Total Media News

Stiri - Economie
Anuala de Arhitectura aduna proiecte in valoare de peste 50 mil.euro PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 22 Mai 2012 11:20

   Cele 100 de proiecte rezidentiale, cladiri publice si amenajari care vor fi prezentate in cadrul Anualei de Arhitectura 2012 au o valoare de peste 50 de milioane de euro.

        Tema propusa de organizatori in acest an este "ECO- Arhitectura".

                      
Evenimentul este organizat de Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania (O.A.R Bucuresti) si Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) in perioada 1-12 iunie, in spatiul expozitional Sala Dalles din Bucuresti.Lucrarile de arhitectura inscrise in concurs au fost realizate pe parcursul ultimului an (de la jumatatea lui 2011, la prima jumatate a anului curent).

Citeşte mai mult...
 
Preţurile apartamentelor vechi vor scădea cu câteva procente în 2012 PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 22 Mai 2012 07:44

Preţurile apartamentelor vechi vor scădea în acest an cu câteva procente, iar încheierea programului Prima Casă va accentua şi mai mult acest declin, a declarat analistul imobiliar, Radu Zilişteanu.

"Anul acesta estimez o corecţie de câteva procente a preţurilor la apartamentele vechi. Dacă programul Prima Casă se va încheia, numărul de tranzacţii va fi mai mic, urmând ca preţurile să scadă şi mai mult", a declarat Zilişteanu.
Citeşte mai mult...
 
Eee Pad Transformer TF101 primeste un update OTA PDF Imprimare
IT
Luni, 21 Mai 2012 16:16

Incercand sa rezolve o parte din problemele software ale lui TF101, ASUS a mai lansat un update pe calea aerului - OTA, pentru populara tableta.

                          

Crescand versiunea firmware-ului la 9.2.1.24, ASUS a  promis un impuls pe partea de stabilitate a primului Transformer.

Citeşte mai mult...
 
BMW vrea să deschidă o nouă fabrică în Europa de Est. România e în cărţi PDF Imprimare
Auto
Luni, 21 Mai 2012 16:04

BMW intenţionează să deshidă o nouă fabrică de automobile, iar zonele pe care le are în vedere sunt Brazilia, Mexic, sau ţările din Europa de Est, scrie cotidianul german Handelsblatt.

                     

Potrivit sursei citate, extinderea este absolut necesară, dat fiind planul constructorului bavarez de la vinde două milioane de maşini pe an, în 2016, faţă de 1,67 milioane, anul trecut.

Citeşte mai mult...
 
Super oferta Blitz Imobiliare: Timp de 10 zile, "vila eco" din Cluj-Napoca cu 45% mai ieftina ! PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 21 Mai 2012 09:20

Conceptul eco este din ce in ce mai raspandit, fie ca vorbim de constructii, de industria automobilelor sau alimentatie publica.

                 

Daca e sa ne referim strict la constructii, bazele conceptului sunt asezate pe o contradictie milenara: casa a aparut din necesitatea apararii in fata naturii. Atacurile animalelor salbatice, fenomenele meteo extreme, succesiunea anotimpurilor, etc, au creat necesitatea unui adapost.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 376 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie