Total Media News

Stiri - Sport
Andreea Mitu s-a impus la un turneu din Italia atât la simplu, cât şi la dublu PDF Imprimare
Tenis
Marţi, 22 Aprilie 2014 10:12

                              Andreea Mitu (202 WTA) a cucerit turneul ITF de la Santa Margherita, din Italia, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după ce s-a impus în faţa jucătoarei din Spania, Sara Sorribes Tormo (331 WTA), cu 6-4, 6-3.

            

     Jucătoarea în vârstă de 22 de ani şi-a confirmat statutul de favorită a turneului şi a avut următorul parcurs: în primul tur a trecut de franţuzoaica Josephine Boualem (6-1, 6-2), în optimi a învins-o pe italianca Annalisa Bona (6-2, 6-1), în sferturi a dispus de o altă italiancă, Alice Savoretti (6-1, 6-2), iar în penultimul act al competiţiei a câştigat confruntarea cu poloneza Anna Korzeniak (6-4, 6-1).

      Adversara Andreei Mitu din finală, Sara Sorribes, era considerată a doua favorită a turneului. Românca şi-a adjudecat titlul şi la dublu, făcând pereche cu Ştefana Andrei, graţie unei victorii cu franţuzoaicele Audrey Albie/Manon Peral, cu 7-6(5), 6-2. Conaţionalele noastre au trecut în primul tur de elveţiencele Chiara Frapolli/Luna Milovanovic (6-2, 6-1), în sferturi au câştigat în faţa perechii Josephine Boualem (Franţa)/Ariadna Marti Riembau (Spania) cu 6-4, 6-1, iar în semifinale au trecut cu 6-4, 6-4 de cuplul Charlotte Roemer (Ecuador)/Olga Saez Larra (Spania).

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award PDF Imprimare
Tenis
Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 12:53

           

     Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a primit Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africană a Grupei I,premiu care i-a fost înmânat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii România - Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

                                                 

   Halep a fost recompensată pentru dedicare şi spirit de echipă.

   Premiul, în valoare de 1.000 de dolari, i-a fost înmânat româncei de către preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti.

Citeşte mai mult...
 
După zece ani petrecuți la șefia COSR, Octavian Morariu și-a dat demisia............. PDF Imprimare
Sport
Marţi, 15 Aprilie 2014 16:48

      Mandatul lui Octavian Morariu la șefia Comitetului Olimpic Român urma să expire în 2017, însă acesta și-a dat demisia azi. Motivul: cumulul de funcții.

           

      Morariu este membru al Comitetului Internațional Olimpic (CIO), dar și președintele Federației Europene de Rugby.

      Printre favoriții la preluarea funcției de șef al COSR sunt Alin Petrache, președintele federației de rugby, Elisabeta Lipă sau Nicu Vlad, șeful federației naționale de haltere.Octavian Morariu a ajuns la șefia forului olimpic român în 2004, fiind al 15-lea președinte din istorie.

      Sub comanda sa, delegațiile olimpice ale României nu au obținut rezultate strălucitoare.La Beijing 2008, sportivii tricolori au adunat doar opt medalii (patru de aur), iar la Londra 2012 bilanțul a fost de asemenea modest: nouă medalii (două de aur).

Citeşte mai mult...
 
Cursă de ciclism pe șosea la Sibiu – Criteriul Primăverii ediția a 2-a PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 15 Aprilie 2014 13:37

    Concursul de ciclism CRITERIUL PRIMAVERII – ediția a II-a, este o competiție sportivă de masă, organizată de Clubul Sportiv Pro Cycling cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Asociației Județene de Turism Sibiu.

                

    Competiția își propune să reunească la start circa 300 de participanți sibieni din toate categoriile socio-profesionale – elevi, muncitori, specialiști în diverse domenii, intelectuali, etc., accentuând rolul formativ și educativ al mișcării sportive de masă.

Competiția este una de ciclism rutier, care se desfășoară în condiții de trafic rutier normal pe un traseu în lungime de 21km. Deplasarea până la locul startului tehnic se face în pluton compact, însoțit de o mașină de circulație a I.P.J. Sibiu.

Citeşte mai mult...
 
De ce pleaca sportivii de top din ROMANIA ? PDF Imprimare
Sah
Luni, 14 Aprilie 2014 15:48

 Astazi  despre  :

                                     Dieter Nisipeanu

             

       

    Liviu-Dieter Nisipeanu (n. 1 august 1976Brașovjudețul Brașov) este un șahist din România. Mama sa este săsoaică.

    Primul său antrenor, cel care l-a îndrumat de la vârsta de 7 ani, a fost maestrul internațional Radovici Corvin, același antrenor ce l-a descoperit și șlefuit pe Florin Gheorghiu, primul mare maestru român. La vârsta de 17 ani a câștigat campionatul național de seniori.

   

     Când citeşti despre Dieter Nisipeanu, îţi sar în ochi câştigarea europeanului de şah din 2005, locul 3-4 la mondialul american din '99 şi, chiar dacă pierdut, meciul cu bulgarul Veselin Topalov.


   Aşa că te duci spre el oarecum temător, gândind că marele maestru îţi va arunca, zeflemitor, vreo două vorbe. Te gândeşti chiar că ar fi îndreptăţit să facă asta, doar presa de sport îşi umple paginile cu femei de fotbalişti.

Dar omul vorbeşte liber, glumeşte mereu, râde şi are câte o poveste pentru fiecare campionat la care a participat. "Eram în Siberia, la Khanty-Mansiysk. Era un frig de -35 de grade. Şi trebuia să plecăm. Avionul de la Moscova costase 100 şi ceva de euro, la întoarcere ne-au cerut 350 de euro. Cred că se gândeau cât eşti de disperat să pleci şi se jucau cu tine. Oricum, puteau să ne citească mai bine. Dacă ar fi cerut 500, tot le-am fi dat". 
Apoi, alte poveşti, din Serbia în război, din Columbia cu miliţiile şi armata pe străzi, şi de prin alte bucăţi de Glob, cu transportoare de rachete, "care te depăşesc în mijlocul oraşului". Şahistul are 34 de ani, un păr blond şi lung, strâns în coadă, şi privire de om inteligent. Se fereşte să vorbească despre televiziuni, moravuri. Însă parcă nici nu ai vrea să-l auzi şi pe el vorbind despre astea, doar e cel mai mare şahist al României. "Văd mai bine, dar joc mai prost"

Citeşte mai mult...
 


Pagina 370 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport