni in fata unei fabrici de fotbal precum Ajax, a invins un gigant de miliarde de euro, pe Chelsea.

Citeşte mai mult...
 
AVANPREMIERĂ - RUGBY - Meci Amical - Steaua -RCJ Farul Constanta PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 06 Martie 2013 08:45

         Al doilea meci amical în stagiunea 2013 se va disputa joi (7 martie), de la ora 13:00, pe stadionul Steaua în compania unui adversar de Superliga, respectiv ocupanta locului patru în sezonul 2012, RCJ Farul Constanța.

                           

   Datorită condițiilor meteo nefavorabile unei pregătiri corespunzătoare, staff-ul Stelei a decis amânarea cantonamentului de la Forban și calibrarea programului meciurilor amicale.

Citeşte mai mult...
 
Romania, medalie de bronz la SCRIMA - Etapa de Cupa Mondiala la spada feminin -Saint Maur, Franta PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 05 Martie 2013 08:31

              Echipa de spadă a României a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Saint Maur (Franța). Pe primele două locuri s-au situat echipele Rusiei și cea a Ungariei.

                                 

   La această puternică competiție au participat 21 de echipe naționale printre care și medaliatele de la Jocurile Olimpice Londra 2012; Coreea și U.S.A. 

   Din componența echipei naționale fac parte și stelistele Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Ana Zdanovschi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 442 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport