Total Media News

Stiri - Sport
Perchezitii la clubul Pandurii Targu Jiu. PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 07 Octombrie 2013 10:40

   Președintele Consiliului de Administrație, acuzat de spălare de bani

                                                           

    Percheziţii la clubul sportiv Pandurii Târgu Jiu şi la alte patru adrese din Târgu Jiu şi Bucureşti. Președintele Consiliului de Administrație al clubului, Marin Condescu, este acuzat de spălare de bani, înşelăciune, fals şi uz de fals.

    Oficialii echipei de fotbal au mai fost în atenţia anchetatorilor. În luna iulie, poliţiştii au verificat documentele contabile ale clubului, existând suspiciuni că fondurile primite de la Primărie și de la Complexul Energetic Oltenia au fost cheltuite nejustificat.

Citeşte mai mult...
 
Larisa Iordache a castigat medalia de bronz in finala probei de sol a Campionatelor Mondiale PDF Imprimare
Gimnastica
Luni, 07 Octombrie 2013 07:22

    Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz în finala probei de sol a Campionatelor Mondiale de la Anvers (Belgia) fiind notată cu 14.600.

                                

   Medalia de aur a revenit gimnastei de origine americană, Simone Biles (15.000).

   La individual-compus, Larisa Iordache a ieșit pe locul patru iar in finala probei de bârnă s-a situat pe poziția a șaptea.

   Marius Berbecar s-a clasat pe locul șase la paralele și pe șapte in proba de sărituri.

   Sandra Izbașa s-a clasat a șaptea în finala probei de sol, exercițiul ei a fost notat cu 13.733 în urma unei căzături pe ultima diagonală. Stelista și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă, dar rămâne mereu în inimile noastre.

Citeşte mai mult...
 
Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud PDF Imprimare
Automobilism international
Duminică, 06 Octombrie 2013 19:37

    Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, a patra cursă la rând, Marele Premiu al Coreei de Sud, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de piloţii Lotus-Renault, finlandezul Kimi Raikkonen şi francezul Romain Grosjean.

                               

     Pe locul patru s-a clasat germanul Nico Hulkenberg (Sauber), pe cinci a fost britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), iar al şaselea a trecut linia de sosire spaniolul Fernando Alonso (Ferrari).

     Locurile 7-10 au fost ocupate în ordine de următorii piloţi: germanul Nico Rosberg (Mercedes), britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes), brazilianul Felipe Massa (Ferrari) şi mexicanul Sergio Perez (McLaren-Mercedes).

    Următoarea cursă, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc peste o săptămână, la Suzuka.

Citeşte mai mult...
 
CM de gimnastica: Huidan Huang, campioana mondiala la paralele PDF Imprimare
Gimnastica
Duminică, 06 Octombrie 2013 08:45

       Gimnasta Huidan Huang a cucerit, sâmbătă, titlul mondial la paralele, iar Mc Kayla Maroney pe cel de la sărituri, în timp ce la masculin, Kenzo Shirai a cucerit aurul la sol, Kohei Kameyama pe cel de la cal cu mânere, iar Arthur Nabarette Zanetti s-a impus la inele, la CM de la Antwerp.

                          

    În finala de la paralele, chinezoaica Huidan Huang a cucerit medalia de aur, fiind notată cu 15.400, pe podium urcând şi Kyla Ross (SUA, 15.266) şi rusoaica Aliya Mustafina (15.033).

    La sărituri, titlul mondial a revenit gimnastei americane Mc Kayla Maroney (15.966), medalia de argint compatrioatei sale Simone Biles (15.933), iar cea de bronz gimnastei Un Jong Hong (Coreea de Nord, 15.566).

Citeşte mai mult...
 
Mihai Stoica va fi " persoana non grata " ? PDF Imprimare
Sport
Vineri, 04 Octombrie 2013 15:00

     Mircea Sandu i-a făcut un rechizitoriu dur lui Mihai Stoica în Comitetul Executiv de luni şi a solicitat oficial LPF să ia măsuri extreme împotriva lui pe motiv că "din cauza comportamentului său, îndepărtează toţi sponsorii din fotbalul românesc"

                                                  

     Mihai  Stoica  - a  batut  un  suporter Stelist  de  la  tribuna   I  ,si  a  fost filmat de  TV;

     Mihai  Stoica  - are  intotdeauna  discursuri  provocatoare, si  poate  fi considerat  vinovat  MORAL  de  multe  incidente  in  stadioane, si  in  afara  lor , cit  si  de  indepartarea  sponsorilor;

     Mihai Stoica se află într-un război declarat cu gloriile Stelei, însă ar putea primi o lovitură teribilă din cu totul altă parte. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, solicită măsuri extrem de dure împotriva managerului Stelei, pe care îl acuză că e principalul vinovat de crearea unei stări conflictuale generale în fotbalul românesc.

    "Propun măsuri dure împotriva acestui personaj"
La iniţiativa şefului de la Casa Fotbalului, în Comitetul Executiv de luni, toţi membrii au primit un dosar care conţinea un rechizitoriu dur la adresa managerului general al Stelei. În respectivele hîrtii, Naşu' susţinea, printre altele, că "din cauza comportamentului şi a declaraţiilor lui Mihai Stoica, sponsorii importanţi nu mai sînt interesaţi să investească în fotbalul românesc, iar cei actuali vor să iasă din fotbal. Creează mereu scandaluri, învrăjbeşte suporterii între ei, propun comisiilor LPF în mod oficial să ia măsuri extrem de dure împotriva acestei persoane". Mai mult, Mircea Sandu i-a înştiinţat pe cei din Comitetul Executiv că va sesiza secretarul general al LPF, care la rîndul său ar trebui să sesizeze comisiile LPF, for de care aparţine Steaua, clubul la care e angajat MM.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 402 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport