Total Media News

Stiri - Social
Super-aspirina, medicamentul care ar putea vindeca 11 feluri de cancer. Tumoarea se autodistruge PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 17 Octombrie 2012 21:07

          Faptul ca aspirina este un medicament care previne foare multe afectiuni se stia de multa vreme. Exista chiar si recomandarea ca persoanele ajunse la varsta a treia sa ia medicamentul zilnic, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

        In ceea ce priveste medicamentul creat recent in Statele Unite, el ar fi si mai eficient decat aspirina normala.

"Super-aspirina" are capacitatea de a face ca 11 tipuri de tumori canceroase sa se micsoreze, noteaza Daily Mail.

 

Citeşte mai mult...
 
Legea privind revenirea la 85% a indemnizaţiei pentru mame promulgată de Băsescu PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 19:45

      Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, luni, legea care majorează indemnizaţia de creştere a copilului de la 75% la 85% din cuantumul venitului net.

 

    Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Băsescu a semnat luni "decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială".

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, şi-a cerut scuze săptămâna trecută pentru faptul că l-a învinovăţit pe preşedintele Traian Băsescu pentru întârzierea promulgării legii care majorează indemnizaţia mamelor, ea explicând că abia ulterior a aflat că acest proiect de lege mai trebuie aprobat şi de către Senat.

 

Citeşte mai mult...
 
Rulada in sos de vin PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 03 Octombrie 2012 06:55

                   

              Ruladă în sos de vin

  

 

                   

 

               

                     Rulada în sos de vin este un preparat delicios, apetisant și sățios, pe gustul invitaților pretențioși.

       Timp de preparare: Mediu

 


Numar de portii: 6
Complexitate: mediu
Calorii: 420Ingrediente1 kg muschi de porc
2 cepe
70 g unt
1 ou
150 g cascaval
150 g smântâna
1 cescuta cu vin
ulei
nucsoara
sare
piper
500 g spanac (În cazul în care folosesti spanac congelat, adauga-l peste ceapa calita fara sa-l oparesti.)Mod de preparare1.Opărește spanacul în apă cu sare. Separat, călește ceapa în unt topit. Adaugă spanacul scurs bine de apă. La câteva minute, încorporează cașcavalul ras și oul bătut cu smântâna, sare și piper și un vârf de linguriţă cu nucșoară.
 
2.Taie carnea în așa fel încât să obţii o foaie mai mare și condimentează cu sare și piper. Întinde amestecul de ciuperci, rulează bine și leagă cu sfoară.3.Așază rulada într-un vas și stropește-o cu trei linguri cu ulei, o ceșcuţă cu apă și vin. Lasă la cuptor, la foc moderat, cel puţin 90 de minute. Din când în când, stropește cu sosul format în tavă.

**  sursa  :ecuisine.ro

 

 
Ce să mănânci în timpul sarcinii ca să slăbeşti rapid după naştere PDF Imprimare
Mama si Copilul
Miercuri, 03 Octombrie 2012 06:47


           Creșterea în greutate în timpul sarcinii este sănătoasă pentru tine și bebelușul tău, însă atunci când vrei să slăbești rapid după naștere, este important să urmezi câteva sfaturi cu privire la alimentația sănătoasă ce te ajută să scapi mai ușor de kilogramele în plus.

 

               Cele mai multe femei iau în greutate între 11 și 15 kg în timpul sarcinii, iar slăbitul după naștere poate fi ușurat sau îngreunat de modul în care te hrănești în cele 9 luni. Evită mâncărurile prăjite în ulei, băuturile îndulcite artificial și acidulate, pentru a nu crea depozite de grăsime greu de eliminat după sarcină. Bazează-ți alimentația din timpul sarcinii pe cele mai hrănitoare și mai sănătoase alimente.

 

Fructe și legume proaspete

Fructele și legumele îți asigură o creștere în greutate fără probleme de sănătate, dar și vitaminele și mineralele necesare ție și bebelusului în timpul sarcinii.

 

Fasolea și spanacul conțin necesarul de fier, iar un măr zilnic glucide naturale și antioxidanți. Evită însă germenii cruzi în timpul sarcinii, deoarece pot conține bacterii periculoase.PeșteCarnea slabă, de pui sau de vită, este recomandată de nutriționiști în timpul sarcinii, dar și peștele în cantități limitate este foarte important pentru buna funcționare a corpului. Evită peștele oceanic ce poate avea un conținut ridicat de mercur, dar mănâncă somon, sardine și ton, maxim 340g pe săptămână, în 2-3 porții. În afară de proteinele sănătoase, peștele îți oferă grăsimi monosaturate care îți mențin metabolismul în formă.Cereale integralePe timpul sarcinii, ca să nu te îngrași prea mult și să nu ai probleme mai târziu, când vrei să slăbești, asigură-te că introduci în alimentația ta carbohidrați cât mai complecși. Renunță la păinea albă și înlocuiește-o cu păine din cereale integrale și alege întotdeauna pastele obținute din cereale integrale și orezul sălbatic, mai hrănitor și mai sănătos decât cel alb, decorticat.Lactate pasteurizate cu conținut scăzut de grăsimeNutriționiștii recomandă produsele lactate pasteurizate pentru siguranța ta și a bebelușului în timpul sarcinii, iar cele cu conținut scăzut de grăsime îți oferă calciul necesar fără să te încarce cu calorii inutile ce se pot transfoma în depozite de grăsime permanente.

Cafea sau ceai verdeC

ofeina este admisă în timpul sarcinii în cantitate moderată și te poate menține activă astfel încât să nu devii sedentară nici în timpul sarcinii, nici după. Cantitatea maximă recomandată este de 200mg cofeină pe zi, pe care o poți depăși ușor dacă bei mai mult de o ceașcă de cafea și una de ceai verde pe zi. Nu uită și de cofeina din ciocolată, prezentă în procent mai mare în ciocolată cu conținut ridicat de cacao.

Cum slăbești rapid după naștere

În timpul sarcinii contează foarte mult și când mănânci, nu doar ce mănânci. Încearcă să micșorezi cele 3 mese zilnice și să adaugi încă 2-3 gustări de-a lungul zilei. Mâncând mai puțin, la fiecare 3 ore, asiguri corpului mai multă energie și stimulezi metabolismul astfel încât creșterea în greutate poate fi eliminată mai ușor după naștere.Alăptarea, mișcarea și somnul joacă un rol la fel de important în scaderea în greutate după sarcină. Încearcă să faci cel puțin o plimbare de 15 minute pe zi și să dormi atunci când ai ocazia, odată cu bebelușul tău.

**  sursa  : eva.ro 
 
Vindecarea cu ajutorul apei PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 02 Octombrie 2012 15:30

    Citim si auzim despre foarte multe remedii, plante, terapii miraculoase, uneori chiar usor "exotice". De aceea atunci cand vine vorba despre apa, ni se pare ca fiind prea la indemana pentru a o considera un posibil tratament.



       Apa este una dintre substantele miraculoase pentru insanatosire. Este un remediu la indemana oricui. Aceasta metoda nemedicamentoasa se poate aplica sub forma de: bai, dusuri, comprese, afuziuni, sauna etc. Apa a fost de fapt cea dintai metoda de lecuire. Din pacate, atunci cand esti obosit nu recurgi la terapia cu apa, ci la medicamente sintetice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 60 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social