Total Media News

Stiri - Economie
GOCLEVER lanseaza ultimul model de tableta: TAB A971 PDF Imprimare
IT
Luni, 25 Iunie 2012 19:26

   Goclever Technology prezinta in mod oficial noua sa tableta dotata cu cel mai recent sistem de operare Android 4.0.3 - GOCLEVER TAB A971.

                                 

   GOCLEVER TAB A971 este o tableta profesionala echipata cu un ecran a capacitiv multi-touch 9.7-inch avand rezolutia 1024 x 768 si format 4:3, care face dispozitivul ideal pentru navigare pe internet si citire carti online.

Citeşte mai mult...
 
BP ar putea pierde 25 mil. dolari pe zi din cauza grevelor de pe platformele petroliere norvegiene PDF Imprimare
Energie
Duminică, 24 Iunie 2012 16:55

   O grevă a muncitorilor norvegieni din industria petrolieră a oprit duminică activitatea la două platforme maritime, situaţie care ar putea reduce producţia de petrol şi gaze a Norvegiei şi ar putea provoca grupului BP pierderi de 25 milioane dolari pe zi reprezentând venituri nerealizate.

Petrol

Petrol

    Nemulţumiţi de eşecul negocierilor cu grupul Statoil privind salariile şi pensiile, circa 700 de muncitori au declanşat greva la două platforme ale companiei, situate în apropierea unei exploatări a BP, transmite Bloomberg.

Citeşte mai mult...
 
Uzina Dacia de la Mioveni isi intrerupe activitatea doua zile. 8.000 de angajati stau acasa PDF Imprimare
Auto
Duminică, 24 Iunie 2012 16:50
       

   Uzina Dacia de la Mioveni îşi întrerupe activitatea efectivă de producţie luni şi marţi, cea mai mare parte a angajaţilor urmând să rămână acasă în aceste două zile, oprirea fiind determinată de dificultăţile de aprovizionare, în urma unei greve care avut loc la un furnizor de subansamble din Franţa.

                                                    

   Situaţia se repetă după ce în alte două zile, în 18 şi 19 iunie, producţia a mai fost oprită, cauzele fiind scăderea comenzilor şi acumularea de stocuri atât pe platforma Mioveni, cât şi în reţeaua comercială, care necesită adaptarea programului de producţie la nivelul cererii.

Citeşte mai mult...
 
Board-ul FMI a aprobat a cincea revizuire a acordului cu Romania PDF Imprimare
Financiar
Duminică, 24 Iunie 2012 12:54

    "Votul a arătat că Guvernul este angajat în respectarea acordului cu FMI. În timpul dezbaterilor, membrii board-ului au transmis autorităţilor române să accelereze reformele structurale pentru a creşte competitivitatea economiei.

                                             

    Au fost lucruri generale privind reformele structurale, consolidarea fiscală şi politica monetară, care trebuie să rămână în continuare prudentă în condiţiile turbulenţelor din zona euro", a declarat reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Reactorul 1 al Centralei de la Cernavoda s-a oprit dupa ce un senzor a detectat o problema PDF Imprimare
Energie
Vineri, 22 Iunie 2012 12:35

     Nuclearelectrica a oprit, în dimineaţa zilei de vineri, Unitatea 1 a centralei de la Cernavodă, după ce un senzor a detectat o problemă, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa energiei.

                        Centrala de la Cernavodă
       Centrala de la Cernavodă / FOTO: www.ziare.com

Pentru a compensa lipsa producţiei Unităţii 1 au fost pornite capacităţi hidro şi un grup de la Turceni, au precizat sursele citate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 362 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie