Total Media News

Stiri - Sport
Eduard Torok :" Scopul nostru in Cupa Mondiala e sa acumulam experienta" PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Sâmbătă, 27 Decembrie 2014 10:37

R: Salut , Eduard ! In primul rand , cu o mica intarziere , Craciun Fericit si Un An Nou plin de impliniri pe toate planurile..
Eduard Torok :Salutare, multumesc de asemenea !
R:Cum merge pregatirea ? Ati fost la Rena in Norvegia , apoi la Engelberg intr-o etapa dificila de Cupa Mondiala. Povesteste-ne putin , cum este o experienta intr-o etapa de Cupa Mondiala , cu atatea staruri in preajma ta…
ET:Pregatirea in general merge bine, acesta este si scopul ,pentru moment, participarii noastre in Cupa Mondiala, de a castiga experienta. In general in Cupa Mondiala este greu de aceea inca nu avem obiective de indeplinit.
Citeşte mai mult...
 
Scurt istoric al Turneului celor 4 trambuline si avancronica sezonului 2014/15 PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Miercuri, 24 Decembrie 2014 17:37

Avancronica Turneului celor 4 Trambuline , 2014-15

Turneul celor 4 Trambuline , 4 Hills Tournament , Vierschanzentournee ... in orice limba l-ai traduce ,este cel mai prestigios si mai vechi concurs al icarilor moderni , al saritorilor cu schiurile. Este turneul in care toti germanii si austriecii , acasa, isi doresc sa castige , sa cunoasca gloria , prestigiul acestei competitii..
               

                                   

      Competitia ce incepe la Oberstdorf la sfarsitul lui Decembrie , pe Schattenberg Schanze , apoi continua pe Grose OlympiaSchanze , pe 1 Ianuarie in Garmisch, apoi continua in Austria , la Innsbruck , si se incheie la Bischofshofen pe Paul-Ausserleitner Schanze , strange cei mai buni icari , si sute de mii de spectatori , starnind un interes enorm.

Janne Ahonen , finlandezul zburator, este inca in activitate , cel mai galonat saritor al competitiei , adunand numai putin de 5 victorii in acest turneu KO.

Incepem retrospectiva cu sezonul 2006-07 , par vremuri indepartate.. Este primul sezon de Cupa Mondiala al lui Gregor Schlierenzauer , el castigand in acel sezon la Oberstdorf si Bischofshofen adica etapele de inceput si final , insa nu a fost suficient , acel turneu fiind castigat de Anders Jacobsen , fiind mai constant .Pe doi a incheiat "Schlieri" iar pe trei , Simon Ammann.

Apoi , un alt nordic s-a impus , ultimul non-austriac castigator , in sezonul 2007-08.Particularitatea acestui turneu a fost faptul ca s-au disputat doua etape la Bischofshofen , datorita conditiilor nefavorabile din Innsbruck .Thomas Morgenstern si Gregor Schlierenzauer au inceput in forta la Oberstdorf , cu evolutii consistente .In ultimile 2 etape , Janne Ahonen , recupereaza ecartul , castigand cele doua etape , si se impune , in ce a insemnat ultima sa victorie de la Turneul de la cumpana dintre ani.El a fost urmat de Miki Neumayer si Thomas Morgenstern la final.

Sezonul 2008-09 , este cel in care a inceput dominatia austriaca , prin Wolfgang Loitzl. Intotdeauna un saritor de top 15 , dar niciodata ca in acel sezon , unul de top 5 .El a reusit sa se impuna in toate cele 3 etape de la Turneu , mai putin in prima de la Oberstdorf , invins de Simon Ammann. Loitzl , a fost urmat la final de Simon Ammann la final si Gregor Schlierenzauer .  De remarcat , e pozitia extraordinara a lui Martin Schmitt , locul 4 , dupa un turneu foarte bun

Citeşte mai mult...
 
UEFA marks Christmas truce centenary PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 23 Decembrie 2014 20:12

                            

 

   UEFA President Michel Platini has joined public officials and UEFA member association presidents in Belgium to mark the 100th anniversary of the 1914 Christmas truce.
    UEFA President Michel Platini joined public officials and UEFA member association presidents in Comines-Warneton, Belgium, today to mark the 100th anniversary of the World War One truce.

    The special part played by football in the truce on Christmas Day in 1914 was honoured by a sculpture commissioned by UEFA and unveiled at the commemoration. To coincide with the event, UEFA published a four-minute film featuring European football icons. It brings to life the extraordinary events in Flanders 100 years ago, when, on a cold December evening, soldiers on both sides of the battle lines lowered their arms, started singing Christmas carols and played football.

 

Citeşte mai mult...
 
Gabriela SZABO a prezentat : Raportul de activitate al Ministerului Tineretului și Sportului pe 2014 PDF Imprimare
Sport
Luni, 22 Decembrie 2014 15:55


                    

    Luni, 22 decembrie 2014,

    Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a prezentat RAPORTUL DE ACTIVITATE AL MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI pe 2014 într-o conferință de presă, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, din strada Vasile Conta, nr. 16.

   Conferința a fost deschisă de Ministrul Gabriela SZABO. În intervenția sa, înaltul oficial român a făcut o retrospectivă a principalelor acțiuni ale MTS atât în domeniul Sportului, cât și în cel al Tineretului, punctând pragmatic valoarea Investițiilor realizate de-a lungul anului.

    Doamna Carmen TOCALĂ, Secretar de stat pe probleme de Sport, a susținut elementele prezentate de Ministrul Tineretului și Sportului, aducând completări constructive cu privire la sportul de performanță și dezvoltările viitoare. Secretarul de stat a promovat necesitatea conlucrării îndeaproape cu mass-media de specialitate în beneficiul sportului.

    Domnul Cristian COSMIN, Secretar de Stat pe probleme de Tineret, a concluzionat făcând un raport între reușitele anului 2014 pe Tineret și necesarul de dezvoltare în perspectiva Programelor Majore aferente Strategiei Naționale pentru Tineret. Secretarul de stat a ținut să mulțumească îndeosebi UNICEF, cât și organizațiilor de și pentru Tineret din România pentru întreaga colaborare pe parcursul anului acesta.

 

Citeşte mai mult...
 
Ţiriac, care deţine turnee de tenis a vorbit despre problemele de investitor în tenis PDF Imprimare
Tenis
Duminică, 21 Decembrie 2014 13:26

 

                                                             

      Ion Ţiriac, care deţine turneele de la Madrid, Geneva şi Bucureşti, a vorbit despre problemele pe care le întâmpină din postura de investitor în tenis, potrivit bzi.ro.

     Omul de afaceri Ion Ţiriac a dezvăluit câteva dintre dificultăţile cu care se confruntă în afacerile sale din domeniul tenisului.

    "Tenisul, spre deosebire de alte sporturi, este foarte complicat şi în multe lucruri am eşuat din acest motiv. Tenisul este în mâinile a tot felul de organizaţii, ITF, Comitetul Grand Slam-urilor, ATP, WTA, federaţiile nationale", a spus Ion Tiriac, citat de bzi.ro.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 316 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport