Total Media News

Stiri - Economie
Gitzo lanseaza noua gama de trepiede foto Systematic PDF Imprimare
Media-Publicitate
Luni, 06 Februarie 2012 11:02
 

Trepiedele modulare din gama Systematic au fost mereu cele mai puternice si stabile dintre trepiedele produse de Gitzo.


                           


Prin aceasta noua gama, Gitzo a realizat modificari la aproape toate aspectele produselor Systematic pentru a oferi o putere si mai mare, stabilitate crescuta si usurinta in utilizare, raspunzand astfel cerintelor fotografilor care folosesc lentile foarte lungi si echipamente foto foarte grele.

Citeşte mai mult...
 
Fondul Monetar Internațional PDF Imprimare
Financiar
Duminică, 05 Februarie 2012 16:47

 

International Monetary Fund


Fondul Monetar Internațional (FMI) este o organizație internațională cu 186 de state membre. A fost constituită prin Tratatul de la Bretton Woods în anul 1944, având ca scop principal promovarea unei economii mondiale sănătoase.

                   

 

Pe 22 iulie 1944 a avut loc Conferința de la Bretton Woods pentru restructurarea relațiilor internaționale monetare și financiare. Peste 40 de țări au participat la semnarea Acordului de la Bretton Woods care prevedea proceduri și reguli care să guverneze economia mondială.

Acest acord a condus la înființarea Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD, cunoscută și sub numele de Banca Mondială) și Fondului Monetar Internațional.

Aceste instituții sunt cunoscute drept gemenii Bretton Woods. Sistemul Bretton Woods prevedea o rată de schimb valutar stabilă, având ca referință standard aurul, dolarul fiind singura monedă convertibilă în aur.

 

Citeşte mai mult...
 
Promotie : Linhai 300 DragonFly PDF Imprimare
Moto-ATV
Duminică, 05 Februarie 2012 10:11
   
Doar in aceasta luna cumperi atv-url Linhai 300 Dragon Fly 2x4 model 2011 la uimitorul pret de 3136 euro cu tva inclus.
                                                                         
            
Citeşte mai mult...
 
Cum poti cumpara sau inchiria imobile direct de la proprietari, fara comision, fara intermediari ? PDF Imprimare
Imobiliar
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 16:07

 

     DirectProprietar.ro reuneste peste 2.486 imobile oferite spre vanzare, inchiriere, sau schimb, direct de la proprietari, fara nici un comision, taxa sau abonament catre noi.  

                   

    In luna DECEMBRIE 2011,  315 de clienti au reusit sa-si cumpere un imobil si 223 au reusit sa-si inchirieze folosind serviciile oferite de www.DirectProprietar.ro, iar pe tot parcursul anului 2011 peste 9.000 de clienti au cumparat sau inchiriat imobile de pe siteul nostru   Pentru a gasi ceea ce doresti foloseste filtrul de cautare din partea stanga, completeaza campurile respective si restrange treptat cautarea pana gasesti exact ceea ce iti trebuie. Toate ofertele contin datele de contact ale proprietarilor. Doar contacteaza-i, cere-le detalii suplimentare si stabileste vizionarile.   Majoritatea ofertelor au detalii complete, poze, schite, harta de amplasament. Acest lucru iti usureaza cautarea si te ajuta sa elimini ofertele neinteresante

   Azi 04.02.2012 ora 0:00 pe site sunt active 2.617 oferte, astfel:

   Imobile spre vanzare: 1.867, din care:

- apartamente - 614

Citeşte mai mult...
 
Seducţia sunetului PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:51
 

Descoperiţi întreaga gamă de caşti şi seturi de cască de la Sony. De la căşti care anulează zgomotul pentru călătorii la căşti sport bine fixate, toate sunt proiectate pentru calitatea sunetului şi confortul de care aveţi nevoie.

 

                            

 

Universale

Universale

Căşti intraauriculare şi supraauriculare pentru uz zilnic, cu sunet la calitate de studio, fixare comodă şi flexibilitate totală.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 409 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie