Total Media News

Stiri - Economie
Transmisiunile japonezilor sar la rezolutie 8K PDF Imprimare
IT
Vineri, 18 Mai 2012 19:45

NHK sau Nippon Hōsō Kyōkai este principalul operator de televiziune din Japonia si un permanent inovator si dezvoltator de tehnologie. NHK lucreaza atat cu elemente hardware, cat si cu un continut la rezolutie mult mai mare decat cea intalnita pana acum.

                                 

Nu 3D-ul este viitorul, ci UHDTV-ul, asa sustin cei la NHK. Intr-o perioada in care abia s-au anuntat cateva panouri 4K, televiziunea japoneza cauta sa transmita continut la rezolutie 8K – 7680 x 4320. Si asta nu se intampla oricum, ci folosind  o infrastructura deja existenta si un set de tehnologii nu neaparat noi.

 

Citeşte mai mult...
 
Casele pasive si arhitectura solara PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 18 Mai 2012 16:01

O casa numita pasiva este acea locuinta care necesita un minimum de energie pentru incalzire: cel mult 15 kWh/mp/an de energie conventionala, sau echivalentul a 1.5 litri de combustibil pe mp/an.

Pentru a obtine insa, o astfel de locuinta economica, proiectarea si constructia acesteia se realizeaza cu atentie, folosind tehnologii specifice si tehnici de izolatie si ventilatie speciale.

Citeşte mai mult...
 
Sony lanseaza doua noi camere foto: NEX-F3 si SLT-α37 PDF Imprimare
IT
Vineri, 18 Mai 2012 09:40

Astazi, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, a avut loc lansarea a doua noi camere foto Sony NEX-F3 si SLT-α37. 

                                    

Noul Sony NEX-F3 este practic succesorul mai vechiului NEX-C3 si vine in ajutorul amatorilor care doresc sa realizeze imagini la o calitate cat mai apropiata de cea a unui DSLR dar cu ajutorul unui aparat compact usor de folosit si de transportat.

Citeşte mai mult...
 
Vasilescu, BNR: Nici vorbă de o depreciere a leului cu 6% PDF Imprimare
Financiar
Joi, 17 Mai 2012 19:32

Piaţa valutară este influenţată de ceea de ce întâmplă pe pieţele externe, a afirmat joi, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), într-o declaraţie televizată.

 


Moneda naţională s-a apreciat în raport cu euro iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat joi un curs de 4,4435 lei/euro. Cursul euro a coborât joi cu 0,28 de bani (-0,06%) faţă de ziua precedentă când BNR a afişat un curs de schimb de 4,4463 lei/euro.

Citeşte mai mult...
 
Samsung GALAXY S III se lanseaza in Romania PDF Imprimare
IT
Joi, 17 Mai 2012 19:26

Samsung Electronics Romania anunta lansarea pe piata locala ce modelului GALAXY S III, cu un display HD Sumer AMOLED de 4,8 inci si camera de 8 MP, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu.

                                                     

Smartphone-ul este disponibil in momentul de fata in culorile Pepper Blue si Marble White, insa Samsung va lansa o varietate mai larga de optiuni de culoare si poate fi achizitionat din magazinele partenere Samsung incepand cu sfarsitul lunii mai.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 378 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie