Total Media News

Stiri - Sport
Cupei Europei la floretă feminin, competiție intercluburi adresată echipelor campioane naționale PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 15 Mai 2014 18:45

    Confederația Europeană de Scrimă i-a acordat României pentru prima oară dreptul de organizare a Cupei Europei la floretă feminin, competiție intercluburi adresată echipelor campioane naționale en-titre. 

                                                   

   Dat fiind faptul că echipa de floretă feminin a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" București a cucerit titlul de campioană națională în anul 2013, clubul militar va organiza în colaborare cu Federația Română de Scrimă, Cupa Europei - Ediția 2014 la București, în data de 17 mai 2014.

   Cu acest prilej, la sala "Mihai Viteazul"- Steaua, a avut loc conferința de presă ce i-a avut ca invitați pe Mihai Covaliu - Președintele Federației Române de Scrimă, George Boroi - Președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Petre Ducu - antrenorul echipei CSA Steaua, Maria Boldor - căpitan de echipă CSA Steaua și Cristian Cîrlan - șeful secției de Marketing și Relații Publice.

Citeşte mai mult...
 
BodyFit Open Cup PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 15 Mai 2014 07:55

     În perioada 13-15 Iunie 2014 la Romexpo Bucuresti, se va desfășura prima ediție a Campionatelor WBPF BodyFit Open Cup condus sub egida federației WBPF România.

                     
     BodyFit Open Cup este cea mai puternica competitie de talie internationala de Fitness, Bodybuilding & Model Physique din Romania. Vor participa sportivi din Ukraina, Austria, Ungaria, India, Belgia, Olanda, Moldova.
    Evenimentul se va tine in cadrul Romexpo, Bucuresti, pe data de 14 Iunie, 2014. Vor fi si alte discipline sportive participante (fighting, trx, spinning, etc.) pentru a face evenimentul cat mai atractiv si pentru a promova cat mai multe ramuri sportive.
   Campionatele WBPF BodyFit Open Cup promoveaza performanta, miscarea, sanatatea si un stil de viata sanatos. Totodata dorim sa motivam oamenii sa practice fitness, deoarece consideram ca sportul contribuie atat la sanatatea fizica cat si mentala a fiecarui individ, ''Mens sana in corpore sano''. 
Citeşte mai mult...
 
Echipa de gimnastică junioare a României, medalie de bronz la CE de la Sofia PDF Imprimare
Gimnastica
Miercuri, 14 Mai 2014 20:43

   Echipa de gimnastică junioare a României a cucerit, miercuri, medalia de bronz la Campionatul European de la Sofia, în competiţie urmând să intre de joi şi senioarele.

            

   Echipa României, în componenţa, Laura Jurcă, Andreea Iridon, Anda Butuc, Andra Stoica şi Andreea Ciurusniuc, a obţinut un total de 164.972 puncte, cu care a cucerit medalia de bronz.

Pe podium au mai urcat echipele Rusiei, medaliată cu aur (168.262 puncte) şi Marii Britanii (165.005 puncte), medaliată cu argint.

Concursul de miercuri a stabilit şi gimnastele calificate în finală la individual-compus şi în cele pe aparate.

Joi vor intra în competiţie şi senioarele, în formula Larisa Iordache, Diana Bulimar, Ştefania Stănilă, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu.

Citeşte mai mult...
 
FC Dinamo a depus dosarul pentru a intra în INSOLVENŢĂ PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 14 Mai 2014 19:44

    FC Dinamo a depus, marţi, la Tribunalul Bucureşti, dosarul prin care solicită deschiderea procedurii de insolvenţă, informează site-ul tmb.ro.

                                         

   Dosarul a fost înregistrat cu numărul 16020/3/2014 în numele societăţii FC Dinamo 1948 SA, care administrrează clubul de fotbal din Liga I. Tribunalul Bucureşti nu a acordat încă un termen pentru acest dosar.

    Instanţa va analiza cererea FC Dinamo şi în cazul în care o va accepta va numi un administrator judiciar. Acesta din urmă va întocmi tabelul preliminar de creanţe până la un termen stabilit de Tribunalul Bucureşti.

   FC Dinamo este al cincilea club de Liga I care intră în insolvenţă în ultimii doi ani după FC Rapid, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi.

   Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a devenit majoritar la Dinamo, în luna martie 2013, după ce a preluat acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu.

Citeşte mai mult...
 
4 MEDALII PENTRU DELEGATIA F.R.LUPTE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE CADETI, BULGARIA, SAMOKOV PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 13 Mai 2014 16:48

               In perioada 06-11.05.2014 s-a desfasurat la Samokov, Bulgaria, Campionatul European de Lupte destinat categoriei de varsta cadeti.

                        

      Federatia Romana de Lupte a deplasat 25 de sportivi, la cele 3 stiluri de lupta, lupte greco-romane, lupte libere, lupte feminine, reusind cucerirea a 4 medalii, disputand in plus,  alte 3 finale pentru medalia de bronz; In final echipa FRLUPTE a reusit clasarea, la toate stilurile, intre primele 12 natiuni din Europa. Mentionam faptul ca la aceasta competitie au participat echipe nationale din peste 30 de tari. In continuare va prezentam rezultatele sportivilor nostri:

SEICARIU SUZANA – MEDALIE DE ARGINT, VICE-CAMPIOANA EUROPEANA

BEREI LENARD – MEDALIE DE ARGINT, VICE-CAMPION EUROPEAN

PRICEPUTU STEFANIA – MEDALIE DE BRONZ

TRANDAFIR ALEXANDRU – MEDALIE DE BRONZ

Citeşte mai mult...
 


Pagina 365 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport