Total Media News

Stiri - Sport
Burleanu intentioneaza sa aduca bani in fotbal din industria de pariuri PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 06 Martie 2014 21:21

    Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, că va milita pentru modificarea legislaţiei astfel încât fotbalul să beneficieze de fonduri din industria de pariuri, care în prezent se foloseşte gratis de numele echipelor din România.

        

   "Trebuie reglementată industria de pariuri. Îmi doresc să aduc bani din această zonă pentru că numele echipelor noastre sunt acum folosite fără niciun beneficiu. De aceea vom demara un proiect de modificare a legislaţiei în acest sens. Apoi vom milita pentru ca în noul Cod Penal trucarea meciurilor să fie sancţionată ca orice delict penal. În ceea ce priveşte biroul de integritate se va regăsi în continuare şi în noua organigramă a FRF. Trebuie să transmitem tuturor că în fotbalul românesc cazurile de corupţie nu au ce căuta", a spus el.

Burleanu a afirmat că îşi va respecta promisiunile din campania electorală şi va aduce în echipa sa de conducere numai oameni care nu au legătură cu grupurile de interese.

Citeşte mai mult...
 
2ND EUROPEAN UNIVERSITIES GAMES PDF Imprimare
Sport
Duminică, 02 Martie 2014 19:21

    The European Universities Games is the largest European multisport student event and it’s the official event of the European University Sport Association.

   In the two weeks in Rotterdam we aim to host an international, fun and most of all sportive event for student athletes.

                      

The best students athletes from 45 countries in Europe gather in Rotterdam from July 24 to August 8, 2014, to find out who the real athletes are in Europe!

Citeşte mai mult...
 
Cupa Romaniei LiNing la badminton PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 02 Martie 2014 13:47

       Competitia se va desfasura in weekendul 1-2 martie, in “Sala Polivalenta” din incinta COSR Izvorani (Accesul se face prin DN1 – comuna Ciolpani)

                                

   Inscrierile si rezervarile pentru cazare si masa se vor face la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la termenele limita specificate in invitatie.

Citeşte mai mult...
 
Rasnov , capitala sportului romanesc in weekendul 1-2 martie PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Vineri, 28 Februarie 2014 19:03

    Sambata , 1 Martie , pe trambulina de la Rasnov , este programata prima etapa cuprinsa in calendarul Cupei Mondiale de Sarituri cu Schiurile rezervata fetelor .

    Trambulina , ce a gazduit in urma cu un an Festivalul Olimpic al Tineretului European , iar ulterior in acest sezon etape de Cupa FIS , in calendarul masculin , este gata sa primeasca oaspeti de seama , precum campioana olimpica a probei , Carina Vogt , lidera Cupei Mondiale , Sara Takanashi , sau medaliata cu bronz la Sochi , Coline Mattel , astfel vom putea vedea toate numele mari ale disciplinei .

 

Printre atractiile de la Rasnov , vor fi si americanca Sarah Hendrickson , dar si saritoarea noastra, Dana Vasilica Haralambie , ce va sari in fata propriilor spectatori . Competitia din primul weekend al lunii Martie , are intrarea libera pentru spectatori .

 

Sambata etapa va avea loc incepand cu ora 15 , in timp ce Duminica , etapa va incepe la ora 14.30 .

Citeşte mai mult...
 
Clubul Universitatea Craiova i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 28 Februarie 2014 17:46

"Scrisoare deschisăCătre:     Dl Victor-Viorel Ponta,
                Preşedinte al Partidului Social Democrat
                Prim-ministru al Guvernului RomânieiStimate domn,
Clubul de fotbal Universitatea Craiova traversează momente extrem de grele care au început în vara lui 2011, atunci când FRF, prin Mircea Sandu şi Compania, au hotărât în mod abuziv excluderea din competiţia sportivă a uneia dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România.

                                                
Acestă decizie este o premieră mondială, iar în România are un precedent în anul 1947, atunci când liderul comunist Ana Pauker a dispus desfiinţarea celebrei echipe FC Carmen Bucureşti, patronată de cunoscutul industriaş român Ionel Mociorniţă.În urma acestor abuzuri începând cu august 2011 clubul a deschis mai multe acţiuni civile şi penale cu scopul de a-şi apăra drepturile. Deşi am obţinut nenumeroase victorii în instanţă, iar în paralel Direcţia Naţională Anticorupţie i-a trimis în judecată pe Sandu Mircea şi ceilalţi inculpaţi, clubul a reintrat în competiţia fotbalistică abia în anul 2013 în condiţii materiale extrem de deficitare, deoarece nici până în prezent efectele catastrofale ale deciziei de excludere nu au fost reparate nici măcar în parte.În perioada de referinţă 2011-2013, reprezentanţi de frunte ai PSD Dolj au militat în mod frecvent în favoarea cauzei clubului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 377 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport