Total Media News

Stiri - Economie
Geox si Red Bull Racing merg impreuna in Formula I PDF Imprimare
Auto
Luni, 21 Mai 2012 08:16

Partener de echipă de două ori campion mondial Echipa Red Bull Racing din 2011, Geox ofera high-tech încălţăminte pentru şoferii Sebastian Vettel şi Mark Webber, precum si pentru mecanica si de intreaga echipa.

                                

Red Bull Racing a recunoscut Geox ca un partener capabil de a aduce inovaţie în lumea de Formula Unu, în cazul în care temperaturile ridicate, de tensiune si provocare de stres fizic de anduranţă a tuturor conducătorilor auto, care le determină să-şi piardă mai multe kilograme de sudoare în fiecare cursă.

Citeşte mai mult...
 
TechCover: Asus N56VM, un laptop multimedia la patru ace PDF Imprimare
IT
Luni, 21 Mai 2012 07:42

Prin lansarea laptopului Asus N56VM, Asus devine prima companie care vine pe piaţă cu un produs ce include noua serie de procesoare Intel Ivy Bridge, procesoare Core de generatia a treia, notează TechCover.ro, care a testat produsul. Intel s-a bucurat de un succes enorm anul trecut cu seria de procesoare Sandy Bridge.

                                                      

În configuraţia testată, ASUS N56VM este laptop multimedia puternic, cu o estetică bună, destinat dar care poate fi folosit foarte bine şi pentru business, se descurcă excelent în aplicaţii complexe.

Citeşte mai mult...
 
S-a renuntat la Procedura pentru Selectia Intermediarului Of. Publ. Primare de Vanzare de Actiuni PDF Imprimare
Energie
Sâmbătă, 19 Mai 2012 16:02
Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti, cu sediul in Str. Polona nr. 65, sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010494, a dat publicitatii, in data de 12 aprilie 2012, anuntul privind intentia lansarii unei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, reprezentand 10% din capitalul social existent al Societatii, in aplicarea...
                           

Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Bucuresti, cu sediul in Str. Polona nr. 65, sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010494, a dat publicitatii, in data de 12 aprilie 2012, anuntul privind intentia lansarii unei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, reprezentand 10% din capitalul social existent al Societatii, in aplicarea prevederilor Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si unele masuri adiacente si a Hotararii de Guvern nr. 39/2012 pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale Nuclearelectrica SA Bucuresti si selectia Intermediarului autorizat pentru intermedierea acestei Oferte Publice Primare de Vanzare de Actiuni, cu termen limita de depunere oferte de intermediere data de 21 mai 2012, ora 10:00.

.

Citeşte mai mult...
 
FARMEXIM PDF Imprimare
Companii
Sâmbătă, 19 Mai 2012 15:43

     Prezentare  companie :


1990 – Se pun bazele FARMEXIM, prima companie de import si distributie de produse farmaceutice de pe piata romaneasca;

1998 – Farmexim implementeaza programul CROS, un sistem informatic client - server complet customizat, atat pentru uz intern, cat si pentru clienti si furnizor, care utilizeaza tehnologia Oracle;

                                                  

2003 – Compania primeste certificarea ISO 9001:2000, pentru implementarea sistemului de Management al Calitatii, in conformitate cu procedurile TÜV CERT ;

Citeşte mai mult...
 
Cursul da inapoi, dar doar cu jumatate de pas PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 19 Mai 2012 12:00

Sedinta de joi a marcat prima zi de apreciere a monedei nationale, dupa patru maxime consecutive a cursului euro-leu. Avansul este insa mai mult decat modest.

Leul a reusit sa castige o mica batalie in fata monedei europene iar cursul oficial a scazut la 4,4435 lei pentru un euro, cu mai putin de 0,3 bani sub valoarea precedenta.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 377 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie