Total Media News

Stiri - Sport
editia 2014 a “Cupei Romaniei” la oina seniori. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 17 Iulie 2014 16:10

   Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului, CS Frontiera Tomis Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, CS Cleopatra Mamaia si Asociatia Judeteana de Oina Constanta, organizeaza in perioada 18-20.07.2014, la Constanta,

      editia 2014 a “Cupei Romaniei” la oina seniori.

                                               

   Paticipa 8 echipe, impartite in 2 grupe cu „cap de serie” pentru fiecare. Sistemul in grupe va fi „fiecare cu fiecare”, urmand ca echipele clasate pe priele 2 locuri in grupe sa joace semifinale, iar castigatoarele finala mica, respectiv finala mare.

Echipe participante:

Citeşte mai mult...
 
Au inceput inscrierile pentru Campionatul National de Triatlon PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 17 Iulie 2014 14:40

                           Au inceput inscrierile pentru
       Campionatul National de Triatlon                

                               Tirgu Mures, 1-2 august 2014
         

     La Campionatul Naţional de Triatlon – se vor desemna campionii naţionali la triatlon pentru următoarele categorii (masculin şi feminin):
• elite: sportivi legimitaţi, +20 ani
• juniori: 16–19 ani
• cadeţi: 13–15 ani
• copii: 9–12 ani
• amatori (Age Group): 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, +60 ani
• stafeta

Se pot înscrie şi stafete formate din doi sportivi. Clasamentul ştafetelor se va face separat conform categoriilor masculin, feminin şi mixt.
Concursul se va organiza conform Regulamentul competiţional ITU şi Regulamentului de organizare a competiţiilor de duatlon şi triatlon al FRTRI.

Citeşte mai mult...
 
Concurs de badminton la aproape 80 de metri adâncime, în salina Cacica PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 17 Iulie 2014 10:14

      Salina Cacica a găzduit în weekendul trecut o competiţie inedită, mai precis un concurs de badminton dotat cu

              „Cupa Salina Cacica”

                            

 

   Potrivit celor afirmate de profesorul Gheorghe Onica, de la Şcoala Gimnazială ,,Iulian Vesper”  din Horodnic de Sus, cu ocazia unor pregătiri pe care echipele de badminton din Botoșani, Fălticeni, Gura Humorului şi Suceava le făceau în salină, s-a decis organizarea unei competiții, în premieră mondială la o adâncime de 78 de metri  în plan vertical, competiţie la care a fost invitată şi echipa din Horodnic de Sus.

  Concursul s-a desfășurat pe patru categorii de vârstă, sub 9 ani, 11 ani, 13 ani și 15 ani, atât la fete cât și la băieți, sportivii fiind urmăriți fotografiați și filmați în cele trei zile de concurs de câteva sute de vizitatori din țară si străinătate.

Citeşte mai mult...
 
Prima ediţie a campionatului de oină al Ministerului Afacerilor Interne se desfăşoară la Constanţa PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 16 Iulie 2014 08:20

                                                              

     În perioada 14 – 18.07.2014, în municipiul Constanţa, are loc finala Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie organizată de Centrul Cultural al M.A.I., Biroul Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Gărzii de Coastă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, în colaborare cu Federaţia Română de Oină.
   La această competiţie participă şapte echipe, cinci reprezentante ale Poliţiei de Frontieră Române şi două ale Jandarmeriei Române: Garda de Coastă (cu două echipe -A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa şi A.C.S. Frontiera Aegyssus Tulcea),Inspectoratul Teritorial P.F. Sighetu Marmaţiei, Inspectoratul Teritorial P.F. Giurgiu, Serviciul Teritorial P.F. Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila.
Citeşte mai mult...
 
LPF va întocmi un cod etic pentru antrenorii, conducătorii şi oficialii din Liga I PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 15 Iulie 2014 16:26

    Liga Profesionistă de Fotbal va întocmi un cod etic prin care va reglementa relaţiile dintre antrenori, conducători şi ceilalţi oficiali ai cluburilor din Liga I, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele LPF, Gino Iorgulescu.

           

    El a explicat că acest cod va fi prevăzut şi cu sancţiuni pentru cei care vor încălca regulile. "O să avem discuţii cu aceşti conducători care mai merg pe la televiziuni să aibă un comportament cât mai adecvat pentru schimbarea imaginii cluburilor şi a fotbalului. O să facem un cod etic în ceea ce priveşte relaţiile dintre antrenori, conducători şi toţi cei care sunt în acest fenomen. Cu această ocazie o să facem şi o grilă de sancţiuni", a spus Iorgulescu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 351 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport