Total Media News

Stiri - Sport
WBPF Transylvania Open Cup PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 19 Februarie 2014 21:11
 

    Cupa Transilvania este un concurs de bodybuilding si fitness de anvergura internationala, ce se va desfasura in perioada 25-27 aprilie 2014, la Brasov.

                          

   Evenimentul sportiv este organizat de WBPF Romania. Uram bun venit tutror tarilor europene, membre ale WBPF - Federatia Mondiala de Bodybuilding și Fitness.

Cazare

Aproximativ 140 de sportivi sunt asteptati la Cupa Transilvania. Acestia vor fi cazati la Hotelul „Capitol”, in timp ce oficialii concursului, la Hotelul „Aro Palace”.

Principalele premii ale Cupei Transilvania

Pentru categoriile Bodybuilding (70kg, 80kg, 90kg, +90kg) si Fitness Physique:

Citeşte mai mult...
 
Patinoarul Mihai Flamaropol nu se va redeschide PDF Imprimare
Sport
Luni, 17 Februarie 2014 21:37

   Patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală, închis în urmă cu un an din cauza datoriilor la utilităţi, nu se va mai redeschide în urma deciziei luate de către reprezentanţii primăriei, ai federaţiei de hochei pe gheaţă şi ai unor cluburi de patinaj din Bucureşti.

            

    Directorul Direcţiei de Investiţii şi Dezvoltare din Primăria Capitalei, Bogdan Hreapcă, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX că decizia a fost luată din motive de siguranţă şi tehnice. "Am avut o întâlnire cu preşedintele federaţiei de hochei, cu tehnicul de la hochei, cu doamna Tocală, cu părinţii patinatorilor şi s-a ajuns la următoarea formulă de compromis: să fi plătit 300.000 de euro datorii plus vreo 25.000 pentru nişte piese de schimb şi să fi ţinut patinaorul o lună, pentru că la 17 grade nu se mai face gheaţă, am luat decizia să nu mai fie deschis. Nu avea rost să facem acest efort pentru nici o lună de funcţionare.

   Am luat decizia asta punând cărţile pe masă. Am tras concluziile juste şi corecte.

   Din motive de siguranţă şi motive tehnice, patinoarul Flamaropol va rămâne închis. E o decizie luată de comun acord cu cei care au avut activităţi acolo", a afirmat oficialul.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep cistiga turneul de la Doha PDF Imprimare
Tenis
Duminică, 16 Februarie 2014 18:51

 

                               Halep Wins Seventh & Biggest WTA Title

                           

    She made major strides in the last seven months of the 2013 season and in Australia this year, but this might just be the biggest one - Simona Halep captured the biggest WTA title of her career on Sunday, beating Angelique Kerber in straight sets to win the Qatar Total Open.

Watch highlights, interviews and more video from Doha all week, right here on wtatennis.com!

The No.7-seeded Halep broke at love in the very first game of the match and never really looked back, eventually breaking serve four times - and holding all eight of her service games - en route to a comprehensive 62 63 victory against the No.6-seeded Kerber. The match lasted just 66 minutes.

Halep's win over Kerber was her third Top 10 win of the week, having also beaten Sara Errani and Agnieszka Radwanska the last two rounds, and it's the first time she has beaten three Top 10 players at the same tournament. She is also on a six-match winning streak against Top 10 players now.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Doha PDF Imprimare
Tenis
Duminică, 16 Februarie 2014 09:40

      Simona Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha (Qatar), dotat cu premii de 2.440.070 de dolari, după ce a învins-o, scor 7-5, 6-2, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, a doua favorită.


                    

     Meciul dintre româncă şi Radwanska, locul 4 WTA, a durat o oră şi 28 de minute.

     În finală, Simona Halep o va întâlni pe sportiva germană Angelique Kerber, cap de serie numărul 6 şi locul 9 WTA. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2009, în runda inaugurală a turneului de la Saint Raphael (Franţa, premii de 50.000 de dolari), când s-a impus românca, scor 5-7, 6-2, 7-5.

Citeşte mai mult...
 
Dragulescu s-a reapucat de gimnastica PDF Imprimare
Gimnastica
Miercuri, 12 Februarie 2014 21:03

             Marian Drăgulescu a fost surpriza zilei de miercuri la antrenamentul lotului olimpic masculin de gimnastică.

                                                           

    „Da, este adevărat, m-am reapucat de gimnastică. Deocamdată o iau încet, pentru a-mi reintra în ritm. Am de recuperat mult şi sper să fiu sănătos şi să fac faţă cerinţelor actuale”, a declarat pentru ProSport sportivul în vârstă de 33 de ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 379 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport