Total Media News

Stiri - Sport
Conferinta de presa a Federatiei Romane de Baschet PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 11 Februarie 2014 22:51

        Sala de conferinte “Mihai Nedeff” din incinta sediului Federatiei Romane de Baschet a gazduit, astazi, de la ora 12:00, prima conferinta de presa a noii conduceri a FRB, in fata reprezentantilor mass-media prezentandu-se presedintele Horia Paun, secretarul general Dan Berceanu, antrenorul federal Tudor Costescu si directorul Departamentului International&Evenimente, Adrian Voinescu.

                                         

    Dupa o scurta prezentare a staff-ului FRB, presedintele Horia Paun a vorbit despre strategia de dezvoltare si promovare a baschetului romanesc pentru urmatoarea perioada, precum si despre competitiile internationale in care sunt angrenate echipele nationale ale Romaniei.
 
Grupa dificila, dar mai accesibila, spre Eurobasket 2015
 
Referindu-se la strategia pe care FR Baschet a decis s-o adopte in urmatoarea perioada, antrenorul federal Tudor Costescu a mentionat ca vizeaza in principal identificarea tinerilor jucatori romani care dau randament si promovarea lor pana la nationala de seniori, care este pregatita de antrenorul principal Marcel Tenter.

“O parte din tinerii jucatori care anul trecut au dat randament la Jocurile Mondiale Universitare, vor face parte acum din echipa nationala de seniori pregatita de Marcel Tenter. Ne-am propus sa identificam jucatorii de perspectiva si sa-i promovam pentru a obtine performante notabile”, a spus Costescu, in vreme ce presedintele Horia Paun, care a fost prezent la tragerea la sorti de la Barcelona, a reamintit ca tricolorii au fost distribuiti in Grupa F, alaturi de Letonia, Suedia si Slovacia. “Putem spune ca este o grupa ceva mai accesibila, daca tinem cont ca am fi putut ajunge in Grupa G, cu Rusia si Italia! In seria noastra, putem juca, Letonia, Suedia si Slovacia fiind adversari puternici, dar oarecum mai accesibili. Avem sansa noastra!”, a mentionat si fostul international Adrian Voinescu, recent “transferat” in staff-ul FRB in cadrul Departamentului International & Evenimente.
 

Citeşte mai mult...
 
”Politica de a practica un sport, este la nivel national un bun al societatii in care traiesti” PDF Imprimare
Sport
Duminică, 09 Februarie 2014 19:14

   Directorul executiv al Direcței de Sport și Tineret a Muncipiului București, domnul Ștefan Cristian Sandulache, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cititorii revistei Casino Life & Business Magazine.

                             

   Domnul Ștefan Cristian Sandulache este un iubitor al sportului în general dar al baschetului în special, fiind un fost campion național dar și câștigător de campioanate naționale ca antrenor.

   În interviu este întrebat cu ce gânduri a venit la Direcția de Sport și Tineret a Municipiului București, susținând că a venit în ideea de a sprijini structurile sportive, de a crea emulație în rândul bucureștenilor și de a participa la competiții de masă, ulterior acesta fiind o bază pentru performanță și marea performanță.

   Și domeniul de tineret este sprijinit de domnul director executiv Ștefan Cristian Sandulache, acordând o atenție deosebită O.N.G.-urilor și dezvoltarea acestora.

Citeşte mai mult...
 
Tiberiu Dolniceanu a cîştigat bronzul in prima etapa a Cupei Mondiale de sabie PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 09 Februarie 2014 12:40

           Tiberiu Dolniceanu a cîştigat medalia de bronz la a 28-a ediţie a Trofeului Villa de Madrid la sabie masculin, care e şi prima etapă de Cupă Mondială la această categorie, informează frscrima.ro.


   După ce a trecut de Adrian Ramirez Acuna (Mexic), scor 15-6, în turul I, Richard Huebers (Germania), scor 15-13 în turul II, şi Szabo Matyas (Ungari), scor 15-11, în optimi, Dolniceanu l-a învins în sferturi, cu 15-12, pe germanul Nicolas Limbach, însă apoi a pierdut semifinala cu sud-coreeanul Kim Junghwan, scor 13-15.

    Duminică, va avea loc concursul pe echipe, în care România va întâlni în turul I Puerto Rico.

   Tot azi, Ana Maria Brînză a fost eliminată în optimi, la Leipzig, unde are loc a doua etapă de Cupă Mondială la spadă feminin.

Citeşte mai mult...
 
126th IOC Session opens in Sochi PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Miercuri, 05 Februarie 2014 21:24

       With three days to go until the official start of the Sochi 2014 Olympic Winter Games, the 126th IOC Session opened tonight with a vibrant ceremony in the host city’s Zimny Theatre.

                                                          

    President of the Russian Federation Vladimir Putin, Russian Olympic Committee President and IOC member Alexander Zhukov, Russian Deputy Prime Minister Dmitry Kozak and Sochi 2014 President and CEO Dmitry Chernychenko were in attendance.

   During his opening speech, IOC President Thomas Bach, an Olympic champion himself, said: “Tonight, just three days away from the opening of the Sochi 2014 Olympic Winter Games, we can tell the athletes: the stage, your Olympic stage, is ready.” He added: “To realize what a great achievement this is, we should remember how things were seven years ago. At that time, this great winter sport nation, after the dissolution of the USSR, no longer had a winter sports center. Russian national championships had to be held in foreign countries. Then Russia decided to solve this deficit by using a candidature for the 2014 Olympic Winter Games as a catalyst for the development of sport, a city and a whole region.”

Citeşte mai mult...
 
FC Rapid nu va mai juca in nocturna in partea a doua a sezonului din liga secunda PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 03 Februarie 2014 21:23

Clubul FC Rapid a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, că nu va mai juca în nocturnă în partea a doua a sezonului din liga secundă, în urma negocierilor pe care le-a purtat cu televiziunea care va transmite partidele, TVR.

   Astfel, partidele televizate ale Rapidului se vor disputa după următorul program:

1 martie, ora 11.00 (TVR 3) SC Bacău - Rapid;

8 martie, ora 16.00 (TVR 1) Rapid - CF Brăila;

15 martie, ora 16.00 (TVR 1) Rapid - CSMS Iaşi;

Citeşte mai mult...
 


Pagina 380 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport