Total Media News

Stiri - Sport
Incercare de indepatare a lui Razvan Burleanu de la FRF PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 30 Martie 2014 13:04

      La FRF: 

                   "Scandal balcanic de toată frumuseţea"! 

                 Cine ar putea fi viitorul preşedinte   al  FRF 

                                                     

     GSP.ro a anunţat în exclusivitate că AJF Giurgiu a atacat la Judecătoria sectorului 2 Adunarea Generală în care Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte FRF.

Dumitru Dragomir a analizat pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro evenimentele şi, deşi e convins că Burleanu nu-şi va pierde postul, prevede un mare scandal în fotbalul românesc:

"Acum văd că deja îşi fac încălzirea Puiu Iordănescu, cel mai bine cotat politic, Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român, apreciat şi pentru ce face cu şcoala lui de fotbal. 

Prevăd un scandal balcanic de toată frumuseţea, dar că Burleanu va fi îndepărtat aşa de uşor de la FRF, asta nu o mai cred. 

Citeşte mai mult...
 
Universitatea Craiova a fost cedata PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 30 Martie 2014 09:08

              Adrian Mititelu a cedat astăzi clubul Universitatea Craiova.

                                                         

Noii patroni ai Universităşii sunt suporteri.

Asociaţia “Ştiinţa suntem noi” a anunţat că Adrian Mititelu a cedat suporterilor echipa FC Universitatea Craiova.

Într-un comunicat eliberat de Asociaţie, suporterii explică:

“Am realizat astăzi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obţinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei începand cu anul competiţional 2014-2015. Urmează să începem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzacţii în cel mai scurt timp.

Nu vom înfiinţa o noua echipa. Vom continua tradiţia şi vom căuta să ne ridicăm din punct de vedere sportiv la nivelul aşteptărilor suporterilor FC Universitatea Craiova.

Citeşte mai mult...
 
De vorba cu Eduard Torok - Interviu PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Sâmbătă, 29 Martie 2014 11:39

Salut ! In primul rand felicitari pentru rezultatul de la Engelberg , un rezultat care ne da sperante in viitorul apropiat !

Buna ziua, multumesc !

  Poveste-ne  putin , cum a fost concursul de la Engelberg pentru tine? Te-ai clasat in fata multor saritor consacrati…

 A fost un concurs greu , eu mi-am facut cea mai buna saritura a mea  chiar daca vantul nu m-a ajutat in privinta lungimii, am avut o compensare foarte mare care a contat foarte mult.

Care este trambulina ta preferata si de ce ? Dar saritorul ?

Nu am o trambulina preferata, atata timp cat sariturile sunt bune toate trambulinele imi plac. Saritorul preferat este Thomas Morgenstern , de cand sunt mic tin cu el.

Cum a decurs sezonul actual pana acum pentru tine ?

Sezonul a inceput nu tocmai bine la Rena, Norvegia, unde nu am reusit sa-mi fac cele mai bune sarituri in concurs dar usor-usor a inceput sa se indrepte la Lahti,Finlanda, iar acum la Engelberg, Elvetia am ajuns pe varf de forma.

Ce planuri de viitor ai ? Pe cand o prezenta in Cupa Mondiala ?

In general as vrea sa continui tot in Cupa Continentala pentru a acumula mai multe puncte, iar o prezenta in Cupa Mondiala , sper sezonul acesta.

La ce competitii vei participa in viitorul apropiat ?

Voi continua in Cupa Continentala, POATE 1 etapa de Turneul celor 4 trambuline si apoi Modialele de juniori de la Val Di Fiemme.

Citeşte mai mult...
 
SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports PDF Imprimare
Sport
Vineri, 28 Martie 2014 11:38

            

  Raportul de cercetare SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports, realizat de Quantix Marketing Consulting, analizeaza perceptiile si comportamentele romanilor legate de sport, precum si perceptiile romanilor despre companiile care se asociaza cu sportul. Studiul este cel de-al 11-lea din seria SMARK Research.

Raportul de cercetare este un instrument dedicat companiilor si brandurilor care sunt interesate de asocierea cu sportul. Legatura intre branduri si sport este una fireasca si des intalnita, atat pe plan mondial, cat si in Romania. Studiul vine cu date actuale despre gradul in care sunt practicate sporturile in Romania, despre perceptii si comportamente ale romanilor legate de sport. Cercetarea ofera o diagnoza a sportului de masa si de performanta, extrem de utila decidentilor de marketing si business in general.

   72% dintre romanii care practica sau vizioneaza sport sunt inclinati sa aleaga branduri care sustin sportul

Citeşte mai mult...
 
CFR ar putea ajunge în Liga a II-a PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 27 Martie 2014 20:26

    Unul dintre golgheterii echipei din 2008, când CFR a cucerit primul titlu, Eugen Trică deplânge situaţia unde a ajuns echipa.

                                            

"E şocant să aud că CFR ar putea ajunge în Liga a II-a. Probleme sunt peste tot. N-ar fi un dezastru nici dacă se începe reconstrucţia din Liga a II-a. S-a întâmplat şi la case mai mari să retrogradeze echipe din cauza problemelor financiare. Rezolvarea ar fi să nu se mai acorde contracte atât de mari. Trebuie să înţeleagă toţi că este criză", a spus Trică.

Mijlocaşul a fost titular şi în victoria istorică de la Roma, 2-1 pe Olimpico, în Champions League. "În acel moment, nu m-aş fi putut gândi că o să se ajungă aici, dar sper să se găsească o rezolvare. Paszkany nu se va retrage. Iubeşte prea mult CFR-ul. A pus mult suflet în munca pe care a făcut-o la această echipă, cum au pus şi Iuliu Mureşan sau Răzvan Zamfir. Ar fi mare păcat ca CFR-ul să dispară din prima ligă", crede cel care a şi antrenat CFR-ul, în sezonul trecut.Vlad Măcicăşan


Citeşte mai mult...
 


Pagina 374 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport