Total Media News

Stiri - Economie
UPC: Antena a retras avizul de difuzare a posturilor sale pe platforma Focus Sat. CNA a fost sesizat PDF Imprimare
Media-Publicitate
Vineri, 27 Aprilie 2012 14:50

UPC anunţă, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Antena a retras operatorului Focus Sat (platforma de satelit a UPC) dreptul de retransmisie pentru Antena 1, 2 şi 3, Euforia TV şi Gsp TV, însă televiziunile pot fi vizionate în continuare până când CNA va aproba scoaterea lor din grila Focus Sat.

            

Potrivit comunicatului remis de Focus Sat România, operatorul de servicii de televiziune DTH deţinut de compania UPC România, începând de vineri, Antena TV Group i-a retras acestuia dreptul de retransmisie a televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSP TV, deşi Focus Sat consideră că actualul contract de distribuţie semnat între cele două părţi este în vigoare.

Citeşte mai mult...
 
HP LaserJet TopShot Pro M275 un multifunctional cu scanare 3D PDF Imprimare
IT
Vineri, 27 Aprilie 2012 07:18

HP a lansat astazi un nou model de multifunctional ce inglobeaza un scanner 3D si poate printa imediat imaginile preluate la o calitate de apreciat, dupa cum se spune.

                                    

HP LaserJet TopShot Pro M275 reprezinta o denumire destul de complexa a aparatului, care este destinat companiilor mici si mijlocii precum si consumatorilor ce ii vor gasi utilitatea.

 

Citeşte mai mult...
 
CNA paseaza conflictul dintre Antene si RCS&RDS catre Protectia Consumatorilor PDF Imprimare
Media-Publicitate
Joi, 26 Aprilie 2012 15:30

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis in sedinta de marti sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) in cazul situatiei generate de neintelegerile comerciale intre Antena Group si RCS&RDS, care au dus la scoaterea Antena 1 si Antena 3  de pe platforma DTH.

Astfel, dupa audierea partilor si analiza reclamatiilor si a documentelor depuse de cele doua societati, membrii Consiliului au decis ca problemele constatate nu tin de competenta CNA.Asadar, CNA a hotarat sa amane luarea unei decizii, intr-un termen de 30 de zile - timpul necesar ca cele doua companii sa-si  rezolve disensiunile legate de relatia comerciala.

Citeşte mai mult...
 
Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201, ideal pentru citirea retetei electronice PDF Imprimare
Companii
Joi, 26 Aprilie 2012 15:26

Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201 cu auto-focus, usor, rapid, fiabil, plug & scan, ideal pentru citirea prescriptiei (retetei) electronice in farmacii, este disponibil acum in Romania la distribuitorul oficial Best Delivery Impex.

                                        

Opticon, lider in designul, dezvoltarea, productia de cititoare coduri de bare si data collectors Auto ID, lanseaza in Romania noul model de cititor coduri de bare 2D OPI 3201, prin distribuitorul oficial Best Delivery Impex.

Citeşte mai mult...
 
A inceput targul international Uticam in Zona Comerciala Baneasa PDF Imprimare
Auto
Joi, 26 Aprilie 2012 08:11

La prima ediție Uticam, târgul va ocupa 24.000 de metri pătrați din parcarea Zonei Comerciale Băneasa pentru cinci zile în perioada 25-29 aprilie 2012 și va găzdui performante camioane pentru construcții, mașini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe șenile, automacarale și multe alte utilaje de profil.

                            

Conferința de presă a fost onorată de prezența Domnului Eusebiu Manea Pistru Popa, Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor și Infrastructurii care a oferit informații valoroase despre piața construcțiilor din România: 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 385 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie