Total Media News

Stiri - Sport
Ștraja București a câștigat Cupa Regelui, ediția a II-a PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Duminică, 11 Mai 2014 18:51

      Echipa Straja București a câștigat duminică ediția a II - a Cupei Regelui la oină, după victoria cu scorul de 23-19, în fața formației Frontiera Tomis Constanța.

                 

     Pentru trofeul Cupa Regelui s-au întrecut echipa gazdă Straja București, în calitate de câștigătoare a Cupei Federației de Oină în anul 2013 și echipa Frontiera Tomis Constanța, învingătoare în Campionatului Național de Oina și Cupa României în anul 2013.

      Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, a precizat pentru AGERPRES: ''Față de ediția trecută, am preferat acum să micșorăm numărul echipelor participante, pentru a crește gradul de mediatizare. Am organizat acest eveniment, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, având ca partener oficial Federația Română de Rugby, care ne-a pus la dispoziție frumoasa bază de la Arcul de Triumf''.
Citeşte mai mult...
 
Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Spaniei PDF Imprimare
Automobilism international
Duminică, 11 Mai 2014 17:19

     Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, în timp ce coechipierul său, germanul Nico Rosberg, a fost al doilea, iar australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a trecut linia de sosire al treilea.

                                        

     Hamilton a reuşit a patra victorie consecutică şi tot de patru ori la rând Rosberg a fost al doilea.

     Germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a terminat al patrulea, urmat de finlandezul Valtteri Bottas (Williams) şi de piloţii Ferrari, spaniolul Fernando Alonso şi finlandezul Kimi Raikkonen.

Citeşte mai mult...
 
SportAccord trebuie să stea la aceeaşi masă cu CIO PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 10 Mai 2014 14:40

      Marius Vizer :


           SportAccord trebuie să stea la aceeaşi masă cu CIO, în aceleaşi condiţii

       Noul preşedinte al SportAccord, Marius Vizer, a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport" de la Sport.ro, că organizaţia pe care o conduce şi Comitetul Internaţional Olimpic vor trebui să stea la aceeaşi "masă", în aceleaşi condiţii de respect şi de diviziune financiară.

                                  


      Marius Vizer consideră că nu este normal ca forul olimpic să se folosească de sportivi pentru a obţine venituri în urma Jocurilor Olimpice, iar apoi atleţii să fie finanţaţi între două ediţii de federaţiile naţionale.

"După Jocurile Olimpice, încasările au fost de 7,2 miliarde de dolari, iar federaţiile internaţionale participante şi care au organizat jocurile, 26 de federaţii, au primit împreună doar cinci la sută. Federaţiile naţionale, prin programele de copii şi juniori, trebuie să susţină sportivii, iar CIO şi comitetele olimpice vin şi iau crema sportivilor, îi duc la Jocurile Olimpice, după care îi rejectează încă patru ani pentru finanţare din partea federaţiilor naţionale. Eu vreau să creez un echilibru, să aduc sportul la mijloc. SportAccord este cea mai puternică organizaţie sportivă pentru că deţine toate mijloacele şi patrimoniul sportului, iar CIO deţine brandul. Dacă e să facem împreună evenimentul, trebuie să stăm la aceeaşi masă, în aceleaşi condiţii de respect şi de reciprocitate şi de diviziune financiară", a spus Vizer.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a dat startul la “Crosul Tineretului” PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 07 Mai 2014 16:43

Miercuri, 07.05.2014,

 

      Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului și Sportului a dat startul  „Crosul Tineretului” .

               

     Evenimentul a început la ora 10.30 în Parcul Tineretului din Bucureşti și a avut ca scop promovarea sportului de masă, educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. „Crosul Tineretului” a reunit peste 500 de alergători de toate vârstele, pentru o competiţie desfăşurată pe un traseu de aproximativ 2 500 m.

    "Acest cros se desfășoară azi în întreaga Românie. La aceeași oră s-a dat startul în mai multe orașe din țara noastră. Este un mesaj foarte clar pe care noi, Ministerul Tineretului și Sportului, împreună cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, dorim să-l transmitem copiilor, ca prin sport pot să crească frumos. În plus, așa cum îmi place mie să spun, prin sport avem o națiune mai frumoasă și mai sănătoasă. Avem nevoie de un număr cât mai mare de tineri să fie alături de noi și să se bucure de evenimentele pe care le organizăm ". a declarat Gabi SZABO

Citeşte mai mult...
 
Cupa Regelui la Oină – Ediția a II a. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 06 Mai 2014 22:17

Cupa Regelui la Oina

     Federația Română de Oină în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Sportiv Român, având ca partener oficial - Federația Română de Rugby, organizează în data de 11.05.2014,incepand cu orele 11.00, unul din evenimentele cele mai de seamă din cadrul federației - Cupa Regelui la Oină – Ediția a II a. Evenimentul va avea loc pe Stadionul Național de Rugby,, Arcul de Triumf din București, intrarea la competiție fiind liberă.

   În cadrul acestui  eveniment se vor întâlni joc – echipa gazdă Straja București (în calitate de câștigătoare a Cupei Federației Române de Oină în anul 2013) și echipa Frontiera Tomis Constanța (în calitate de câștigătoare a Campionatului National  de Oină și a Cupei României în anul 2013).

   Competiția se va desfășura printr-un singur meci, între cele două echipe participante, iar în caz de egalitate se va trece direct la executarea loviturilor de departajare cu bastonul, pentru a putea desemna câștigătoarea Cupei Regelui din anul acesta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 366 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport