Total Media News

Stiri - Sport
Ionut Negoita, noul actionar majoritar al FC Dinamo PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 14 Martie 2013 14:00

      Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat acţiunile deţinute de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie,         Nicolae Badea, şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar al clubului FC Dinamo.

                                   Ionut Negoita

               Negocierile au durat 17 ore şi s-au finalizat joi, la ora 06.30, informează ziarulring.ro.

              Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo la începutul lunii august 2012, când a preluat, pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, după retragerea lui Cristian Borcea.

Citeşte mai mult...
 
George Copos: Clubul Rapid costa sub zece milioane de euro PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 14 Martie 2013 13:56

      Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, că doreşte în continuare să iasă din fotbal, precizând că gruparea giuleşteană costă în momentul de faţă sub zece milioane de  euro.

                                  

    Oficialul rapidist a explicat că un eventual cumpărător primeşte un club curăţat de datorii în urma procedurii de insolvenţă. "Clubul Rapid costă acum sub zece milioane de euro, mult sub zece milioane. Aici este inclus tot, creanţe, tot. Pentru că Rapid va ieşi din insolvenţă curăţat de toate datoriile", a spus Copos.

Citeşte mai mult...
 
POLO - Campionatul National Superliga - Crisul Oradea – Steaua 6-12 (4-7) PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 13 Martie 2013 11:24

             Steaua a învins Crișul Oradea în ambele meciuri din etapa a XIV-a, ultima etapă din sezonul regulat și termină pe locul doi cu 69 de puncte, după CSM Oradea (78 puncte), dar înaintea echipei Dinamo care, cu 61 puncte, se situează pe locul trei în clasamentul Superligii Naționale.

                                        

   Prima întâlnire s-a terminat cu scorul de 12-6 în favoarea roș-albaștrilor, iar cea de a doua cu 7-4.

Citeşte mai mult...
 
OFICIAL! TAS a dat decizia! Ungaria - Romania se va disputa cu portile inchise PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 12 Martie 2013 20:33

                 Comisia de Disciplină a FIFA a decis ca Ungaria să joace cu porţile închise următorul meci, cel cu România, de pe 22 martie 2013, pentru comportamentul suporterilor la amicalul cu Israel din 15 august 2012.


       Maghiarii au depus memoriu chiar la TAS, dar Tribunalul de Arbitraj Sportiv a menţinut decizia iniţială: Ungaria - România se va disputa cu porţile închise. Ungurii vor plăti şi o amendă de 40.000 de franci elveţieni.

Asociaţia FARE (Football Against Racism in Europe) precum şi alte organizaţii anti-rasism au sesizat FIFA după incidentele de la partida Ungariei cu Israel, iar forul internaţional a luat imediat măsuri.

Citeşte mai mult...
 
HANDBAL - HC Vaslui - Steaua 25-27 (14-13) PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 12 Martie 2013 08:31

    Steaua a învins la Vaslui echipa locală HC după un meci palpitant, urmărit cu interes de suporterii echipei gazdă, veniți în număr mare să-și susțină echipa.

                                                     

   Antrenorul echipei Steaua, Ovidiu Mihăilă, ne-a declarat la finalul partidei: "Meci important pentru noi, în care am urmărit victoria pentru a ne consolida poziția de lider a seriei a-II-a a Diviziei A, loc care permite promovarea în prima ligă de handbal. A fost un joc în care echipa noastră și-a demonstrat valoarea și unitatea de grup, în condițiile în care adversarul a fost foarte bine motivat. Am venit după un joc bun acasă, cu CSM Călărași, unde echipa a depus un efort fizic extraordinar iar la trei zile distanță am avut acest joc, la Vaslui, câștigat cu 27-25 de Steaua București.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 441 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport