Total Media News

Stiri - Sport
Georges Guelzec a fost reales la conducerea Uniunii Europene de Gimnastică PDF Imprimare
Gimnastica
Duminică, 08 Decembrie 2013 19:36

     Francezul Georges Guelzec a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Uniunii Europene de Gimnastică (UEG), pentru un mandat de patru ani.

                                         

    Guelzec, care nu a avut contracandidat, a obţinut 40 de voturi din 41 valide, la Adunarea Generală de la Portoroz (Slovenia).

   Oficialul în vârstă de 66 de ani este şi vicereşedintele Federaţiei Franceze de Gimnastică.

Citeşte mai mult...
 
COMUNICAT FC Rapid Bucuresti PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 06 Decembrie 2013 21:55

                                                  

    “În pragul Sărbătorilor de iarnă, FC Rapid Bucureşti mulţumeşte reprezentanţilor presei sportive pentru atenţia acordată permanent echipei noastre şi mediatizării rezultatelor sportive obţinute de o formaţie retrogradată injust şi abuziv.  

În dorinţa unei relaţii bazate în continuare pe respect şi deschidere către informaţie adresăm ziariştilor rugămintea de a respecta adevărul pur chiar cu riscul de a pierde din senzaţionalul căutat deseori cu orice preţ.
 În acest sens dorim ca numele brandului Rapid să nu mai fie asociat cu numele unor persoane, poate respectabile, dar care nu au nicio legătură cu clubul nostru.
 Articole de genul celui publicat de către Fanatik sub numele <<şansa rapidului="">>, preluat şi de către alte publicaţii au darul doar de a produce confuzie în rândul suporterilor noştri şi evident, şi printre iubitorii neutri de ştiri sportive. Personal, ca director de imagine al FC Rapid Bucureşti am încercat, încerc şi voi încerca să menţin o relaţie normală, deschisă şi bazată pe respect cu presa sportivă, aşa cum cred că am procedat şi până acum, dar cu rugămintea adresată dumneavoastră de a verifica orice informaţie înainte de a o oferi opiniei publice.

Citeşte mai mult...
 
Editia din 2014 a Formulei 1 va avea 19 curse. PDF Imprimare
Automobilism international
Joi, 05 Decembrie 2013 08:31

     Ediţia din 2014 a Formulei 1 va avea 19 curse, cu trei mai puţine decât calendarul anunţat iniţial în luna septembrie, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Federaţia Internaţională de Automobilism.

             

 

  

     Faţă de calendarul iniţial au fost scoase cursele de la Yoengnam (Coreea de Sud), New Jersey (SUA) şi Ciudad de Mexico (Mexic).

    O altă schimbare pentru 2014 este locaţia Marelui Premiu al Germaniei care nu va mai avea loc la Nurburgring, ci la Hockenheim.

    Calendarul complet al curselor din 2014 este următorul:

Citeşte mai mult...
 
PREMIERĂ Prima editie a Galei Badmintonului Romanesc s-a tinut la Timisoara ! PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 02 Decembrie 2013 23:39

               Pentru prima dată de la formarea Federaţiei Române de Badminton a avut loc o gală oficială destinată sportului cu “fluturaş” în ţara noastră.

                                         

     Premiera a avut loc ieri seară la sala Banu Sport din Capitala Banatului, unde se dispută şi “naţionalele” de seniori.

    Toţi campionii de după 1990 încoace, cât şi actualii performeri au primit recunoaşterea cuvenită. La eveniment a participat şi singurul badmintonist român prezent la o ediţie a Jocurilor Olimpice: Florin Balaban.

    Badmintonul românesc cunoaşte o creştere importantă în ultima perioadă. În acest an, Campionatul naţional de seniori a adunat la Timişoara un număr record de participanţi, peste 200. Între calificările pentru fazele superioare şi finalele concursurilor a avut loc şi prima gală destinată acestui sport elegant. Campionii la feminin, cât şi la masculin, de după 1990, au primit premii de excelenţă. Deschizătorii de drumuri, precum Liliana Soveja, Erika Henriette Stich, Florin Balaban ori Florin Posteucă, nu au fost uitaţi de FR Badminton.

Citeşte mai mult...
 
POLO - Superliga Națională - Turneul I PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 02 Decembrie 2013 20:21

            Steaua termină cu două victorii și un egal Turneul I al Superligii Naționale desfășurat la Oradea în care s-au întâlnit echipe din grupa valorică I-IV.

 

      Steliștii au învins Dinamo la scor 10-9 (2-0, 3-6, 4-0, 1-3). Au punctat Radu Gospodinov 3, Toni Barbaric 2, Daniel Teohari 2, Pavel Popescu 1, Nastran 1, Cristescu 1.

   În meciul doi al turneului, Steaua a trecut de Sportul Studențesc cu 5-4(0-2, 2-1, 2-1, 1-0) marcatori fiind Codrin Cotrău 3, Alexandru Ghiban 1 și Mihnea Gheorghe 1.

   Cea mai disputată partidă a turneului i-a adus pe steliști în fața campioanei CSM Digi Oradea, meci terminat la egalitate 7-7 (2-1, 1-3, 1-2, 3-1). Marcatorii au fost Pavel Popescu 2, Mihnea Gheorghe 1, Toni Barbaric 1, Daniel Teohari 1, Daniel Robu 1 și Radu Gospodinov 1.

   În clasamentul golgheterilor Superligii conduce stelistul Toni Barbaric, el înscriind 46 goluri pentru echipă.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 388 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport