Total Media News

Stiri - Economie
Volkswagen va desavarsi achizitia Porsche contra 4,46 miliarde de euro PDF Imprimare
Auto
Joi, 05 Iulie 2012 11:18

     Volkswagen a convenit achiziția celelilalte jumătăți a constructorului Porsche pe care nu o deține deja, contra a 4,46 miliarde de euro.

                 

     Cele două importante companii constructoare de automobile au finalizat, ieri, planurile de accelerare a integrării celor două companii. Aceasta va intra în efect pe 1 august când producătorul cunoscutelor automobile sport 911 se va alătura, oficial, brandurilor deținute de Volkswagen, printre care se numără cele de lux precum Bentley sau Bugatti, cele de camioane MAN și Scania sau cele de automobile ieftine Skoda, anunță publicația financiară „Financial Times”.

Citeşte mai mult...
 
Apare o noua bere in Romania. PDF Imprimare
Consumator
Miercuri, 04 Iulie 2012 07:06

           Cât costă şi cine o face

 

      Cel mai vechi importator de bere din România a lansat un nou brand, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la nașterea lui Ion Luca Caragiale. Noua marcă se produce în Germania, în exclusivitate pentru piaţa autohtonă.

 

                                                   

 

Berea  " Nenea  IANCU  "  
Este o bere de tip Munchner Lager, de culoare galben auriu ce ne surprinde inca de la inceput prin spuma densa si cremoasa ce persista timp indelungat. Gustul lejer, dulce si usor amarui, se imbina cu aroma echilibrata a maltului si a granelor coapte.
Textura catifelata si carbonatarea fina desavarsesc aceasta bere.

Citeşte mai mult...
 
Istoria Starbucks PDF Imprimare
Companii
Marţi, 03 Iulie 2012 15:50

     O scurtă istorie a Starbucks Starbucks a fost dintotdeauna locul în care aţi putut găsi cele mai bune cafele din lume.

                                                 

   Dar în 1971, ar fi trebuit să călătoriţi tocmai până în Seattle, la singurul nostru magazin de cafea boabe din istorica piaţă Pike Place.

Citeşte mai mult...
 
Franta are nevoie de bani PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 03 Iulie 2012 15:22

                      Avertisment pentru Franţa  !

  Curtea de Conturi şi-a publicat luni auditul privind finanţele publice cerut de premierul socialist Jean-Marc Ayrault. Dacă anul în curs nu va pune mari probleme, 2013 se anunţă mai dificil. Unii analişti prezic că guvernul socialist nu va putea evita impunerea unor măsuri de austeritate, cu alte cuvinte o reducere a cheltuielilor publice.

    Raportul lui Didier Migaud - primul preşedinte al Curţii de Conturi - era mult aşteptat de noua guvernare de la Paris. Documentul, auditul de 250 de pagini înmânat premierului socialist Jean-Marc Ayrault se axează cu precădere pe anul 2013 - cel în curs urmând sà se termine cu bine pentru finanţele publice chiar dacă mai trebuie găsite între 6 şi 10 miliarde de euro:

Citeşte mai mult...
 
Primul vehicul Prius Plug-in Hybrid a fost livrat catre A.S.S Printul Albert II de Monaco PDF Imprimare
Auto
Luni, 02 Iulie 2012 19:28
  • Prin alegerea modelului  Prius Plug-in Hybrid, Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco  isi demonstreaza angajamentul de a pozitiona  Principatul de Monaco pe primul loc in Europa in ceea ce priveste mobilitatea sustenabila
  •              
  • Prius Plug-in Hybrid are emisii de CO2 de doar 49 g/km
  • Cu o autonomie de 25 de km in modul suta la suta electric (EV), modelul asigura zero emisii de CO2, Nox si particule, in special la condusul in oras

 

            Alteta Sa Serenissima Printul Albert II de Monaco a primit astazi primul vehicul Toyota Prius Plug-in Hybrid, pe care il va folosi pentru o perioada de doua luni. Noul vehicul este posibil sa inlocuiasca pe viitor actualul Prius condus de ASS Printul Suveran de Monaco.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 359 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie