Total Media News

Stiri - Sport
CIO sanctioneaza un jucator leton de hockey pentru testul anti doping de la Sochi PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Vineri, 25 Aprilie 2014 13:23
              The International Olympic Committee (IOC) a anuntat azi ca  Ralfs Freibergs din Letonia a fost exclus  din XXII Olympic Winter Games in Sochi.
       Freibergs, 23 de ani , a avut doua probe de urina ce au dovedit k este pozitiv la testarea anti doping .
Comisia de disciplina CIO , compusa in acest caz din Denis Oswald (Chairman), Gunilla Lindberg and Claudia Bokel, a decis urmatoarele
I           Atletul, Mr Ralfs Freibergs, Letonia, Ice Hockey este descalificata din  Play-offs Sferturilor – Canada vs Letonia
II.         Atletul este exclus din editia  XXII Olympic Winter Games in Sochi in 2014.
III.         Diploma atletului pentru locul 8 , este de asemenea retrasa .
VI.        Decizia intra imediat in vigoare .
 

                      

 

 

Citeşte mai mult...
 
România va participa la Campionatul Mondial de curling PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 23 Aprilie 2014 16:07

        Cu toate că în țara noastră nu există o pistă dedicată exclusiv curlingului, România va fi reprezentată la Campionatul Mondial mixt.

                                 

    Lotul României îi are în componență pe Diana Butucea și Allen Coliban. Primul meci al tricolorilor va avea loc mâine, împotriva Cehiei, la Dumfries, în Marea Britanie.Proba mixtă a curlingului este pe lista scurtă a sporturilor care ar putea fi incluse în programul olimpic de iarnă din 2018. Întrecerea din Scoția, la care participă și România, este cea de-a șaptea ediție a Campionatelor Mondiale. 

   Curlingul mixt se dispută între echipe formate din doi jucători - un băiat și o fată -, care au dreptul fiecare la trei lansări. Timpul de joc pentru varianta mixtă este de maximum 46 de minute și 8 reprize, față de 73 de minute în 10 reprize, cum au meciurile masculine sau feminine.

Citeşte mai mult...
 
Curs caiac white water pe raurile Buzau si Basca organizat de Green Adventure PDF Imprimare
Sport extrem
Miercuri, 23 Aprilie 2014 15:05

     Green Adventure organizeaza in perioada 7-13 iunie 2014 cursuri de caiac white water pe raurile Buzau si Basca.

                                             

    Vor fi  2 module de curs consecutive, respectiv modul de incepatori absoluti si intermediari. Mai exact, in intervalul 7 - 10 Iunie 2014 se organizeaza modul de incepatori absoluti si in intervalul 11 - 13 Iunie 2014 avem modul intermediari.Numarul maxim de cursanti admis este de 10 studenti/curs. 

    Pentru acest numar de studenti oferim 3 instructori bulgari cu mare experienta, participanti la competitia Adidas Sickline. Cursul de caiac pentru incepatori incepe cu ture pe lac si apoi ne aventuram in apele repezi usoare. Cursurile de initiere imbina distractia si bucuria de a vasli cu un coaching intens.

   Veti invata elementele de baza de directie, tehnici de vaslit, cum sa combinati echilibrul si viteza, ferry glide, intrarea si iesirea din eddy, semnale pe apa, dinamica apei, pericole in apa etc.

Citeşte mai mult...
 
Oina pe plaja. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 23 Aprilie 2014 12:45

      In cadrul Adunarii Generale a federatiei care a avut loc la sfarsitul lunii trecute la Constanta au fost aprobate noi competitii de oina.

                                                                   


    Dupa succesul avut anul trecut cu introducerea competitiilor pentru fete,conducerea federatiei a propus Adunarii Generale introducerea de anul acesta a competitiilor de oina pe plaja.
    Astfel ,de anul acesta ,se vor desfasura campionate nationale de oina pe plaja, atat la masculin cat si la feminin,la seniori si juniori.
    Competitiile se vor desfasura la Constanta ,la sfarsitul acestora urmand sa se decerneze titlurile de campioni nationale la aceasta categorie .
    Meciurile vor avea loc intre echipe formate din 8 jucatori ,spectaculozitatea acestui gen de competitii fiind demonstrata deja cu ocazia unor competitii amicale care au avut loc pe litoral in anii precedenti.

Citeşte mai mult...
 
Se pare ca RAPID nu v-a mai juca pe stadionul Giulesti PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 22 Aprilie 2014 21:24

       Potrivit unui  comunicat   de  pe  siteul oficial  al  clubului  de fotbal Rapid  Bucuresti  , se  pare  ca  ecfipa de  fotbal  Rapid  Bucuresti  nu  v-a  mai  juca  pe  Giulesti  in  viitor

                                                  
    Primul vers din tradiționalul imn al Rapidului, “suntem peste tot acasă”, tinde să își piardă sensul chiar acasă, acolo unde jucăm, cu unele excepții, de când a fost construită arena din Giulești. Solicitările noastre adresate către Ministerul Transporturilor de a reglementa problemele legate de folosirea stadionului “Giulești-Valentin Stănescu” nu au primit niciun răspuns.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 369 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport