Total Media News

Stiri - Economie
Borza: Hidroelectrica isi ia zborul din 2013, estimam profit de peste 50 milioane de euro PDF Imprimare
Energie
Luni, 13 August 2012 14:38

Compania Hidroelectrica ar putea înregistra un profit de peste 50 de milioane de euro în 2013, existând posibilitatea să încheie și anul acesta pozitiv, a declarat luni, Remus Borza, partener al Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, scrie NewsIn.


                Borza: Hidroelectrica își ia zborul din 2013, estimăm profit de peste 50 milioane de euro
Borza: Hidroelectrica își ia zborul din 2013, estimăm profit de peste 50 milioane de euro

”Din 2013 își va lua zborul Hidroelectrica. Chiar dacă mandatul nostru sperăm să se încheie, dacă ar fi după noi, la 30 iunie 2013, vom lăsa Hidroelectrica pe alte fundamente, de nerecuoscut. care vor crea premisele unui profit record în 2013 de peste 50 milioane de euro”, a spus Remus Borza.

Citeşte mai mult...
 
2012 Polaris Ranger RZR 570 PDF Imprimare
Moto-ATV
Duminică, 12 August 2012 18:03

      Polaris sta bine si in 2012. Pentru sezonul urmator, a pus pe piata un entry-level sport side-by-side din familia Ranger RZR si anume, RZR570.

                                     

     Vehiculul vine la pachet cu optiuni pentru cei care cauta performante sportive de la masinaria pe care o au in garaj, dar nu au curajul sa urce in saua unui RZR800, RZR4 sau RZR XP 900. Modelul 570  are un design preluat de la versiunile XP si 800, caruia i se adauga componente care sa atraga noi clienti. Producatorii au observat ca dupa succesul inregistrat de modelul Ranger RZR800, clientii cauta versiuni cu motor monoclilindric la un pret acceptabil, care sa nu faca din clasa side-by-side un segment elitist.Noul RZR este propulsat de motor 567cc ProStar.

Citeşte mai mult...
 
Apple ieftineste iPhone 4 si iPhone 4S, pentru ca telefoanele nu se mai vand PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 11 August 2012 15:04

    Reducerile practicate de marii retaileri americani Target, Spring, Best Buy pentru iPhone 4 si iPhone 4S sunt acum adoptate si de magazinele Apple.

                 

    Umbla vorba ca Apple si-ar sfatui personalul sa faca reduceri de 49 de dolari pentru clientii care mentioneaza preturile mai mici din magazinele distribuitorilor.

Citeşte mai mult...
 
FOTO: Samsung Galaxy S Blaze Q, un Galaxy S III cu tastatura QWERTY PDF Imprimare
IT
Vineri, 10 August 2012 18:38

    Producatorul coreean ar putea lansa Samsung Galaxy S Blaze Q, un nou smartphone cu tastatura glisanta QWERTY. Noul model are un design apropiat de celebrul Galaxy S III.

 

    GALAXY S Blaze Q ar putea avea un display HD cu rezolutia de 1280 × 720 pixeli si o camera cu inregistrare video Full-HD. Telefonul va fi echipat cel mai probabil cu un procesor dual-core Snapdragon S4, o memorie RAM de 1 GB si un spatiu de stocare de 16 GB.

 

Citeşte mai mult...
 
FMI presează zona euro să relaxeze termenii acordului de ajutor financiar pentru Grecia PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 07 August 2012 20:31

     Presiunea FMI, clară în discuţiile private dintre reprezentanţi creditorilor internaţionali ai Greciei, vine ca răspuns la dovezile tot mai puternice că recesiunea gravă prin care trece economia elenă a deraiat programul de ajutor financiar de la ţintele stabilite la începutul anului.

 

    Oficialii FMI susţin că datoria Greciei trebuie redusă la un nivel "sustenabil" înainte ca Fondul să acorde miliarde de euro guvernului de la Atena, au spus unii oficiali. Cea mai simplă cale ar fi ştergerea unei părţi a datoriei Greciei de către creditorii internaţionali.Un astfel de pas ar întâmpina, însă, o rezistenţă puternică din partea statelor din zona euro, care au împrumutat deja Greciei 127 miliarde de euro şi afirmă deschis că statul elen nu trebuie să se aştepte la noi concesii.Un purtător de cuvânt al FMI a refuzt să comenteze.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 351 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie