Total Media News

Stiri - Economie
MEDIA & MARKETING Radu "Nasul" Moraru: "Ii voi moguliza pe romani PDF Imprimare
Media-Publicitate
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:47

Radu Moraru se pregateste sa lanseze, in luna februarie, postul Nasul TV, pentru finantarea caruia a apelat la subscriptia publica de actiuni. Noul proiect vine dupa ce realizatorul s-a retras din 10 TV, proiect sustinut de patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari.

 

 

               

Despre relatia jurnalistului cu Zoltan Teszari, preluarea in grila RCS&RDS a noului post TV, negocierile prezentatorului cu alte televiziuni, cat de greu este sa faci business de televiziune, relatia cu agentiile de media, precum si despre viitorul post, Nasul TV, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Radu Moraru. DailyBusiness.ro: Va pregatiti sa lansati Nasul TV dupa ce proiectul 10 TV a murit in mai putin de un an de la lansare. Care au fost cauzele pentru care acest proiect a esuat?

 

Citeşte mai mult...
 
Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania PDF Imprimare
Companii
Vineri, 27 Ianuarie 2012 11:27

    Incepand cu acest an Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania, adaugand in portofoliu sau benzile adezive reflectorizante VC 104+ Rigid Grade si VC 104+ Curtain Grade.

 

                               

 

     Benzile reflectorizante de contur marca Reflexite®  sunt subtiri deoarece sunt formate dintr-un singur strat adeziv cu structura prizmatica, ceea ce asigura o reflectivitate ridicata chiar si de la distante mari, imbunatatind astfel siguranta soferului, prin reducerea accidentelor cauzate de slaba vizibilitatea a autovehiculului pe timpul noptii.

Structura benzilor are in compozitie aluminiu ceea ce presupune o rezistenta ridicata la rupere, la crapare, la impact, la spalarea cu jetul de apa, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Mai vizibil, inseamna mai sigur!

VC 104+ Rigid Grade este o banda adeziva reflectorizanta destinata aplicarii pe....

Citeşte mai mult...
 
Informare privind noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei PDF Imprimare
Financiar
Joi, 26 Ianuarie 2012 14:25

 

    Preşedintele Raiffeisen Bank, Steven Cornelis van Groningen, l-a informat joi pe şeful statului, Traian Băsescu, cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei referitoare la cerinţele de capital şi lichiditate, el apreciind că impactul acestora va fi nesemnificativ pentru România.

                        

    "Preşedintele României a fost informat cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei cu privire la cerinţele de capital şi lichiditate, domnul van Groningen apreciind că impactul acestor reglementări va fi nesemnificativ pentru România", se precizează într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Citeşte mai mult...
 
Americanii de la Epstein construiesc un depozit de 2,5 mil. euro pentru Star Foods PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:32

Compania americană de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein Arhitecture & Engineering a anunţat că a demarat lucrările de construcţie a unui depozit de produse finite pentru Star Foods, divizia românească de snack-uri a PepsiCo.

 

                     

Noul depozit, a cărui valoare se ridică la 2,5 milioane de euro, vizează extinderea spaţiilor de depozitare existente deja pe terenul din Popeşti-Leordeni al companiei Star Foods. Clădirea va cuprinde o hală de depozitare pentru produse finite, aflată în legătură cu hala existenă, la care se adaugă zona de expediţie şi anexe socio-administrative (spaţii de birouri, vestiare), însumând o suprafaţă construită de aproximativ 4.500 de metri pătraţi.

Citeşte mai mult...
 
RCS&RDS reintroduce Antena 2 in grila de programe PDF Imprimare
Media-Publicitate
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:19

Operatorul de cablu RCS&RDS a informat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca va reintroduce postul Antena 2 in grila de programe.




Potrivit reprezentantilor CNA, RCS&RDS a luat decizia introducerii Antena 2 in grila sa, in retelele analogice, de unde televiziunea fusese scoasa in octombrie 2011.

Antena 2 este una dintre televiziunile pe care operatorii de cablu din Romania trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu, in pachetele de baza, conform principiului "must carry", prevazut in legislatia audiovizuala.Reprezentantii RCS&RDS au acuzat, de mai multe ori, pe parcursul anului trecut,  Antena TV Group ca pretinde societatii de telecomunicatii anumite sume de bani pentru retransmisia posturilor Antena 1 si Antena 3, desi aceste televiziuni sunt libere la retransmisie, potrivit principiului "must carry", relateaza Mediafax. 

In luna octombrie 2011, RCS&RDS a primit aprobarea CNA sa scoata televiziunea Antena 2 din pachetele analogice ale companiei de telecomunicatii din peste 20 de localitati, printre care Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Suceava. In luna decembrie, postul Antena 2 a fost eliminat din pachetul de baza al operatorului de cablu RCS&RDS, in locul acestuia fiind introdus Romania TV, fapt ce a declansat nemultumirea mai multor telespectatori din orase precum Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Constanta sau Galati.Mai multi fanii Antena2 au semnat petitia online

"Vrem Antena 2 in pachetul de baza la RDS". Acestia au continuat apoi "batalia online", cerand cu insistenta repunerea postului in grila

 


Pagina 411 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie