Total Media News

Stiri - Sport
Jacobsen se impune la Garmisch PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Joi, 01 Ianuarie 2015 17:34

               Anders Jacobsen castiga la Garmisch Partenkirchen


                  

 

    Astazi, in prima zi a anului 2015 , in mod traditional are loc a doua etapa a Turneului celor 4 Trambuline , la Garmisch Partenkirchen .

Vremea este superba , iar conditiile destul de bune pentru a vedea niste sarituri destul de lungi .

In prima mansa germanul Marinus Kraus , a avut o saritura destul de lunga, 132 metri . Kamil Stoch , destul de modest cu doar 123,5 metri , insa se califica in mansa secunda. Fannemel si Kofler , de asemenea au avut sarituri bune in prima mansa .  Rune Velta, a sarit 134 metri , in una din cele mai
 bune evolutii ale mansei . Miki Hayboeck , de asemenea , 134 metri , purtatorul tricoului galben , saritura foarte buna. Ammann si Kasai au oferit spectacol in prima prin sariturile lor. Gregor Schlierenzauer nu a evoluat tocmai bine doar 132,5 metri . Adversarul din pereche , Anders Jacobsen , sare senzational, 135,5 metri ,. cu un stil foarte bun .
La finele primei manse conduce Jacobsen , urmat de Ammann , Prevc , Kasai , si Hayboeck .
Clasamentul final al etapei il are ca si castigator pe Anders Jacobsen , care a castigat si calificarile      urmat de Simon Ammann    si de   slovenul Peter Prevc.  Pe 4 si 5 s-au clasat , Gregor Schlierenzauer si Rune Velta din Norvegia.

Citeşte mai mult...
 
Barcelona pierde apelul la TAS PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 30 Decembrie 2014 18:24

      Astazi , TAS , a refuzat apelul pe care FC Barcelona l-a facut , in legatura cu decizia FIFA , din 19 August , cu privire la transferuri. Echipa a fost sanctionata cu 450,000 CHF si interzicerea transferurilor in urmatoarele doua perioade de transferuri.

 

   In apel , clubul catalan a solicitat anularea acestei decizii . S-a considerat ca , echipa spaniola a incalcat protectia minorilor , si regulile privind inregistrarea minorilor din academiile de fotbal . Sanctiunea FIFA ramane in vigoare.

                                             

Citeşte mai mult...
 
Kraft castiga la Oberstdorf PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Marţi, 30 Decembrie 2014 10:49

                        Stefan Kraft se impune la Oberstdorf

      Dupa amanari succesive , ieri competitia de pe Schattenberg Schanze din Oberstdorf  a putut sa se dispute in conditii mult mai normale.Austriacul , Stefan Kraft , continua traditia inceputa acum 6 sezoane , in prestigioasa competitie de la cumpana dintre ani. El a castigat dupa doua sarituri extraordinare , fiind urmat chiar de compatriotul sau Michael Hayboeck , si pe treapta a treia a podiumului de slovenul , Peter Prevc.

Pe 4 si 5 , s-au clasat Kamil Stoch , cu un rezultat foarte bun la revenirea in competitie , si Andi Kofler din Austria. Gregor Schlierenzauer , unul din favoritii inceputului de Turneu , s-a clasat abia pe locul 17 si are destul de mult de recuperat in etapele ce urmeaza.

Simon Ammann , desi a avut o saritura foarte lunga , nu a reusit sa-si mentina echilibrul si , din pacate , nu a reusit sa intre in mansa secunda ,ratand practic de la inceput Turneul celor 4 Trambuline , fiind greu de crezut ca va reusi sa intre in top 10 dupa aceasta ratare.



 

 

Citeşte mai mult...
 
Acum la Rapid sunt nouă jucători sub contract PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 29 Decembrie 2014 21:07


                             

   "În momentul de faţă sub contract cu Rapid mai sunt nouă jucători: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan şi portughezii Kikas şi Rui Miguel. Până la începerea pregătirilor vom completa lotul astfel încât noul antrenor să aibă la dispoziţie 24 de jucători, dintre care trei portari" , a spus Dinu Gheorghe.

   Acesta a adăugat că nu există un buget pentru achiziţii deoarece vor fi transferaţi doar jucători liberi de contract. "Nu există un buget pentru achiziţii pentru că vom aduce doar jucători liberi. Important este să se încadreze din punct de vedere salarial. Avem foarte mulţi fotbalişti din care putem alege, însă vor semna doar după ce îşi va da acordul şi noul antrenor, pentru că aşa este normal", a explicat Dinu Gheorghe.

 

Citeşte mai mult...
 
Cosmin Olăroiu este antrenorul echipei naţionale a Arabiei Saudite PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 28 Decembrie 2014 23:49

                                        

   Antrenorul Cosmin Olăroiu, care a preluat conducerea tehnică a echipei naţionale a Arabiei Saudite pentru turneul final al Cupei Asiei, a devenit cel de-al 24-lea selecţioner român care va antrena o reprezentativă străină, conform unei analize realizate de MEDIAFAX.

   Românii au antrenat 29 de reprezentative de pe patru continente, Europa, Africa, America şi Asia.

   Cele 29 de selecţionate pregătite de cei 24 de antrenori români sunt: Franţa, Ungaria, Grecia, Panama, Armenia, Kuweit, Moldova, Egipt, Siria, Algeria, Bangladesh Under 20, Zambia, Swaziland, Namibia, Africa de Sud, Congo, Bahrain, Libia, Turcia, Maldive, Irak, Zair, Eritrea, Maroc, Niger, Tunisia, Insulele Virgine, Israel şi Arabia Saudită.

   Cea mai puternică echipă naţională pregătită de un român a fost reprezentativa Franţei, de către Ştefan Kovacs. Acesta s-a aflat la conducerea tehnică la 15 partide, în perioada 1973-1975. Kovacs a obţinut şase victorii, patru remize şi cinci înfrângeri în perioada în care a condus reprezentativa "cocoşului galic".

Singurul trofeu important câştigat de un antrenor român a fost Cupa Africii pe Naţiuni din 1976, când Marocul condus de Virgil Mărdărescu, în perioada 1974-1978, a câştigat turneul final.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 315 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport