Total Media News

Stiri - Sport
Jocurile Asiatice - Incheon 2014 PDF Imprimare
Sport
Marţi, 16 Septembrie 2014 12:55

 

In urma intelegerii stabilite Consiliul Oimpic Asiatic si  ICAS ,TAS , anunta crearea unei divizii ad hoc la cea de-a 17 editie a Jocurilor Asiatice de la Incheon .

In jur de 13,000 atleti  si oficiali , sunt asteptati sa concureze la editia ce va debuta in 19 Septembrie 2014 , si se va intinde pe durata a 16 zile . Biroul temporar TAS , va fi deschis in Incheon 4 zile, dupa ceremonia de deschidere pentru a asigura atletilor acces liber la justitie in limitele timpului .

17th Incheon Asian Games 2014, Media

 

In concordanta cu regulamentul Jocurilor Asiatice 2014 , ICAS ,ca un corp independent , sub aegis sub care TAS opereaza l-a ales pe Michael Hwang ( Singapore ) ca Presedinte al diviziei . Orice participant sau sport care doreste sa formuleze o cerere , diviziei ad hoc , va trebui sa completeze o cerere scrisa biroului TAS temporar din Incheon.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Scrisoare deschisa trimisa domnilor Razvan Burleanu si Gino Iorgulescu de catre Lucian Ionescu PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 16 Septembrie 2014 12:20




Domnule Presedinte,

 

   Numele meu este Lucian Ionescu si reprezint FC Rapid Bucuresti din postul de Ofiter de presa, contractual pana in luna martie 2015 si pana in data de 3 octombrie 2014 din punct de vedere al preavizului semnat de catre administratorul special numit cu putin timp in urma. Nu am intentia de a va rapi timpul intrand in detalii despre dificultatile zilnice aparute, atat in liga secunda, cat si acum, sau despre problemele de logistica si financiare la un club cu o traditie uriasa, dar aflat in insolventa. In fond, fiecare merge pe drumul pe care il alege.
   Schimbarile perioadei recente din cadrul FRF si LPF m-au determinat sa cred indreptatit ca intreg fotbalul romanesc se aseaza pe un drum cu adevarat european. In acest sens, am adaugat experientei stranse in peste doua decenii petrecute in presa sportiva si in activitatea din fotbal, tot ceea ce a fost adus nou in regulamentele obligatoriu de respectat (si) de catre un Ofiter de presa. In urma examenului sustinut la FRF, a Certificatului si Legitimatiei primite din partea acestei institutii, constientizez importanta unui astfel de post in intregul context al desfasurarii unei partide de fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Bomba : cine sunt antrenorii lotului de gimnastica ? PDF Imprimare
Gimnastica
Luni, 15 Septembrie 2014 16:07

Bomba  :
    mai  sunt  Mariana Bitang  şi Octavian Bellu antrenorii  coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică   ?

 

                  
   

  

Conform MEDIAFAX  , Mariana Bitang a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că ea şi Octavian Bellu nu mai sunt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică, astfel că nu vor însoţi delegaţia României la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), competiţie care va începe în 3 octombrie.

   "După Campionatele Europene, după luna iunie, calitatea noastră de antrenori coordonatori a încetat. Este o decizie definitivă. Încercăm să mai ajutăm cum putem, am făcut cât am putut", a declarat Mariana Bitang, pentru MEDIAFAX.

    Până la ora transmiterii acestei ştiri, Octavian Bellu nu a putut fi contactat.

Citeşte mai mult...
 
Rapid - U Cluj , LIGA 1 etapa 7 PDF Imprimare
Sport
Duminică, 14 Septembrie 2014 16:00

 

 

        Astazi la ora 18.30 , pe stadionul Giulesti , Rapidul infrunta U Cluj.

  E un meci important pentru ambele echipe , avand in vedere salvarea de la retrogadare .

 

 

Echipa Rapid : Bornescu - Savin , Mera , Iacob , Mendy - DIca , Negru - Coman , Rosu , Bus - Balint

 

Echipa U Cluj : Veselovsky , Bucsa , Strojanovic , Cristocea , Musat , Viveiros , Jovanovic , Neag , Gravenberch , Mengolo , Ninu.

 

La meci  (  in  tribune   )   sunt prezenti Daniel Niculae , Vasile Maftei si Ionut Mazilu !

 

Gol Rapiiid !!! Minut 38 , Gol Bus !

Minutul 45 , iese Dica , intra Florin Calin

 

Minutul 60 : Gol Musat

In  minutul  94  Gol     CALIN  !

 

  Rapid  castiga  meciul  cu  2: 1  .

 

Citeşte mai mult...
 
pe 13 -14 septembrie 2014se desfasoara in Bucuresti ediţia a V-a a concursului Cupa Contesina PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 12 Septembrie 2014 16:23

      În acest weekend, pe 13 şi 14 septembrie 2014, Centrul Sportiv Apollo din Bucureşti găzduieşte ediţia a V-a a concursului naţional de dans sportiv

                                  Cupa Contesina

                   

 

    Evenimentul programează în prima sa zi, începand cu ora 9:30, întreceri oficiale desfăşurate pe clase dar şi la categoriile Open Basic (8 dansuri), Basic si Open, standard şi latino.

    Concursul de duminica începe la ora 11:00, această zi fiind rezervată evoluţiilor din competiţia neoficială, fete solo şi perechi, desfăşurată în cadrul concursurilor de 1, 2 şi 3 dansuri, pe ritmuri de cha cha, vals vienez şi jive.

    Tot duminica, de la ora 16:00, va putea fi urmărit şi un concurs de perechi, pentru prescolari (3-7 ani), copii (8-12 ani) şi juniori (13-17 ani), înscrişi la secţiunile de dans sportiv, balet, dans modern, folclor românesc şi internaţional, majorete, gimnastică ritmică şi aerobică, etc.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 337 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport