Total Media News

Stiri - Sport
Dupa Nae Manea si Lucian Ionescu , si Ganea e OUT de la Rapid ? PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 03 Septembrie 2014 14:24

                Situatia de la Rapid este departe de a fi calma 


  In aceasta dimineata suporterii au luat cu asalt ProRapid si au cerut demisiile conducatorilor .

  Pe  surse  se  spune  ca  :  Nae Manea si Lucian Ionescu , deja au fost demisi , urmand ca in cursul zilei de astazi , si  antrenorul Ionel Ganea sa fie si el demis de catre noul actionar.

  In pole position pentru inlocuirea antrenorului  se afla Ioan Andone.

                           

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul European de Karate Goju-Ryu - EGKF 2014 PDF Imprimare
Arte martiale
Marţi, 02 Septembrie 2014 19:56

   In  perioada  5-7 septembrie  va  avea  loc  Campionatul  European de Karate  Goju-Ryu

                                                                          - EGKF 2014

                       (youth, cadet, junior, senior and masters) in Germany September 5.-7., 2014.

 

          

              

                 Si     Romania  va    fi  prezenta   la  aceasta  competitie  cu  un  lot  de  sportivi .

 

               Sa  le  uram  SUCCES  si  MULTE  Medalii   !!

 

Citeşte mai mult...
 
Ski Jumping - sportul ce indeplineste visul omului de a zbura fara ajutor PDF Imprimare
Sport
Luni, 01 Septembrie 2014 20:30

                       Felicitari Federatia  Romana de SKI !

                 Felicitari  Domnului  Mihoc  !


    Sporturile hibernale , sunt in principiu caracterizate de spectaculozitate . Dintre toate insa , Ski Jumpingul este cel mai spectaculos , acesta indeplinind visul omului de a zbura fara ajutor . Fiind un sport outdoor, acesta depinde de puterea si directia vantului , sariturile lungi fiind avantajate de un vant mediu ca intensitate , dar din fata ca directie , si de notele date de arbitrii pentru zborul saritorului. Astfel se face o suma , intre punctele de la stil si punctele acordate pentru distanta sarita , si se obtine punctajul final .

   Ca in orice disciplina importanta ea se desfasoara pe mai multe nivele . Primul ar fi cel national , intreceri deschise pentru orice club inscris la federatia nationala. Apoi, competitia Alpen Cup . Mergand mai departe, FIS Cup se apropie de nivelul mondial ca importanta . Cupa Continentala , si Cupa Mondiala reprezinta maximul alaturi de Jocuri Olimpice , ca si competitie la care se poate concura . Concursurile olimpice si mondiale se desfasoara pe 2 tipuri de trambuline . Normal Hill (Trambulina normala ) cu punctul de constructie la 90 sau 95 metri , si Large Hill (Trambulina mare ) , cu punctul de constructie la 120 sau 125 metri .

   Din cele mai vechi timpuri , in acest sport s-a sarit cu skiurile paralele . Foarte mult timp s-a sarit in acest stil , ce nu avantaja saritorii si distantele sarite de ei . In acest sens , suedezul Jan Boklov , a inventat stilul V , saritorii deschizand skiurile in V , imediat dupa iesirea de pe masa trambulinei. Astfel , distantele in general , si zborul cu schiurile au inregistrat cifre mult mai mari , Boklov fiind unul din cei ce s-a remarcat in istoria acestui sport .

 

                         

  **  foto : Duta Gini Andrei

    In istoria Sariturilor , natiunile cu traditie , cele mai medaliate la nivel inalt , au fost Finlanda , Austria , Germania si Norvegia . Aceasta traditie s-a mentinut si recent . In 2002 , Sven Hannawald a realizat un record unic . A castigat toate cele 4 etape ale Turneului celor 4 Trambuline . El a participat la editia cu numarul 50 , la toate etapele cu numarul 50 de concurs . Martin Schmitt , este un alt german ce a reusit sa impresioneze ,fiind dublu castigator al Cupei Mondiale . Ei , in ultimii 2 ani par a reveni in prim plan , castigand titlul olimpic pe echipe , si avand noi saritori in prim planul mondial precum Freund , Freitag si restul .

Citeşte mai mult...
 
Gimnasta Larisa Iordache a câştigat titlul naţional la individual-compus PDF Imprimare
Gimnastica
Duminică, 31 August 2014 08:52

    Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, sâmbătă, titlul naţional la individual-compus, în cadrul Campionatelor Naţionale individuale, care se desfăşoară la Bucureşti.


                         

   Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) a obţinut un total de 59.650 puncte, cu care a câştigat medalia de aur. Ea a fost urmată pe podium de Ştefania Stănilă (55.800 puncte) şi de Andreea Iridon (55.100), ambele de la CSN Cetate Deva.

   Larisa Iordache a cucerit titlul naţional la individual-compus şi în 2013.

   La masculin, competiţia pentru cucerirea titlului naţional la individual-compus se desfăşoară sâmbătă seară.

 

Citeşte mai mult...
 
Coincidenţă bizară: Ionuţ Chirilă a fost instalat antrenor la CSMS Iaşi după o discuţie cu V. Ponta PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 30 August 2014 20:09
  • CSMS Iaşi, club finanţat de primarul PSD Gheorghe Nichita, l-a numit antrenor principal pe Ionuţ Chirilă, cel autodeclarat "prieten cu Victor Ponta"
  • Decizia celor de la Iaşi vine la doar zece zile după ce Chirilă şi primul-ministru au fost surprinşi având o conversaţie în tribunele Naţional Arena, la meciul Steaua - Ludogoreţ (1-0), din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor
  • Clubul CSMS Iaşi trăieşte aproape exclusiv din banii primăriei lui Nichita, membru influent în partidul condus de Victor Ponta şi politician contestat pentru felul în care direcţionează banii publici către fotbal
  • Coincidenţa de acum este la fel de mare precum cea din noiembrie 2013, atunci când Ponta s-a întâlnit cu 10 oficiali ai cluburilor din Liga I, dar şi cu Gino Iorgulescu în noaptea ce a precedat alegerile LPF

               

 

    Ionuţ Chirilă a fost prezentat joi drept noul antrenor al echipei CSMS Iaşi, club finanţat din banii primăriei conduse de către PSD-istul Gheorghe Nichita. Instalarea lui Chirilă s-a produs la zece zile după ce antrenorul a fost surprins discutând cu Victor Ponta, prim-ministrul României şi preşedinte PSD, în tribunele Naţional Arena în timpul partidei Steaua – Ludogoreţ.

Acestea sunt faptele concrete, iar o serie de alte indicii solide întăresc ideea unei posibile implicări a lui Ponta în numirea antrenorului care l-a înlocuit pe Marius Lăcătuş la Iaşi.

Chestionat a doua zi după momentul discuţiei cu Ponta, Ionuţ Chirilă a refuzat, râzând, să spună dacă l-a rugat pe premier să îl ajute să îşi găsească o echipă "nu pot să vă spun ce am discutat cu el, însă suntem prieteni de multă vreme", iar în cursul zilei de azi nu a putut fi contactat pentru a răspunde întrebărilor. A făcut-o însă Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 340 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport