Total Media News

Stiri - Sport
KYROS VASSARAS, NOUL PREȘEDINTE AL COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 11 Iulie 2014 22:02

            Kyros Vassaras este, începând de azi, 11 iulie 2014, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, el înlocuindu-l pe Alexandru Deaconu, care ocupa acest post din august 2012.

                

   Grecul în vârstă de 48 de ani a fost ales în ședința Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc astăzi, 11 iulie.

   Vassaras a renunțat la arbitraj la vârsta de 41 de ani, iar în cariera sa a condus o semifinală de Champions League, una de Europa League, a fost prezent la Campionatul Mondial din 2002, la Jocurile Olimpice din 2004 și la Campionatul European din 2008.După ce a renunțat la arbitraj, Kyros Vassaras a făcut parte din structurile arbitrajului de la UEFA.

Citeşte mai mult...
 
DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV DIN 11 IULIE PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 11 Iulie 2014 20:59

         Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 11 iulie 2014, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

                                                             

- Aprobă cu unanimitate de voturi numirea domnului Kyros Vassaras în funcția de Președinte al CCA.

- Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

- Aprobă cu unanimitate de voturi antrenorul echipei naționale de tineret și a antrenorilor principali ai echipelor naționale de juniori.

- Ia act de raportul de activitate al Comisiei de Disciplină a FRF.

- Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiei de Disciplină a FRF.

Citeşte mai mult...
 
Amatto Zaharia, primul român din conducerea mondiala a MMAului PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 11 Iulie 2014 15:57

 Președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, a devenit primul român din conducerea mondială a MMA-ului, după ce a fost ales recent în funcția de prim-vicepreședinte al asociației WMMAA-Europa (World MMA Association), potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

                                                                  

   Evenimentul s-a petrecut cu ocazia Congresului Mondial de MMA de la Amsterdam (3-6 iulie), ocazie cu care FR Kempo ''a demonstrat încă o dată aprecierea și respectul de care se bucură pe plan internațional în domeniul artelor marțiale mixte''.

Zaharia a fost votat prim-vicepreședinte al WMMAA-Europa (World MMA Association) cu unanimitatea de voturi a țărilor reprezentate la congres, precizează sursa amintită.

Din conducerea World MMA Association, alături de președintele M-1 Global, Vadim Finkeltchein, fac parte atât legendarul Fedor Emelianenko, cât și Joel Bouzou, președintele 'Academiei Mondiale Olimpice', dar și presedinte al 'Peace and Sport', organizație aflată sub înaltul patronaj al Prințului Albert II de Monaco.

Biroul Executiv al World MMA Association-Europa este format din președintele Aleksander Engelhardt (Olanda), prim-vicepreședintele Amatto Zaharia (România), vicepreședinții Dmitri Kuvicika (Rusia), Rovșan Gasanov (Azerbaidjan) și Carlo di Blasi (Italia).

Citeşte mai mult...
 
Seminarul "Hrană ecologică pe intelesul tuturor" PDF Imprimare
Sport
Vineri, 11 Iulie 2014 10:28

    Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Asociația BioRomânia organizează luni, 14 iulie 2014, seminarul 

            ”Hrana ecologică pe înțelesul tuturor”

                       

 

    în cadrul programului „Tabăra Tinerelor Talente". Din partea MADR va participa secretarul general, Virgil Laurențiu Găman iar din partea MTS va fi prezent secretarul de stat, Cristian Cosmin. 

    Programul „Tabăra Tinerelor Talente" oferă tinerilor între 14 şi 35 de ani, cu talent în domeniile picturii şi desenului, posibilitatea să îşi îmbunătăţească aptitudinile artistice alături de cadre specializate şi profesionişti. 

   Astfel, după susținerea unor prezentări în care participanții vor fi introduși în domeniul agriculturii ecologice, explicându-li-se diferențele față de sistemul convențional și după expunerea principalelor avantaje alea acestuia, participanții vor avea ocazia să realizeze diverse lucrări artistice – desene, picturi - pentru a exemplifica  conceptul  ”ecologic”. Cele mai bune trei lucrări vor fi premiate de către un juriu format din profesori de specialitate.

Citeşte mai mult...
 
Corinna Schumacher revine in public cu stiri încurajatoare PDF Imprimare
Automobilism international
Joi, 10 Iulie 2014 22:02

   Corinna  Schumacher  a  emis  un  mesaj  încurajator  cu  privire  la  progresele  înregistrate  de  soțul  ei  rănit.


           

   **  photo :-Corinna Schumacher, văzut aici cu soțul Michael la 2011 de Formula 1 cursa de la Abu Dhabi,

 

    Acum   iesit   din coma lui lunga,  legenda   F1  ,Michael Schumacher a fost transferat de la terapie intensiva la Grenoble la o clinica de reabilitare elvețian în urmă cu trei săptămâni.

   Nu există actualizări oficiale  fata   de  cele  oferite  atunci, dar soția lui, Corinna ,a  aparut   încurajata   in   această săptămână, atunci când ea a apărut fericit și iluminata   într-o serie de fotografii.

   În funcție de oglindă, în timpul prima apariție publică din  ultimile  luni, doamna Schumacher ", a ras si a glumit",  ea  si   participind  la un eveniment de echitație în Elveția.

   Acum, un citat a apărut în revista germană femei Neue Post care se adaugă la sentimentul de optimism cu privire la viitorul   celui   care  a  fost  de sapte ori campion mondial - Schumacher.

   "Mutare înainte", a spus Corinna când a fost întrebata despre progresul soțului ei. "Încet, desigur, dar cel puțin vom merge mai departe."

Citeşte mai mult...
 


Pagina 353 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport