Total Media News

Stiri - Sport
CM de handbal feminin: România învinge Ungaria, scor 21-17, şi se califică în optimi PDF Imprimare
Sport
Vineri, 13 Decembrie 2013 08:07

        Echipa  de handbal feminin a României a învins, joi, reprezentativa similară a Ungariei, cu scorul de 21-17 (8-10), într-un meci contând pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificată în optimile de finală ale competiţiei.

                   

       Atmosferă electrizantă în sala din Novi Sad, în care peste 2.000 de fani ai Ungariei şi câteva sute ai României s-au duelat în scandări încă dinaintea începerii partidei.

      Pe teren, Ungaria a condus din primele minute, 1-3 (min. 6), tricolorele părând timorate în debutul partidei şi datorită huiduielilor primite la fiecare atac din partea fanilor adverşi. Şase minute mai târziu, la scorul 1-4, antrenorul Tadici a cerut time-out, certându-şi jucătoarele: "Cinci atacuri ratate. Nu vrem să băgăm mingea pe spaţiul porţii", le-a spus acesta jucătoarelor.

     Neagu a marcat al doilea gol al României în minutul 13, 2-4, dar cinci minute mai târziu a venit rândul fanilor tricolori să se bucure, Ţăcălie aducând egalarea, 5-5, după câteva parade reuşite ale Paulei Ungureanu.

Meciul a continuat sub semnul echilibrului, 6-6 (min. 23), pentru ca la pauză tabela să arate 10-8 în favoarea Ungariei, ultimele minute din prima repriză fiind marcate de un joc impulsiv al României, cu mingi pierdute uşor.

La reluare, Neagu a redus din diferenţă, 9-10 (min. 33), de la 7 metri, tot ea ratând egalarea două minute mai târziu de la linia de pedeapsă, iar Ungaria a profitat şi s-a detaşat la 9-12 (min. 37). Meciul a "continuat" şi în tribune, scandările deja tradiţionale, "Ria, Ria, Ungaria" şi "România, România", fiind auzite în duel, în funcţie de cine marca şi cu atât mai mult cu cât echilibrul revenise, 14-14 (min. 45).

Citeşte mai mult...
 
IMPULSER, sponsor al FR Oina PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 12 Decembrie 2013 12:19

                Vă anunțăm cu plăcere ultimele noutăți de imagine din tabăra noastră.

   Compania elvețiană Impulser este sponsor și partener al FR Oina.

                              

     Brandul amintit va fi alături de oină si va finanța principalele competiții ale acestui sport.

    În plus, sperăm ca naționala de oină a României să desfășoare competiții și cu țările care au sporturi asemănătoare și în care este prezent brandul Impulser (Germania, Serbia, Anglia, Slovacia, Elveția, Slovenia, etc).
    De asemenea, reprezentanții Impulser au fost informați despre proiectele noastre legate de copii, de practicarea oinei de către fete, precum și de activitățile școlare, fiind foarte interesați de acestea. Se pare că ambele branduri au de construit și dezvoltat împreună, fiind  la început de drum. Astfel, dacă 2013 a fost un an important pentru revirimentul în Oina-putând fi considerat un nou început pentru acest sport,  Impulser a bifat primul an de activitate  în România .
     După un an in care ambele părți au avut realizări deosebite, acestea au convenit asupra obiectivelor comune care  au fost prevăzute in documentul încheiat intre Impulser International Romania – reprezentată de domnul Daniel Ghiță in calitate de Director General și FR Oină –reprezentată de domnul Nicolae Dobre in calitate de Președinte. Vă ținem la curent cu evoluția acestui parteneriat  care se dorește a fi începutul unui nou drum pentru Sportul National - Oina.

    IMPULSER a ales să sponsorizeze tradiția și performanța in același timp, fapt pentru care s-a asociat cu Frontiera Tomis Constanța - Campioana națională de seniori la Oină și câștigătoarea Cupei Regelui, echipa care are cele mai multe trofee câștigate în ultimi 20 ani. După cum spune și numele, este Echipa Poliției de Frontieră Române, înființată în 1972 și continuatoarea  unei tradiții de peste 100 de ani care există la nivelul acestei instituții.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Campionilor Europeni - Karate WUKF PDF Imprimare
Arte martiale
Miercuri, 11 Decembrie 2013 20:55

                FRK WKC  anunta ultimul eveniment din calendarul competitional al anului 2013

                                             

    In dorinta de a incheia un an plin de realizari  si performante in tumultul politici sportului romanesc, FRK WKC  alaturi de CS Politehnica Cluj Napoca organizeaza in 14 si 15 decembrie 2013 ultima competitie din calendarul competitional 2013  al FRK WKC, “ Cupa Campionilor Europeni – editia a IV-a “.

    Evenimentul  se doreste a fi o incununare a rezultatelor obtinute de federatie pe plan international, Locul I la Campionatul Mondial de Karate WUKF – Seniori Bucuresti 2013 (31 tari participante) si Locul I pe natiuni la recentul incheiatul Campionat European de Karate WUKF -  Sheffield 2013  (24 tari participante).

    Acest an a reprezentat pentru karateul romanesc un an de cotitura in care s-a dorit o unificare a intregii lumi sportive din lumea karateului  dar desi  conducatorii marilor federatii de karate din Romania au ajuns la o intelegere preliminara, pana in momentul actual nu s-a realizat nimic concret.

Citeşte mai mult...
 
Astra Giurgiu – inca un pas in vederea construcției unui stadion modern PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 11 Decembrie 2013 14:48

        În toamna acestui an s-au finalizat lucrările de modernizare a tribunei stadionului din Giurgiu.

      Stadionul dispune după această modernizare de aproximativ 5 500 de locuri. 

 

                                   

      Makroplast a furnizat pentru realizarea copertinei tribunei policarbonat celular de 25 mm cu structură dublu X .

     Stadionul echipei Astra Giurgiu se află într-un proces de modernizare. Din toamna anului 2013 dispune de o tribună modernă. Soluția tehnică folosită pentru realizarea copertinei tribunei a fost oferită de Makroplast. Pentru construcție s-a folosit un policarbonat special care dispune de 9 pereţi (8 camere de aer) ce formează în interior o structură în forma literei X. Cu o astfel de structură şi o grosimea de 25 mm, policarbonatul a permis construcţia unei structuri rezistente şi rigide cu durată de viaţă foarte mare. Datorită tratamentului UV policarbonatul nu se decolorează şi nu îşi pierde din proprietăţile fizico-chimice în timp. Pentru construcţia copertinei s-au consumat aproximativ 150 de plăci însumând 1890 mp de policarbonat.

     Avantajele unei astfel de structuri din policarbonat sunt rezistența ridicată, păstrarea proprietăţilor fizice şi chimice în timp şi posibilitatea de modificare facilă (chiar extindere) a structurii sau de înlocuire a zonelor deteriorate în caz de accidente.

Citeşte mai mult...
 
Romania - Australia, scor 32-13, la CM de handbal feminin din Serbia PDF Imprimare
Handbal
Luni, 09 Decembrie 2013 23:56

     Naţionala de handbal feminin a României a obţinut, luni, cea de-a doua victorie la Campionatul Mondial din Serbia, în faţa Australiei, cu scorul de 32-13 (16-7), într-un meci contând pentru grupa D a competiţiei.

                      

    Antrenorul Gheorghe Tadici a aliniat jucătoarele cele mai tinere din lotul României, odihnind jucătoarele mai experimentate, echipa neavând nicio problemă în a se impune la scor în faţa mai slab cotatei, Australia.

Jucătoarea meciului a fost aleasă de IHF pivotul Georgiana Ciuciulete.

 

Naţionala României a debutat sâmbătă la CM din Serbia, cu o victorie împotriva Tunisiei, în grupa D, cu scorul de 27-17 (15-8).

Luni, în grupa D, s-au mai înregistrat rezultatele Tunisia - Ungaria 24-26 şi Cehia - Germania 32-37.

După două etape, România, Germania şi Ungaria sunt la egalitate, cu câte 4 puncte, pe primele trei poziţii ale clasamentului grupei D, ultimele trei locuri fiind ocupate de Cehia, Tunisia şi Australia, toate fără niciun punct.

Programul în continuare al meciurilor din grupa D, din care face parte şi naţionala României, este următorul:

10 decembrie: Cehia - Tunisia, Germania - România (18.00), Ungaria - Australia;

12 decembrie: Australia - Cehia, Germania - Tunisia, România - Ungaria (20.15);

13 decembrie: Tunisia - Australia, Ungaria - Germania, România - Cehia (20.15).

Echipa României va juca la Novi Sad până în optimile de finală.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 387 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport