Total Media News

Stiri - Social
Centrul Oncologic de Tratament Hamburg PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 11 Septembrie 2012 08:51

        Daca tu sau cineva drag ati fost diagnosticati recent cu cancer veti fi cu siguranta interesati de descoperirea celor mai multe informatii posibile despre multele clinici din tara sau strainatate care va ajuta sa va vindecati de aceasta boala teribila.

Pentru a fi siguri ca veti fi tratati intr-o clinica unde veti gasi cele mai bune conditii, cele mai bune echipamente , dar si o echipa de medici profesionisti, trebuie sa verificati cu atentie toate informatiile pe care clinicile de specialitate vi le pun la dispozitie. Echipa de specialisti pe care o veti gasi in clinica de tratament va deveni un aliat important in drumul dumneavoastra inapoi la sanatate.

           

     Un exemplu de clinica de tratament impotriva cancerului este Centrul Oncologic de Tratament Hamburg, unde personalul medical beneficiaza de ani de experienta in consilierea, tratarea si ingrijirea pacientilor din Europa si de pe alte continente. Pacientii si rudele acestora sunt mereu multumiti de echipa, serviciile si de eficienta aratata de aceasta clinica.

Citeşte mai mult...
 
Prajitura cu ghimbir si morcovi PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Vineri, 07 Septembrie 2012 17:17

     Prajitura cu ghimbir şi morcovi este o reţetă uşor de făcut si cu un gust cel puţin interesant, dacă nu delicios  .

                         

                 .Timp de preparare: Mediu
Numar de portii: 4
Complexitate: usorIngrediente150 g morcovi rași

 

Citeşte mai mult...
 
Premierul Victor Ponta: Guvernul sprijina dezvoltarea domeniului telemedicinei PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 05 Septembrie 2012 19:16

     Alocuțiunea primului-ministru Victor Ponta la workshop-ul avansat de cercetare în domeniul telemedicinei, în cadrul programului NATO „Știința pentru pace și securitate” (SPS)

 

    Victor Ponta: Aș dori să încep prin a-mi exprima regretul că am întarziat, dar, precum ştiți, în dimineaţa această, în aceeaşi clădire, s-a desfăşurat reuniunea anuală a diplomaţiei române 2012. Am fost acolo pentru ceremonia de deschidere şi am venit aici deoarece cred cu tărie că eforturile dumneavoastră sunt foarte importante nu numai pentru noi, ca ţară, ci şi pentru regiune, pentru salvarea vieţii oamenilor. Am recepţionat ultimul mesaj al prezentării dumneavoastră, provocările sunt în faţa noastră, dar este vorba de angajament şi strategie şi, prin prezenţa mea aici, affirm, asemenea multor politicieni, că nu cunosc foarte multe lucruri despre domeniul dumneavoastră, dar, asemenea bunilor politicieni, sper că înţeleg cât de important este să vă ajut în aceste eforturi şi să-mi onorez angajamentul, să vă ajut în strategia pe care aţi menţionat-o.

Citeşte mai mult...
 
Salată caldă de creveţi PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 15:59

                O rețetă delicioasă, gustoasă, simplu de făcut și foarte hrănitoare.Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 1


Complexitate: usorIngrediente350 g creveţi decorticaţi

                               

Citeşte mai mult...
 
Slăbit rapid: 6 trucuri ca să arzi mai multe calorii acasă sau la sală PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 29 August 2012 13:20

      Fie că ajungi sau nu la sală, există câteva trucuri ca să-ţi accelerezi metabolismul şi să slăbeşti mai repede! Află care sunt acestea şi include-le în stilul tău de viaţă!


     1. Consumă ceai verde
Ceaiul verde reduce pofta de mâncare. Conţine cafeină, un suprimant natural ce impulsionează metabolismul şi de asemenea conţine substanţe ce calmează şi relaxează, aşadar nu vei rămâne cu agitaţia sau durerea de cap pe care cafeina o produce în general.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 63 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social