Total Media News

Stiri - Sport
Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6 PDF Imprimare
Sport
Vineri, 24 Octombrie 2014 15:59

 

    În urma rezultatelor de azi , au fost stabilite cele două semifinale de la Turneul Campioanelor.

               

                             

    Din Grupa Roșie s-au calificat Simona Halep de pe primul loc șiSerena Williams de pe poziția secundă. Celelalte două sportive prezente în penultimul act de la Singapore sunt Caroline Wozniacki și Agnieszka Radwanska.

    Serena Williams a tremurat serios: soarta ei a fost în mâinile Simonei Halep, care putea să o lase acasă pe americancă dacă ar fi pierdut în două seturi confruntarea cu Ivanovic. 


    In   semifinalele   turneului  :

 

             Halep - Radwanska si Serena - Wozniacki


 

Citeşte mai mult...
 
Campionatele Nationale ale Romaniei 2014 la schi sarituri PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Joi, 23 Octombrie 2014 20:46

             Federatia Romana de Schi Biatlon organizeaza Campionatele Nationale ale Romaniei 2014 la schi sarituri.                        

             

         Ultima competitie pe trambulina din acest sezon de vara aduce in premiera proba pe echipe - dublu mixt pe care o puteti urmari chiar joi  23 octombrie - 26 octombrie , ora 16.00.



 

Citeşte mai mult...
 
Halep a învins-o pe Serena Williams PDF Imprimare
Tenis
Miercuri, 22 Octombrie 2014 13:54

     Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în faţa celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

                                

     Conform  MEDIAFAX ,Serena Williams, locul 1 WTA, nu mai pierduse un set fără să câştige vreun game din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams în carieră.

Halep şi Williams s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se jucătoarea americană. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului, a primit la sediul MTS lotul naţional feminin de gimnastică. PDF Imprimare
Gimnastica
Marţi, 21 Octombrie 2014 15:43
Lotul naţional feminin de gimnastică felicitat de MTS
     Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului, a primit  astazi  la sediul MTS lotul naţional feminin de gimnastică.
      Sportivele au primit flori şi felicitari pentru performanţele de la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Nanning, China.
C.d.P.--MTS
 
Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3 PDF Imprimare
Tenis
Luni, 20 Octombrie 2014 18:42

    Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe candadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, în primul meci disputat de sportiva română în cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, găzduit de oraşul Singapore.


           


   Halep, debutantă la finala sezonului, s-a impus după o oră şi nouă minute în faţa jucătoarei din Canada, aflată de asemenea la prima prezenţă la Turneul Campioanelor.

   Românca şi-a asigurat un premiu de 243.000 de dolari şi 230 de puncte WTA. Ea va mai primi câte 70 de puncte pentru următoarele două meciuri din grupă, indiferent de rezultat, astfel că totalul este de 370 de puncte WTA.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 329 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport