Total Media News

Stiri - Economie
Suzuki lanseaza noul Splash facelift (P) PDF Imprimare
Auto
Joi, 17 Mai 2012 15:10

Suzuki Splash incepe o noua etapa a carierei cu un facelift care accentueaza rafinamentul si modernismul retetei de succes pe care o propune in nisa monovolumelor mini.
                                          
Suzuki este unul dintre cei mai reputati constructori de automobile citadine, fiind unul dintre pionierii industriei care au imbinat calitatile si specificatiile clasei mini cu cele ale formatului de tip monovolum.

Citeşte mai mult...
 
Lenovo asteapta vanzari de 0,5 mil. euro in 2012 de la primul sau magazin exclusivist din Romania PDF Imprimare
IT
Joi, 17 Mai 2012 14:57

Lenovo, al doilea producator de PC-uri din lume, a deschis miercuri primul magazin dedicat in exclusivitate produselor proprii, in Bucuresti, dupa o investitie de zeci de mii de euro, a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Netin a mentionat ca investitia include amenajarea magazinului, mobilierul, dar si echipamentele demo.Lenovo Exclusiv Store, aflat in apropiere de Piata Unirii din Capitala, este dezvoltat in parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, s-a lansat si magazinul online lenovoexclusiv.ro."Un astfel de magazin a fost deschis anul trecut si la Sofia, Bulgaria. De asemenea, in Europa de Sud-Est mai sunt magazine similare deschise in orase precum Bratislava, Praga, Liubliana, Belgrad si altele", a mentionat Aurel Netin.


Citeşte mai mult...
 
Guvernul A APROBAT cresterea salariilor bugetarilor si returnarea CASS catre pensionari PDF Imprimare
Financiar
Joi, 17 Mai 2012 09:16

Sumele oprite ilegal pensionarilor din contribuţii de sănătate vor fi restituite în tranşe lunare, prin diminuarea veniturilor bugetului Fondului de asigurări sociale de sănătate, care pierde peste 1,5 miliarde de lei, conform unei ordonanţe de urgenţă prezentate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

                    

Documentul prevede că sumele reţinute de la data de 1 ianuarie 2011 până la data de 30 aprilie 2012, reprezentând diferenţa dintre pensiile nete rezultate prin aplicarea procentului de contribuţie de asigurări sociale de sănătate asupra întregului cuantum al pensiei şi pensiile nete rezultate prin aplicarea procentului de contribuţie de asigurări sociale de sănătate asupra părţii din pensie care depăşeşte nivelul de 740 lei, se restituie în tranşe.

Citeşte mai mult...
 
Ixon RS Cruise, modele noi de manusi PDF Imprimare
Moto-ATV
Joi, 17 Mai 2012 09:06

O noua propunere de la Ixon. Brandul de accesorii si echipamente pune pe piata, in cinstea zilelor calde care s-au instalat, un model de manusi din piele. Variantele disponibile sunt: RS Cruise VX si RS Cruise Air.

                          
Ambele variante de manusi sunt realizate din piele ( RS Cruise Air au piele perforata), prezinta la interior material moale si conforabil, mansete scurte si, nu in cele din urma, poseda un design atragator care nu lasa indiferent pe niciun rider, oricat de pretentios ar fi el.

 

Citeşte mai mult...
 
Nokia – o istorie de la extaz la agonie PDF Imprimare
Companii
Joi, 17 Mai 2012 09:00

Nokia a fost pentru foarte mult timp cel mai important, puternic, dominant, relevant si concludent jucator din domeniul telefoanelor mobile. Fani sau nu, sunt convins ca toti sunteti de acord cu asta. Inca de pe vremea cand telefoanele erau mai degraba "carabile" decat mobile, Nokia dadea tonul si facea istorie.

 

In randurile de mai jos voi incerca sa atrag atentia asupra unor momente din trecutul Nokia si, mai ales, voi incerca sa subliniez cum compania finlandeza a reinventat roata urmand ca multi ani mai tarziu "sa faca pana".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 379 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie