Total Media News

Stiri - Sport
Rezultate “Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori” PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 30 Iunie 2014 21:52

                                                                       

    Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic si  Sportiv Român si Banca Naţională a României, a organizat duminica 29.06.2014, pe Stadionul Cotroceni, situat in cadrul Arenelor Bancii Nationale a Romaniei, Turneul I Play-off al Campionatului National de Oina pentru Seniori.
    Echipele care au participat la acest turneu sunt cele clasate pe primele patru locuri la turneul regulat, desfasurat la Constanta la sfarsitul lunii mai, si anume:  Straja Bucureşti, Frontiera Tomis Constanţa, Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Oltul Turnu Roşu Sibiu.Rezultate inregistrate:
1.       Frontiera Tomis Constanta - Oltul Turnu Roşu Sibiu      36-19
2.       Biruinţa Gherăeşti Neamţ - Straja Bucureşti                 17-31
3.       Oltul Turnu Roşu Sibiu - Straja Bucureşti                      22-21
4.       Frontiera Tomis Constanta - Biruinţa Gherăeşti Neamţ   20-14
5.       Biruinţa Gherăeşti Neamţ - Oltul Turnu Roşu Sibiu        16-12
6.       Frontiera Tomis Constanta - Straja Bucureşti   23-18.
CLASAMENT DUPA turneul I play-off:                         V  E   I   Puncte 
1. A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa                         10   0   0    30p
2. C.S. Biruinţa Gherăeşti Neamţ                               7    0   3    24p
3. A.C.S. Straja Bucureşti                                         6    0   4     22p
4. C.S. Oltul Turnu Roşu                                           5   0    5     20p.
Citeşte mai mult...
 
RAPID este in Liga I PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 30 Iunie 2014 11:07

                Rapid a primit LICENTA pentru Liga I !

          

Viorel Moldovan:

   "Nu facem fata cu lotul asta, avem nevoie de inca o echipa

 

                                             

    Gruparea FC Rapid a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv litigiul cu Federaţia Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licenţa clubului giuleştean pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Nicolae Manea.

"Tribunalul a făcut dreptate. Am câştigat litigiul la TAS şi am primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia să ajungem aici, pentru că dosarul nostru de licenţiere a fost în regulă. Nu îmi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova. Dar asta nu mai contează, Rapid va juca din nou în Liga I chiar din acest sezon. Vreau să mulţumesc în mod special Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ajutorul pe care ni l-a dat în acest litigiu de la Lausanne", a declarat Nicolae Manea.

Chiar dacă vor juca în sezonul viitor în Liga 1, problemele Rapidului nu sunt în totalitate rezolvate. Viorel Moldovan anunţă că nu se ştie dacă va continua să pregătească echipa din Giuleşti din cauza condiţiilor financiare dificile.

Citeşte mai mult...
 
România, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun PDF Imprimare
Gimnastica
Duminică, 29 Iunie 2014 13:10

   Delegaţia României a obţinut trei medalii la CM de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic), care se încheie duminică, aur la trio feminin, argint la echipe şi la individual feminin.

         

  Potrivit site-ului Federaţiei Române de Gimnastică, prima medalie obţinută de delegaţia României la CM de la Cancun, sâmbătă, a fost cea de argint la echipe, în componenţa Corina Constantin, Bianca Becze, Marius Petruşe, Anca Surdu, Andreea Bogati, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Alina Radu şi Marius Gavriloaie. Titlul mondial a revenit Franţei, iar medalia de bronz Chinei.

A urmat medalia de argint la individual feminin, câştigată de Corina Constantin (22.000), care a fost depăşită de Lubov Gazov (Austria), în timp ce Aurelie Joly (Franţa) a obţinut bronzul, dar şi cea de aur la trio feminin.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Municipal de viteză de kaiac- canoe. PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 27 Iunie 2014 12:22

   Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti organizează împreună cu Asociaţia Municipală de Kaiac-Canoe pe data de 28 iunie 2014, 

     Campionatul Municipal de viteză de kaiac- canoe.


                      

 

   Competiţia va avea loc pe lacul Herăstrău din Bucureşti pentru următoarele categorii de vârstă: Cadeţi, Juniori I, Juniori II şi Tineret. Probele de concurs  sunt pe distanţe de 2000m, 1000m şi 500m.

Evenimentul va avea loc între orele 09:00 – 13:00.

    Toţi cei care au plăcerea să vizioneze rezultatul unei bune pregătiri fizice, forţă, rapiditate şi precizie în execuţie, sunt aşteptaţi la această competiţie pentru a susţine concurenţii.

Citeşte mai mult...
 
Cheia pentru dezvoltarea sportului cu motor PDF Imprimare
Automobilism international
Joi, 26 Iunie 2014 16:05

   In cadrul 2014 FIA Sport Conference, s-a stabilit ca una din solutiile cheie pentru dezvoltarea sportului cu motor este intelegerea si cuplarea motorsportului la nevoile de astazi ale tinerilor:

              

   "Double Formula One World Champion Emerson Fittipaldi yesterday told delegates that the future of motor sport lies in engaging with young people and understanding what they want from motor sport.

   The Chairman of the FIA Drivers’ Commission said that while teenagers of the past had aspired to owning a car, nowadays the must-have for teens is a smart phone. Engaging with that demand for technology will be the key to appealing to new generations of fans and competitors."

Citeşte mai mult...
 


Pagina 355 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport