Total Media News

Stiri - Sport
Rapid a încheiat un parteneriat cu Sporting Lisabona............. PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 20:00

   Clubul   Rapid a încheiat un parteneriat cu Sporting  Lisabona

 

                                                 

 

     Conform  siteului    onlinesport.ro  ,Clubul Rapid București a reușit o adevărată lovitură și a semnat un parteneriat cu o echipă mare a Europei și o forță a Portugaliei, Sporting Lisabona.

     La acest parteneriat s-a ajuns după ce Rapidul l-a împrumutat de la Sporting pe Felipe Luis Gomes Almeida “Kikas”. În urma acestui parteneriat în Giulești vor sosi sub formă de împrumut mai mulți jucători din Portugalia. De asemenea, vor avea loc și jocuri amicale între cele două echipe.

    Acționarul majoritar al formației feroviare a confirmat că între echipa din Grant și Sporting Lisabona a început un contract de colaborare care prevede că lusitanii să trimită jucători în Giulești!

Citeşte mai mult...
 
NICOLAE STANCIU – DIRECTOR EXECUTIV/PRESEDINTE F.C. RAPID PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 05 Septembrie 2014 20:51

      Conform  siteului  oficial  al   Fotbal Club RAPID București

 

                                                 


Prima zi de lucru – direct pe teren. Nu va plac birourile?

Nu e vorba de asta, dar e una dintre dorintele suporterilor de a putea ocupa in totalitate tribuna a doua. Acum vom vedea ce putem face pana la meciul cu U Cluj.

Intalnirea cu suporterii cum a fost?

O sedinta in spiritul Rapidului, cu nemultumiri, cu aplauze, cu scandari… Important e ca am luat act de doleantele lor ca sa putem sa-i multumim.

Au fost atatea sezoane in care Rapid a fost pe val… ati ales sa veniti la Rapid acum, in aceasta perioada grea. De ce?

Acum am fost solicitat. Primul m-a contactat domnul Manea ca sa fiu antrenor secund. Dupa o luna si jumatate mi s-a propus functia de director executiv – presedinte.

Va apasa aceasta denumire?

Deloc. Nu are de ce sa ma apese. Ce pot sa fac si promit, fac. Ce nu pot sa fac, spun.

Cum priviti situatia Rapidului?

E destul de multumitoare in comparatie cu alte echipe care au pornit cu alta baza financiara,  cu lot de jucatori si cu pregatire. Suntem cam pe acolo.

O sa fie ciudat cu Pancu in teren si dumneavoastra la birou?

Nu e niciun fel de problema. Daca vrea sa incheie cariera in tur sau in retur sper sa-i putem oferi ce doreste. Momentan e jucator. Daca vrea presedinte sau antrenor…

Poate iesi Rapidul din aceasta situatie financiara grea?


Citeşte mai mult...
 
CALENDAR COMPETITIONAL actual al Federatiei Romane de Lupte PDF Imprimare
Sport
Vineri, 05 Septembrie 2014 11:42

      

               CALENDAR COMPETITIONAL actual al

                        Federatiei Romane de Lupte

 

                        

 

 

http://frl.ro/wp-content/uploads/2014/09/CALENDAR-COMPETITIONAL-ACTUALIZARE-04.09.2014.pdf

 

 

Citeşte mai mult...
 
"Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. ( al clubului Rapid )" PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 04 Septembrie 2014 19:44

                 Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

                                                               ( al  clubului  Rapid )

                

                                         

     "Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. Este vorba despre postul ocupat până acum de domnul Nicolae Manea. Acum urmează ca Nicolae Stanciu să semneze contractul", a afirmat, pentru MEDIAFAX,

      Dragoş Frăţilă.Valerii Moraru, acţionarul majoritar al clubului giuleştean, a declarat ieri pentru ProSport că se va renunţa la toţi cei care colaborează cu clubul în baza unor contracte pe Persoană Fizică Autorizată.

     „Nu mă ocup eu de aceste decizii. Întrebati-l pe administratorul special (n.r. - Dragoş Frăţilă). Din câte ştiu eu, tuturor persoanelor care lucrează în baza PFA li se vor rezilia contractele. Nicolae Manea este în această situaţie şi mai sunt alte patru sau cinci persoane la fel” , a declarat Moraru pentru ProSport.

     Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că fostul fotbalist Nicolae Stanciu va ocupa postul de preşedinte al grupării giuleştene, deţinut până acum de Nicolae Manea.Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, i-a înmânat, miercuri, un preaviz de 30 de zile preşedintelui Nicolae Manea, însă acesta a refuzat să îl semneze.

 


****
         Intr-o  sedinta  de  la PRO RAPID  :Nae Stanciu a fost prezent astazi la sedinta . El va fi noul presedinte al Rapidului !
    De asemenea la sedinta au fost prezenti aproximativ 110 suporteri din ce am numarat eu .
    Au fost dezbatute mai multe subiecte dar principalul "interogat" a fost Valerii Moraru care a lasat o impresie buna Rapidistilor.

Citeşte mai mult...
 
Campionat European de baschet 3×3 in perioada 05-07.09.2014 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 04 Septembrie 2014 13:01

          Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti sprijină Federaţia Română de Baschet şi Sport Arena în organizarea Campionatului European de baschet 3×3 din Piaţa Universităţii urmând a se desfăşura în perioada   05-07.09.2014.


              

               

    Incepand de aseara, zona statuilor din Piata Universitatii s-a transformat in cartierul general al baschetului de pe Batranul Continent, pe terenurile care sunt amplasate in plin centrul Capitalei urmand sa se deruleze, in perioada 5-7 septembrie, prima editie a Campionatului European de baschet 3x3.

   Organizat de Federatia Romana de Baschet si Sport Arena, cel mai mare eveniment european de baschet 3x3 derulat sub egida FIBA-Europe in acest an va aduna la start 32 de echipe nationale, printre care si cele ale Romaniei.

    Astfel, Bucuresti devine pentru acest week-end si capitala baschetului 3x3 din Europa, fanii acestei minunate discipline urmand sa se delecteze cu meciuri extrem de atractive, dar si cu un spectacol de muzica si culoare, pigmentat cu mult asteptatul recital al celor mai valorosi dunkeri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 339 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport