Total Media News

Stiri - Economie
Canon anunta primul sau aparat mirrorless: EOS M PDF Imprimare
IT
Luni, 23 Iulie 2012 18:39

     Canon, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate foto, a anuntat in sfarsit o camera digitala mirrorless. Este vorba despre noul EOS M, care doreste sa aduca puterea DSLR-urilor intr-un corp compact. Aparatul promite performante ridicate, insa cei care prefera camerele cu multe butoane si rotite vor fi putin dezamagiti.


   In principiu, avem de a face cu un Canon 650D miniaturizat, care pastreaza senzorul APS-C hibrid cu autofocus intern de 18 megapixeli si ecranul tactil de pe spate, insa renunta la un viewfinder cu oglinda si la toate butoanele care fac din fotografia de pe un DSLR o placere.

Citeşte mai mult...
 
Piata imobiliara europeana nu a scapat de norii negri PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 23 Iulie 2012 17:52

     Un raport recent al Deutsche Bank scoate in evidenta faptul ca principalele piete imobiliare din zona euro sunt inca supraevaluate.

                       

   Cu exceptia Germaniei, este de asteptat ca pe termen mediu, preturile locuintelor sa continue sa scada, ca urmare a scaderii veniturilor.

Citeşte mai mult...
 
Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anuntat ca pleaca din Televiziunea Romana PDF Imprimare
Media-Publicitate
Luni, 23 Iulie 2012 07:12

Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat, marţi seară, că a decis să plece din Televiziunea Română, din cauză că de sâmbăta trecută nu mai are dreptul să ia decizii editoriale pentru noile site-uri ale televiziunii publice.


"Am decis să plec din TVR mai repede decât anticipam: de sâmbătă nu mai am dreptul de a lua decizii editoriale pentru noile site-uri ale TVR (adică tvrinfo.ro, tvrplus.ro, tvr.ro şi site-urile de eveniment), aşa că am solicitat, începând de azi, întreruperea contractului de muncă", a scris Mona Dîrţu pe pagina ei de Facebook.

Citeşte mai mult...
 
Ce spune directorul general Ford despre clientul roman de automobile PDF Imprimare
Auto
Luni, 23 Iulie 2012 07:03

      Clientul român şi-a schimbat atitudinea după venirea crizei, studiază şi testează oferta, fiind atent la raportul preţ-calitate, cheltuielile complementare, dar şi la gradul de siguranţă al maşinii, a declarat pentru MEDIAFAX Zoltan Brassai, directorul general Ford România.

"Clientul român şi-a schimbat atitudinea, îşi face tema de-acasă, se uită mult mai mult şi studiază mult mai în detaliu înainte să ia decizia de cumpărare. El se uită nu numai la preţul maşinii, care este în continuare un element important în ceea ce priveşte decizia de cumpărare, dar şi la cheltuielile aferente, şi la taxa de înregistrare, şi la cheltuieli de service, cheltuieli de consum", a declarat Brassai.

Citeşte mai mult...
 
Rezervele internationale – iunie 2012 PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 21 Iulie 2012 10:14

La 30 iunie 2012, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 32 960 milioane euro, faţă de 33 519 milioane euro la 31 mai 2012.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 2 237 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice, venituri din administrarea rezervelor internaţionale şi altele.
  • Ieşiri de 2 796 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.

Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 4 161 milioane euro.

Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) la 30 iunie 2012 au fost de 37 121 milioane euro, faţă de 37 728 milioane euro la 31 mai 2012.

Plăţile scadente în luna iulie 2012 în contul datoriei publice denominate în valută, directe sau garantate de Ministerul Finanţelor Publice, însumează 127,92 milioane euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 355 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie