Total Media News

Stiri - Economie
Unde bugetul de marketing e sfant: Cine nu taie din publicitate PDF Imprimare
Media-Publicitate
Joi, 01 Martie 2012 16:32

             Bugetul de marketing este primul redus pe timp de criza.


                    

Unii taie, altii il scot cu totul din lista de cheltuieli, dar altii pompeaza si mai multi bani decat de obicei in acest sector. Producatorii de bere sunt poate cei mai "agresivi" din acest punct de vedere.

Citeşte mai mult...
 
Orange oferă în Europa un nou smartphone cu tehnologie Intel PDF Imprimare
IT
Miercuri, 29 Februarie 2012 09:13

   Orange a anunţat astăzi, în cadrul Mobile World Congress Barcelona, lansarea unui nou smartphone de înaltă performanţă, prevăzut cu tehnologie Intel ce oferă cele mai noi caracteristici şi experienţe de divertisment. Lansarea oficială va avea loc în vară în Europa şi, pentru început, telefonul va fi disponibil clienţilor din Marea Britanie şi Franţa.

      

          

Lansarea acestui nou smartphone marchează un progres semnificativ la nivelul strategiei Orange privind livrarea de telefoane sub marcă proprie. Aflată în cel de-al zecelea an, această strategie a contribuit la promovarea de noi parteneriate, la stimularea creşterii bazei de clienţi Orange şi a traficului mobil multimedia prin introducerea unor telefoane şi smartphones mai accesibile, destinate tuturor clienţilor. Acestea se remarcă prin personalizarea lor cu aplicaţii şi servicii Orange, simple şi inovatoare.

Citeşte mai mult...
 
Gaerne te incalta cu G.Altus si Impulse Gaerne te incalta cu G.Altus si Impulse PDF Imprimare
Moto-ATV
Marţi, 28 Februarie 2012 15:15

Gaerne vine cu inca doua noutati in materie de incaltaminte pentru motociclisti: G.Altus si Impulse.

                                      

    

Ambele modele sunt destinate riderilor care prefera calatoriile lungi.

Confectionate din materiale rezistente, microfibra, prevazute cu membrana 3D Drytech, 100% impermeabila, care impiedica aparitia mirosurilor neplacute, ghetele sunt un accesoriu care trebuie luat in calcul pentru sezonul 2012.

Citeşte mai mult...
 
Cum poate scapa statul din menghina FMI-banci PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 28 Februarie 2012 15:09

Romania ar putea depasi, macar in parte, problemele financiare, daca ar lansa obligatiuni pentru populatie, la fel cum a facut-o pana in 2005, afirma oamenii de afaceri citati de DailyBusiness.ro. Statul ar impusca doi iepuri dintr-o data.

Pe de o parte, ar face rost de bani fara sa mai depinda de banci si FMI, si asta pentru ca fiind garantate, titlurile s-ar vinde bine. Pe de alta, ar scoate la lumina macar o parte din  "economia neagra".In teorie, afacerea suna bine.

Citeşte mai mult...
 
Mazda CX-5 PDF Imprimare
Auto
Luni, 27 Februarie 2012 18:34

 

            Mazda CX-5 a ajuns in showroom-urile din Romania.

         

                  

 

 

            Doritorii se pot adresa celui mai apropiat dealer Mazda pentru a programa un drive test cu noul SUV crossover. Modelul disponibil pentru drive test este echipat cu motorul de 2l SKYACTIV-G benzina care livreaza 160 CP, cutie automata, tractiune 4x4 si prezinta un consum mediu de 6,6l/100 km. Nivelul de echipare de top, Revolution, va permite potentialilor cumparatori sa experimenteze pachetul complet de confort si siguranta pe care il poate oferi CX-5.

 

 

 


Echipa Mazda
www.mazda.ro

 


Pagina 402 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie