Total Media News

Stiri - Sport
Cupa Romaniei la fotbal RAPID-CEAHLAUL 3 la 1 PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 26 Septembrie 2013 19:14

   Intr-un  meci   cu  "farmecul "  Rapidului  , Rapid  a  invins   Ceahlaul  cu un  3:1   sec.

                              


    Acest  rezultat  nesperat  de  nimeni   ( poate  doar  de  antrenorul  Rapidului  ,Viorel Moldovan )  da  un  suflu  nou  in  Giulesti .

    Pentru  Rapid   au  inscris  :Martin,Ceolacu,Doman  , respectiv  Dica  de  la  Ceahlaul .

Citeşte mai mult...
 
Handbal in weekend PDF Imprimare
Handbal
Joi, 26 Septembrie 2013 10:39

                 In acest weekend CSM Bucuresti intalneste sambata 28 septembrie incepand cu ora 12.30 pe CSM Ploiesti la fete si duminica 29 septembrie incepand cu ora 18.00 pe HC Potaisa Turda la baieti.

                                           
             Locatie: Sala Rapid.
            Va asteptam sa sustineti echipele noastre!
             Bucurati-va de handbal!

 

Citeşte mai mult...
 
In septembrie, din nou, Salonul Calului ! PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 26 Septembrie 2013 09:46

    Cum era de așteptat, după succesul ediției inaugurale din 2012, Clubul de echitaţie Equestria din Tâncăbeşti (DN1) va organiza între 27 și 30 septembrie 2013 cea de-a doua ediţie a Salonul  Calului  !

                                            

     “A doua ediţie a Salonului Calului vine să reconfirme nevoia unui astfel de eveniment complex şi ambiţios în România, pe care sperăm să-l transformăm, în timp, într-un brand local şi într-un model de business. Am acordat din nou o deosebită atenţie nevoii de educare a publicului în spiritul competiţiei fair-play, al stilului autentic şi al aprecierii unui spectacol unic, cum este echitaţia. 

    Unicitatea acestui concept constă tocmai în îmbinarea activității competiţionale pur sportive cu fascinante show-uri ecvestre, parade şi momente tematice de divertisment ecvestru, dar şi cu prezentări pentru publicul avizat.” a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului Equestria, care și-a propus ca prin acest eveniment să consacre în România un eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru, având ca temă de inspiraţie celebrul Salon du Cheval din Paris.

Citeşte mai mult...
 
Sorin Avram Iacoban este noul presedinte al Federatiei Romane de Sah PDF Imprimare
Sah
Marţi, 24 Septembrie 2013 14:19

          În cadrul Adunării Generale extraordinare de alegeri a Federaţiei Române de Şah, programată duminică, 22 septembrie 2013, la sediul Ministerul Tineretului şi Sportului, Sorin Avram Iacoban a obţinut 88 de voturi, 69 au revenit lui Romeo-Cristian Erbaşu, iar 3 lui Victor Teodor Iovici.

                         

      Sorin Avram Iacoban este deputat de Iaşi, preşedintele onorific al Secţiei de şah din cadrul Clubului Sportiv Politehnica Iaşi.

       Printre obiectivele noului preşedinte se află dezvoltarea şahului la nivel de masă şi introducerea acestui sport în şcoli, atragerea de resurse financiare suplimentare, inclusiv de fonduri ale Uniunii Europene, încurajarea colaborării la nivel local între asociaţiile de şah şi autorităţile judeţene şi municipale.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Olimpia – Memorial Traian Nadasean PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 23 Septembrie 2013 11:20

         Pe 28.septembrie incepand cu ora 10:00 Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti va asteapta la Snagov baza Nicolae Navasart (Baza Veche) pentru a urmari impreuna editia a IIIa a Cupei Olimpia – Memorial Traian Nadasean.

                                      

     Pe 28.septembrie incepand cu ora 10:00 Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti va asteapta la Snagov baza Nicolae Navasart (Baza Veche) pentru a urmari impreuna editia a IIIa a Cupei Olimpia – Memorial Traian Nadasean.

     Aceasta manifestare a fost inceputa  in anul 2011 cu o competitie de kaiac-canoe  si care a ajuns la editia cu numarul trei si reuneste sportivi la toate categoriile, de la juniori la veterani. Este un bun prilej sa retraim amintiri si sa depanam povesti alturi de mari sportivi romani, campioni olimpici si mondiali care au facut performanta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 406 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport