Total Media News

Stiri - Sport
Faza de zona a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar pentru Oină Băieţi- Licee. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 28 Aprilie 2014 11:54

     Salajul continua traditia practicarii oinei la nivel inalt

                     

  In  data 26.04.2014 în localitatea CAREI, jud. SATU MARE, a avut loc faza  de zona  a  Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar  pentru Oină Băieţi- Licee.
  Au participat echipele liceelor din judetul Satu Mare- Liceul Teoretic Carei,  Maramures - Liceul Teoretic Somcuta Mare si Salaj – Liceul Tehnologic ,,Liviu Rebreanu” Hida.
   La ora 10 a avut loc sedinta tehnica in care s-a facut validarea si s-a stabilit sistemul de joc. In urma tragerii la sorti s-a stabilitordinea jocurilor astfel: l
Citeşte mai mult...
 
Dosarul de candidatură a României pentru Turneul EURO 2020 a fost transmis la UEFA PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 25 Aprilie 2014 19:43

          Joi, 24 aprilie 2014, a fost transmis la UEFA dosarul de candidatură a României pentru organizarea unor meciuri din cadrul Turneului Final al EURO 2020.

                                                  

    Completarea și finalizarea celor 12 secțiuni ale dosarului de candidatură au necesitat un efort complex în care au fost angrenate structuri guvernamentale, Primăria Municipiului București, Federația Română de Fotbal, alte instituții și organizații.

   Dosarul de candidatură conține prezentări ale unor aspecte juridice, politice, economice, sportive, de infrastructură, de dezvoltare durabilă, responsabilitate socială și de tehnologia informației relevante pentru organizarea EURO 2020, precum și o descriere amănunțită a facilităților existente pe Arena Națională, a spațiilor adiacente și a dezvoltărilor care vor avea loc în proximitatea stadionului și în oraș, până în anul 2020.

    Dosarul este însoțit de hărți, planuri și imagini, precum și de garanții emise de autoritățile române privind angajamentul de a îndeplini cerințele formulate de UEFA pentru organizarea jocurilor din cadrul EURO 2020.

Citeşte mai mult...
 
Volei PDF Imprimare
Sport
Vineri, 25 Aprilie 2014 16:36

                  Asociatia  Municipala  de  Volei  Bucuresti

                           

                                                             va  invita

 

                                 la  turneu  de  volei  feminin

 

      Turneul  se  va  desfasura  in  Sala  Constructorul  din  Bucuresti

Citeşte mai mult...
 
Andreea Chițu a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Montpellier PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 25 Aprilie 2014 15:24

     Orașul francez Montpellier este gazda Campionatului European de Judo, la care sunt înscriși 321 judoka din 43 țări. Competiția se desfășoară în perioada 24-27 aprilie.

                                                           

    Astăzi, Andreea Chițu a concurat în proba individuală a categoriei 52 kg., unde a învins-o prin ippon pe Mareen Krach din Germania, obținând astfel medalia de bronz.

   Medalia de aur a revenit kosovarei Majlinda Kelmendi, iar cea de argint, Nataliei Kuziutina din Rusia.

 
Campionatul Mondial Școlar de Cross Country PDF Imprimare
Sport
Vineri, 25 Aprilie 2014 14:52

     În perioada 30.03-04.04.2014 s-a desfăşurat în Israel- Emek Hama‛ayanot, Campionatul Mondial Școlar de Cross Country, competiția organizată de Federația Internațională a Sportului Școlar.

                 

    Federația Sportului Școlar și Universitar a înscris în competiția din Israel o echipă școlară masculină și o echipă școlară femininină.

 Conform regulamentului competiției echipele au fost formate din elevi sportivi din aceeasi unitate de învățământ, respectiv LICEUL TEHNOLOGIC ȘTEFAN MANCIUREA BLAJ - masculin și COLEGIUL ECONOMIC”VIRGIL MADGEARU” GALAȚI – feminin.

   Finanțarea acțiunii s-a efectuat de către Ministerul Educației Naționale prin Federația Sportului Școlar și Universitar, instituție care deține competența exclusivă pentru reprezentarea României la competițiile oficiale organizate sub egida federațiilor internaționale ale sportului școlar și universitar.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 368 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport