Total Media News

Stiri - Social
Drepturile Copilului - Reuniune experti Inaltul Comisar al Drepturilor Omului, Geneva PDF Imprimare Email
Copii-adolescenti
Marţi, 24 Ianuarie 2012 09:08

La inceputul lunii noiembrie a avut loc la Geneva, gezduita de Inaltul Comisariat pentru respectarea Drepturile Omului al Natiunilor Unite, reuniunea de experti relativ la problematica copiilor in situatie de strada.

 

                              

 

In cadrul evenimentului, fundatia PARADA a avut o interventie relativ la situatia copiilor aflati in situatie de strada din Romania, precum si a metodologiilor apropriate de interventie, insistand asupra beneficiilor utilizarii artei de strada, dar si a interventiei sociale stradale. Aceste modalitati de interventie, prin eficienta lor, trebuiesc recunoascute de catre legislator, subventionate public si adoptate in practica curenta a actorilor publici si asociativi care actioneaza in domeniu, pentru integrarea copiilor aflati in situatie de strada.

Ansamblul interventiilor acestei reuniuni de experti pot fi regasite accesand pagina web a OHCHR (Office for the |High Commissioner for Human Rights: www.ohchr.org

Fundatia PARADA actioneaza de 15 ani in apararea Drepturilor Copilui vulnerabil, si in particular a celor aflati in situatie de strada.

 
Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes, prima carte de benzi desenate din Romania a marelui detectiv PDF Imprimare Email
Copii-adolescenti
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:55

Sherlock Holmes, cel mai renumit detectiv din lume, renaste datorita aceastei vaste colectii de povesti, ilustrate prin benzi desenate in cartea Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes.


                                  

Grafica de exceptie si imaginile reprezentative fac din aceasta carte de benzi desenate o placere atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pe strazile incetosate ale Londrei, se ivesc mistere si crime de nerezolvat, pentru care utilizand extraordinarele sale puteri de deductie, alaturi de Dr. Watson, Scotland Yard si chiar FBI, Sherlock Holmes gaseste indicii si leaga elemente, dovedindu-ne ca este cel mai bun detectiv ce a existat vreodata.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 65 din 65

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social