Total Media News

Stiri - Economie
Eee Pad Transformer TF101 primeste un update OTA PDF Imprimare
IT
Luni, 21 Mai 2012 16:16

Incercand sa rezolve o parte din problemele software ale lui TF101, ASUS a mai lansat un update pe calea aerului - OTA, pentru populara tableta.

                          

Crescand versiunea firmware-ului la 9.2.1.24, ASUS a  promis un impuls pe partea de stabilitate a primului Transformer.

Citeşte mai mult...
 
BMW vrea să deschidă o nouă fabrică în Europa de Est. România e în cărţi PDF Imprimare
Auto
Luni, 21 Mai 2012 16:04

BMW intenţionează să deshidă o nouă fabrică de automobile, iar zonele pe care le are în vedere sunt Brazilia, Mexic, sau ţările din Europa de Est, scrie cotidianul german Handelsblatt.

                     

Potrivit sursei citate, extinderea este absolut necesară, dat fiind planul constructorului bavarez de la vinde două milioane de maşini pe an, în 2016, faţă de 1,67 milioane, anul trecut.

Citeşte mai mult...
 
Super oferta Blitz Imobiliare: Timp de 10 zile, "vila eco" din Cluj-Napoca cu 45% mai ieftina ! PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 21 Mai 2012 09:20

Conceptul eco este din ce in ce mai raspandit, fie ca vorbim de constructii, de industria automobilelor sau alimentatie publica.

                 

Daca e sa ne referim strict la constructii, bazele conceptului sunt asezate pe o contradictie milenara: casa a aparut din necesitatea apararii in fata naturii. Atacurile animalelor salbatice, fenomenele meteo extreme, succesiunea anotimpurilor, etc, au creat necesitatea unui adapost.

Citeşte mai mult...
 
Geox si Red Bull Racing merg impreuna in Formula I PDF Imprimare
Auto
Luni, 21 Mai 2012 08:16

Partener de echipă de două ori campion mondial Echipa Red Bull Racing din 2011, Geox ofera high-tech încălţăminte pentru şoferii Sebastian Vettel şi Mark Webber, precum si pentru mecanica si de intreaga echipa.

                                

Red Bull Racing a recunoscut Geox ca un partener capabil de a aduce inovaţie în lumea de Formula Unu, în cazul în care temperaturile ridicate, de tensiune si provocare de stres fizic de anduranţă a tuturor conducătorilor auto, care le determină să-şi piardă mai multe kilograme de sudoare în fiecare cursă.

Citeşte mai mult...
 
TechCover: Asus N56VM, un laptop multimedia la patru ace PDF Imprimare
IT
Luni, 21 Mai 2012 07:42

Prin lansarea laptopului Asus N56VM, Asus devine prima companie care vine pe piaţă cu un produs ce include noua serie de procesoare Intel Ivy Bridge, procesoare Core de generatia a treia, notează TechCover.ro, care a testat produsul. Intel s-a bucurat de un succes enorm anul trecut cu seria de procesoare Sandy Bridge.

                                                      

În configuraţia testată, ASUS N56VM este laptop multimedia puternic, cu o estetică bună, destinat dar care poate fi folosit foarte bine şi pentru business, se descurcă excelent în aplicaţii complexe.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 376 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie