Total Media News

Stiri - Sport
Campionatului Naţional de oina pentru seniori de la Bucureşti PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 26 Iunie 2014 15:16

    Cu ce gânduri pleacă echipele participante la turneul play-off al Campionatului Naţional pentru seniori de la Bucureşti

         Va fi un turneu tare! 
                                                                                    
   

               Duminică, 29 iunie 2014, începând cu ora 9.30, se va desfăşura pe Stadionul Cotroceni,  situat în cadrul Arenelor Băncii Naţionale a României, una dintre cele mai puternice competiţii de oină , si anume “Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori”, organizat de Federaţia Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic si  Sportiv Român si Banca Naţională a României .

            La competiţie vor participa cele mai bune echipe de seniori din ţară, clasate pe primele patru locuri ca urmare a turneului regulat, desfăşurat la Constanţa în luna mai. Echipele: Straja Bucureşti, Frontiera Tomis Constanţa, Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Oltul Turnu Roşu Sibiu se vor confrunta  într-un turneu simplu, fiecare cu fiecare, urmând să fie, în total, 6 meciuri.


    Pentru a prefaţa turneul de oină de pe stadionul din complexul sportiv Cotroceni din Bucureşti, programat pe data de 29 iunie a.c., în zi de mare sărbătoare creştină – Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – am contactat câte un reprezentant al fiecărei echipe participante, care ne-a transmis o parte din obiectivele propuse. 
 
      Daniel Benghea (A.C.S. Frontiera Tomis): „Plecăm la acest prim turneu play-off cu gândul de a ne păstra primul loc în clasament. Nu va fi uşor, deoarece toate echipele ajunse în această fază a competiţiei pot produce surprize, având loturi cu jucători buni. Formaţia din Turnu Roşu are câţiva tineri foarte imprevizibili în joc şi trebuie să fim atenţi. Frontiera Tomis are tot lotul valid, în exprimarea echipei noastra putându-se vedea experienţa pe de o parte şi elanul tinerilor pe de alta. Credem că ne putem apropia un nou titlu de campioană dacă învingem în toate cele trei jocuri din Bucureşti”. 
 
Citeşte mai mult...
 
Suporterii echipei CSM Râmnicu Vâlcea vor picheta sediul FRF cerând ca CSU să nu promoveze PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 25 Iunie 2014 20:07

                     "Respectaţi articolul 54"

                                              

    Membrii ”Ligii Suporterilor Vâlceni” vor protesta sâmbătă, 28 iunie, la Casa Fotbalului din Capitală, înainte şi în timpul Adunării Generale a FRF, cerând ca echipa CS Universitatea Craiova să nu primească dreptul de a evolua în Liga 1, pentru că nu are cei trei ani consecutivi de afiliere prevăzuţi în Statutul FRF. Cum se ştie, dacă CS U Craiova nu primeşte dreptul de promovare, în locul său accede în Liga 1 ocupanta locului 3, CSM Râmnicu Vâlcea.

    Fanii vâlceni au demarat deja procedurile legale pentru obţinerea autorizaţiei de pichetare a Casei Fotbalului.

   Iată comunicatul complet emis de LSV:

Citeşte mai mult...
 
Commonwealth Games Federation PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 25 Iunie 2014 09:29

  De  la  data  de  10  iunie  Commonwealth Games Federation (CGF)  

         s-a  mutat     intr-o  noua  locatie in  London's Old Street district.

        


UPDATE:

Our phone and fax numbers change to:

Main Phone: +44 (0)20 7250 8 - - -
Main Fax: +44 (0)20 7250 8 - - -

 

Our new address is:Commonwealth Games Federation
CAN Mezzanine, East Road
London


The new office is just a short walk from the Old Street tube station on the Northern Line (Bank branch).We've spent ten very happy years at Eon House in the West End, and would like to thank our friends at Eon Productions for their help and kindness over that time.

Citeşte mai mult...
 
Tribunalul Bucureşti a suspendat judecarea cererii de înregistrare a noii conduceri a LPF PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 24 Iunie 2014 18:37

    Tribunalul Bucureşti a suspendat judecarea solicitării LPF de înregistrare a noilor organe de conducere în registrul federaţiilor până la soluţionarea de către Curtea de Apel a cererii de intervenţie formulată de Fotbal Club Corvinul Hunedoara şi Adrian Mititelu, informează site-ul instanţei.

              

   "(...) suspendă judecarea cererii formulate de petenta Liga Profesionistă de Fotbal, până la soluţionarea căii de atac exercitate împotriva încheierii de respingere ca inadmisibilă a cererii de intervenţie voluntară principală formulată de Fotbal Club Corvinul Hunedoara şi Mititelu Adrian Marin", se arată în soluţia tribunalului.

   Curtea de Apel Bucureşti a respins la 10 aprilie solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova, club aflat în proprietatea lui Adrian Mititelu.

Citeşte mai mult...
 
OINA. ,,CUPA ŢĂRII CHIOARULUI’’ – EDITIA I- 16 IUNIE 2014 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 21 Iunie 2014 10:10
    Oina castiga tot mai mult teren si in frumoasa comuna Remetea Chioarului, unde s-a organizat o noua competitie de oina, care se vrea a fi incepand din acest an una de traditie.
                                                     
   Organizatorii acestui eveniment au fost: Primaria comunei Remetea Chioarului, Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului, si un grup de oameni inimosi si cu deschidere mare spre sport care s-au ingrijit pana in cele mai mici detalii ca totul sa iasa  perfect.
     Pentru castigarea marelui trofeu s-au intrecut  echipele:
Cetate Remetea Chioarului,
Magura Coas,
Liceul Teoretic ,,Ioan Buteanu’’ Somcuta Mare.
    Trebuie sa mentionam faptul ca la festivitatea de deschidere a participat si  primarul comunei Remetea Chioarului dl. Buzdugan Ioan,care a adresat frumoase cuvinte celor prezenti si a dat lovitura de incepere a competitiei.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 356 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport