Total Media News

Stiri - Sport
Ibrahimovici spune că niciun jucător nu valorează peste 90 de milioane de euro PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:52

            Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a declarat că niciun jucător nu valoarează peste 90 de milioane de euro, suma pe care ar fi plătit-o Real Madrid pentru achiziţionarea galezului Gareth Bale, informează L'Equipe.

                 

                               Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

         "Niciun jucător nu valoarează peste 90 de milioane de euro. Va exista multă presiune pe umerii lui Bale. Când Zinedine Zidane a debutat la Real, suporterii l-au fluierat, iar Zidane este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Sper că Bale va avea multă răbdare. Cred că plecarea lui Bale este similară cu transferul meu la Barcelona, dar această situaţie a fost creată de presă, clubul care vinde şi de cât de disperată este gruparea care cumpără să achiziţioneze un nume mare", a declarat Ibrahimovici, într-un interviu pentru BBC.

Citeşte mai mult...
 
Romania va fi reprezentata de 15 sportivi la Campionatele Mondiale de lupte de la Budapesta PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:41

   România va fi reprezentată de 15 sportivi la CM de lupte de la Budapesta, care vor avea loc în perioada 18-22 septembrie, preşedintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, declarând că la ediţia din acest an va fi o sărbătoare, după ce disciplinele libere şi greco-romane au fost păstrate în programul olimpic.
                      

     Delegaţia "tricoloră" care va participa la mondialele de la Budapesta este formată din următorii sportivi şi antrenori: lupte feminine, antrenor Cornel Cornea - Ana Maria Pavăl (CSM Cluj Napoca - 55 de kilograme), Georgiana Filip (CS Târgovişte - 59 de kilograme), Mădălina Linguraru (CSM Sfântu Gheorghe - 48 de kilograme), Adina Popescu (CS Târgovişte - 67 de kilograme).

Greco romane, antrenor Alexandru Constantin: Virgil Munteanu (CS Dinamo Bucureşti - 60 de kilograme), Georgian Carpen (CSA Steaua Bucureşti - 66 de kilograme), Ionel Puşcaşu (CSA Steaua Bucureşti - 74 de kilograme), Constantin Dorin Pârvan (CS Astra Arad - 84 de kilograme), Alin Ciurariu Alexuc (CS Dinamo Bucureşti - 96 de kilograme).

Citeşte mai mult...
 
Club nord-coreean de fotbal, suspendat sase luni PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:24

      Clubul nord-coreean Sonbong a fost suspendat pentru şase luni din toate competiţiile interne, după ce a trişat în finala Cupei Coreei de Nord pe care a şi câştigat-o, a anunţat, miercuri, agenţia KCNA.

                   

                  Club nord-coreean de fotbal, suspendat şase luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

         "Măsuri disciplinare severe împotriva echipei Sonbong care a avut un comportament contrar spiritului sportiv şi moral", a scris agenţia nord-coreeană KCNA, care a menţionat că formaţia incriminată a folosit un jucător care nu făcea parte din lot.

     Liderul nord-coreean Kim Jong-un a asistat la finală şi s-a pozat alături de câştigători.

Echipa Sonbong a fost deposedată de trofeul cucerit, care a revenit formaţiei învinse în finală.

 

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA - TURCIA la fotbal PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 10 Septembrie 2013 15:13

             Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României trebuie să câştige partida cu Turcia, precizând că nu ia în calcul un rezultat de egalitate, chiar dacă şi acesta poate ajuta prima reprezentativă să ocupe în final locul doi al grupei.

                                                          

     "Euforia jocului cu Ungaria a trecut, mâine ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu şi suntem conştienţi de asta. Ţinând cont că un egal ne avantajează pe noi, iar meciul începe de la 0-0, atunci primordial ar fi să nu primim gol. Dar eu consider victoria de bază. Noi trebuie să câştigăm cu Turcia pentru a merge la baraj. Eu nu iau în calcul egalul. Important este să ne facem jocul nostru, să nu primim gol şi să nu intrăm în jocul turcilor", a spus Marica.

El a adăugat că meciul de marţi va fi mult mai greu decât cel cu Ungaria, dar speră ca echipa naţională să reuşească să anihileze ofensiva Turciei. "Ne dorim să repetăm figura frumoasă din meciul de vineri şi să îi facem bucuroşi pe toţi românii. Am avut mereu încredere în echipa naţională şi am în continuare. Se formează uşor-uşor un nucleu, o echipă care se dăruieşte şi care vrea să se califice la Mondiale. Sperăm să ne menţinem până la final pe această poziţie a doua a clasamentului. Turcia are un lot foarte bun, ne va fi mult mai greu decât cu Ungaria. Sperăm să îi anihilăm şi să nu aibă prea multe ocazii de a marca", a menţionat atacantul.

Citeşte mai mult...
 
Serena Williams a câştigat US Open PDF Imprimare
Tenis
Luni, 09 Septembrie 2013 09:20

   Americanca s-a impus pentru a cincea oară la turneul de Grand Slam de la Flushing Meadows.

                                                             

     Liderul mondial a câştigat în faţa bielorusei Victoria Azarenka, singura care a reuşit să îi pună probleme la ultima competiţie de Grand Slam a anului.

    Scorul partidei a fost 7-5, 6-7 (6), 6-1. A fost o reeditare a ultimului act de anul trecut. Şi atunci, Serena reuşea să câştige. Williams (31 de ani) a ajuns la 17 succese în turneele de Grand Slam, apropiindu-se la un singur triumf de Martina Navratilova şi Chris Evert, dar la şapte distanţă de recordul deţinut de Margaret Court. 

   "Vika este o adversară foarte puternică. O luptătoare. Nu am fost sigură că voi câştiga azi până când nu am avut prima minge de meci", a spus Serena despre adversa ei din Belarus, singura care a reuşit să o învingă de două ori în acest an.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 410 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport