Total Media News

Stiri - Sport
Burleanu i-a solicitat demisia antrenorului secund al naţionalei U19 a României PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 19 Iunie 2014 20:27

   Antrenorul coordonator al echipei naţionale Under 19 a României, Ştefan Iovan, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a solicitat demisia, dar o decizie în această privinţă va lua peste 3-4 zile.

                               

   "Eu am avut o discuţie cu preşedintele Burleanu în care acesta mi-a sugerat să demisionez ca urmare a rezultatelor echipei. Mi-a spus că nu ne-am calificat la Campionatul European şi că ar fi mai bine să renunţ. Apoi am înţeles că mai este o problemă şi faptul că funcţia pe care o deţin eu, antrenor coordonator, nu mai există în noua organigramă. Eu deocamdată nu am dat niciun răspuns. Voi lua o decizie dacă demisionez sau nu peste 3-4 zile, la începutul săptămânii viitoare", a spus Iovan, al cărui contract cu FRF este pe perioadă nedeterminată.

Citeşte mai mult...
 
FRF respecta sau nu articolul 54, punctul 2 din propriul statut in cazul CS U. Craiova ? PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 18 Iunie 2014 22:13

   Comisia de Disciplină a FRF a amânat, miercuri, până după şedinţa Comitetului Executiv din 27 iunie, judecarea dreptului de promovare al CS Universitatea Craiova, deoarece clasamentul final al Ligii a II-a nu a fost aprobat încă.

                                          

   Conform unor surse federale, clasamentul nu produce efecte juridice decât după ce a fost aprobat de Comitetul Executiv al FRF.

   Astfel, după ce Comitetul Executiv va aproba clasamentele primelor două ligi, Comisia de Disciplină se va putea pronunţa asupra dreptului de promovare al CS Universitatea Craiova.

  CS Universitatea, club susţinut de Primăria Craiova şi care a evoluat prima dată în Liga a II-a, sezonul trecut, a obţinut promovarea din punct de vedere sportiv şi a primit licenţa pentru Liga I, dar Comisia de Disciplină a FRF urmează să ia o decizie în privinţa dreptului grupării oltene de a face parte din primul eşalon.

Citeşte mai mult...
 
Crosul Naţional Ziua Olimpică 13.06.2014 PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 18 Iunie 2014 15:28

             Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti a susţinut organizarea evenimentului sportiv Crosul Naţional Ziua Olimpică, unul dintre cele mai importante evenimente sportive demonstrative din acest început de vară, ce a avut loc în data de 13 iunie 2014 în Parcul Tineretului din capitală.

                                     

    Pe aleea centrală a parcului, de la ora 10:30, s-a dat startul Crosului Naţional “Ziua Olimpică”, întrecere sportivă la care au putut participa oameni de toate vârstele, alergători profesionişti, amatori sau simpli curioşi care au vrut să-şi testeze capacităţile fizice. La acest evenimentul au fost prezenţi 1800 de participanţi.

   Cu câteva ore înaintea începerii crosului au avut loc înscrierile, ocazie cu care sute de alergători au primit tricouri speciale de concurs. De asemenea, participanţii la cros au fost încurajaţi de mulţimea adunată, formată din aproape două sute de curioşi, cunoştinţe sau simpli trecători.

Citeşte mai mult...
 
CUPA HIDA – OINĂ EDIŢIA I – 2014 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 18 Iunie 2014 07:24
   Oina – jocul  sportiv tradițional românesc este un joc deosebit care solicită calități sportive complexe (viteză bună, reflexe rapide în mișcările de autoapărare față de loviturile mingii, precizie în aruncarea și lovirea mingii cu bastonul). Iubitorii acestui sport sunt dedicaţi în totalitate şi nu se împiedică de nimic pentru a-l practica şi pentru a-l promova.
                        
   În virtutea acestei pasiuni pentru jocul nostru tradiţional, domnul profesor Aluaş Dan de la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu“ din Hida este un model. A dezvoltat această pasiune şi elevilor, mai întâi celor din Dragu, unde a activat ca şi profesor şi director o perioadă, apoi, celor de la Hida, completaţi de elevii de la Dragu care, înscriindu-se la liceu şi-au regăsit mentorul şi îndrumătorul, dispus să dea continuitate muncii sale de foarte mulţi ani.
   Deşi a revenit la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu“ din Hida doar de doi ani, rezultatele, datorate pasiunii şi apostolatului domniei sale, nu s-au lăsat aşteptate, astfel încât  s-au concretizat în calificarea şi participarea la ONSS – oină, etapa naţională, desfăşurată anul acesta la Sibiu.
Citeşte mai mult...
 
Meciurile din Liga 1 se mută la UPC şi Focus Sat PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 16 Iunie 2014 15:15

       UPC România şi Focus Sat vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani.

             

                     

   Operatorii telecom au semnat recent un acord cu firma Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

   În perioada 2014-2019, toţi clienţii UPC vor putea să se bucure de 5 sezoane de fotbal extraordinar cu echipele de top din România şi vor urmări derbiurile. Te numeri printre ei? Ai fotbal garantat. Iar dacă nu, e timpul să vii la UPC.

  Fotbalul înseamnă emoţie, prietenie, provocare, spectacol, răsturnări de situaţie, bucuria victoriei, dar şi tristeţea înfrângerii. Timp de 5 ani toate acestea vor putea fi trăite de abonaţii UPC la intensitate maximă, fiind martorii celor mai valoroase competiţii de fotbal din România! 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 357 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport