Total Media News

Stiri - Sport
Cosmin Olăroiu a câştigat titlul cu Al Ahli în Emiratele Arabe Unite PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 10 Aprilie 2014 22:03

   Antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul de campion în Emiratele Arabe Unite, după ce echipa sa Al Ahli a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Al Wasl, într-un meci din etapa a XXIII-a.

              

  Golurile învingătorilor au fost marcate de Ahmed Khalil '55 şi Grafite '58, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Ricardo Oliveira, în minutul 6.

   Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Al Ahli a acumulat 57 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de echipa clasată pe locul secund, Al Shabab.

Al Ahli a câştigat pentru a treia oară în istorie titlul de campioană, după ce s-a mai impus în sezoanele 2005-2006 şi 2008-2009.

Citeşte mai mult...
 
Peste 2500 de copii au practicat activităţi de educaţie fizică la Sportul Altfel PDF Imprimare
Sport
Marţi, 08 Aprilie 2014 15:48

Peste 2500 de copii au practicat activităţi de educaţie fizică la

Sportul Altfel

    Sportul Altfel a reunit pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf” peste 2500 de copii care au participat la 12 ateliere sportive amenajate de Federaţiile organizatoare. Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului, a participat la eveniment alături de echipa sa, miniştri şi foşti campioni sportivi. După deschiderea oficială a evenimentului, Ministrul a rămas pe stadion alături de copii, a făcut poze şi i-a încurajat pe toţi cei prezenţi să ducă o viaţă sănătoasă şi prin sport.

Marţi, 08.04.2014, la Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf” a avut loc evenimentul Sportul Altfel – manifestare de promovare a sportului de masă printre copii. Programul Şcoala Altfel îi aduce an de an pe elevi, pentru o săptămână, spre activităţi non-formale, urmărind determinarea unei coeziuni sociale în randul tinerilor şi dezvoltarea plenară a acestora. În acest sens a fost gândit şi proiectul Sportul Altfel care are ca obiectiv central educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă, prin ateliere organizate de federaţiile care s-au dedicat şi implicat direct în desfăşurarea evenimentului.

Citeşte mai mult...
 
Burleanu l-a anunţat pe Prodan că e demis PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 07 Aprilie 2014 19:28

    Burleanu l-a anunţat că e demis, Prodan cere 100.000 de euro despăgubiri: "Am fost ameninţat cu o plângere de viol"

 

În urma incidentului legat de diurna jucătorilor de la naţionala U17 pe care ProSport l-a dezvăluit în exclusivitate, Răzvan Burleanu a luat decizia de a-l demite pe Daniel Prodan, directorul FRF şi omul care a fost şeful delegaţiei României la "Turneul de Elită" din Scoţia.

 

Răzvan Burleanu a prezentat astăzi consecinţele problemei diurnelor de la lotul U17. Conform preşedintelui FRF, Daniel Prodan - şeful delegaţiei României în Scoţia - nu va mai face parte din structurile federale, fapt pe care Burleanu i l-a comunicat fostului fundaş în această dimineaţă. "Daniel Prodan nu va mai continua! I-am comunicat acest lucru şi vrea 100.000 de euro ca să plece". Întrebat dacă îi va plăti această sumă fostului component al "Generaţiei de Aur", Burleanu a răspuns zâmbind. "Nu voi plăti niciodată o sumă de bani doar ca să nu mai dau ochii cu cineva. Prodan are un comportament defăimător şi aduce prejudicii de imagine Federaţiei. E dezamăgitor", a spus Burleanu la conferinţa de presă de la "Casa Fotbalului". 

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Ion Sorin Hobana PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Luni, 07 Aprilie 2014 12:45

Domnule Hobana, dupa un sezon lung si dificil, in care o data in plus ne-ati delectat prin comentariul dumneavoastra, devenit marca inregistrata , am onoarea sa impartasesc cu dumneavoastra impresiile sezonului proaspat depasit, 2013-2014.

         
 1. Incep interviul cu o curiozitate . Ce ati simtit in momentul in care la Sapporo, cu o multime de romani in fata micului ecran, ati comentat primii saritori romani din Cupa Mondiala, in persoana lui Iulian Pitea si Eduard Torok, si ce asteptari aveti in continuare de la saritorii romani ?  Unde credeti ca ii putem vedea in sezonul viitor ?
Era un moment indelung asteptat, in care, evident, m-am bucurat; emotiile le pastrez insa, gradate, pentru momentele urmatoare; cel in care ai nostri vor ajunge mai des in prima mansa, cel in care vor reusi si o prezenta in mansa a doua, apoi cel in care, in sfarsit, vor incepe sa implineasca scopul final al celebrului parteneriat FRSB-OMV Petrom-autoritati, si anume intrarea in TOP TEN-ul mondial. Din felul in care s-au dezvoltat lucrurile, mai intai cu stagii de pregatire in strainatate, pe baze moderne, cu tehnicieni reputati, apoi cu realizarea arenei din Valea Carbunarii, Rasnov, si evolutii din ce in ce mai bune ale romanilor si romancelor, sunt increzator ca vom ajunge la aceste performante relativ repede. Abia atunci voi avea si eu, la microfon, bucuria deplina, in aceasta disciplina sportiva olimpica de iarna cu care am facut cunostinta la editia Albertville 1992 a JO de iarna, si pe care am inceput s-o indragesc cu adevarat doi ani mai tarziu, la Lillehammer 1994, cand, intrucat festivitatile s-au desfasurat chiar pe arena de sarituri cu schiurile, celebra Lysgaardsbakkene, am avut post de comentator acolo, si am fost mereu aproape de actiune. Atunci si acolo am si urcat prima data pana in varful unei trambuline normale ... si ... mi s-a cam strans stomacul privind de sus :)
          
 
 2.  Ce parere aveti despre podiumul Cupei Mondiale din acest sezon ? Stoch, Prevc si Freund, toti din noua generatie, in plus, niciun austriac pe podium …
Ca tot si toate, si “lumea Icarilor moderni” trebuia sa treaca (si cam trece) printr-o perioada de schimbare de generatii. De fapt, este cam a treia sau chiar a patra astfel de schimbare de cand am deschis eu ochii spre sariturile cu schiurile, fiindca, desi pregatirile incep foarte devreme (pe la 10 ani), adevarata cariera a unui saritor de top “in lumina reflectoarelor” dureaza cel mai devreme de pe la 16-17 si tine cel mult pana pe la 32-33 de ani – sigur, cu exceptiile de rigoare, prea bine cunoscute ca sa mai intram in amanunte. As spune ca, in medie, vorbim despre o perioada de varf de forma si performanta de nu mai mult de cinci-sase ani, si sunt destule exemple de saritori care au reusit lucruri extraordinare si, dupa un an-doi-trei, au disparut in pluton, sau chiar s-au retras ... Totul se schimba mereu; sariturile cu schiurile, ca orice activitate umana, nu au cum sa faca exceptie ...
        
  3. Ce parere aveti despre faptul ca austriecii sunt intr-o evidenta scadere de forma in comparatie cu echipa Germaniei, care a parut a fi noua senzatie a acestui sezon prin Kraus, Freund, Freitag si asa mai departe …
Cred ca am raspuns deja; nimic nu e vesnic, nimic nu ramane imuabil, totul e intr-o continua miscare si transformare. Si ma opresc aici, pentru ca, totusi, nu discutam filosofie, ci despre sariturile cu schiurile (Un prieten glumea candva: “E bine sa te astepti la orice; astfel nu te va mai mira nimic” :)  Si cred ca aceasta sintagma e foarte actuala si acoperitoare pentru multe)
         
Citeşte mai mult...
 
Stadion de patru stele şi 30 de mii de locuri. Proiectul prin care Rapidul poate redeveni o forta PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 06 Aprilie 2014 12:14

               Rapidul nu se dezlipeşte de sintagma "farmecul vieţii".

                                                        

     Deşi în plină criză financiară şi până nu de mult amenintaţi cu falimentul, giuleştenii au iar motive de speranţă.

Rapidul are drum liber spre Liga 1 după ce planul de reorganizare financiară al clubului a fost aprobat.

 Mai mult de atât, chiar dacă planul prin care Viorel Moldovan intenţiona să preia echipa a căzut, se pare că giuleştenii sunt aproape de o lovitură nesperată.Avocatul Dragoş Sabău, născut în Giuleşti, este reprezentantul în România al unui fond de investiţii din Anglia.  Sabău dezvăluie pentru Digi Sport planul fondului amintit: preluarea echipei şi construirea unui stadion nou în Giuleşti. Totul depinde însă de realizarea unui proiect imobiliar în zona Giuleşti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 372 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport