Total Media News

Ştiri - Actualitate
British Council organizeaza inscrieri la examene Cambridge de limba engleza PDF Imprimare
Esential
Duminică, 08 Ianuarie 2012 19:03

British Council organizeaza in aceasta perioada inscrieri la examenele de limba engleza Cambridge, in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca.

 

Pana pe 10 ianuarie va puteti inscrie la examenele FCE si CAE sustinute pe calculator, in Iasi! vor avea loc pe 21 ianuarie 2012. Formularele de inscriere pot fi descarcate aici. Formularele de inscriere pot fi descarcate de aici: FCE si CAE pentru candidatii de peste 18 ani si CAE pentru candidatii sub 18 ani.

Pana pe 20 ianuarie 2012 au loc inscrieri la examenele KET si PET, organizate la Iasi in data de 25 februarie 2012. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe website-ul British Council.
Pentru orice nelamuriri, puteti contacta British Council Iasi la 0232 316 159  sau pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Pana pe 20 ianuarie 2012 British Counil organizeaza inscrieri si la examenele FCE si CAE, care vor putea fi sustinute in data de 10 respectiv 17 martie 2012, in Bucuresti, Iasi si Cluj. Aici pot fi accesate formularele de inscriere pentru Bucuresti, Cluj sau Iasi.
Important! Toti candidatii CAE trebuie sa trimita odata cu formularul de inscriere si acordul pentru fotografiere semnat, in functie de varsta. Descarca formularul pentru minori/peste 18 ani din Bucuresti si formularul pentru minori/peste 18 ani din Iasi.

In Bucuresti, British Council organizeaza inscrieri pentru examenul PET din 1 martie 2012. Termenul limita de inscriere este 20 ianuarie 2012, iar formularul de inscriere poate fi descarcat de pe website-ul British Council.

Examenul YLE organizat de British Council in Bucuresti, va avea loc pe 25 martie 2012. Termenul limita pentru inscrieri este de 4 februarie 2012, iar formularul pentru inscriere poate fi descarcat de pe website-ul British Council.

Incepand cu noiembrie 2011, candidatii care sustin examenul Cambridge English: Advanced (CAE) vor fi fotografiati in ziua examenului.

Examenele Cambridge de engleza generala sunt cele mai prestigioase examene pe plan mondial. In fiecare an, peste trei milioane de oameni, din 130 de tari sustin examene Cambridge, recunoscute pentru angajare sau studiu, fiind echivalate pe Scala Comuna Europeana de referinta pentru limbi straine, publicata de Consiliul Europei. Pentru mai multe detalii despre recunoasterea acestui examen accesati website-ul Cambridge ESOL.

Pentru mai multe informatii despre examenele Cambridge in Romania, contactati British Council la 021 307 96 00 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau accesati website-ul British Council.

 
Un duo pentru sanatate PDF Imprimare
Esential
Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:49
   

Incepe un nou an, cu noi probleme si noi provocari carora trebuie sa le facem fata zilnic: stres, oboseala, alergatura.

Toate isi pun inevitabil amprenta asupra sistemului nostru imunitar. Lysi ne vine in ajutor si ne ofera Health Duet, combinatia echilibrata de acizi grasi Omega 3 si de vitamine si minerale care ne intareste sistemul imunitar si ne reda vitalitatea.

                               

 

 

O cutie de Health Duet contine 64 de unitati (32 de capsule Omega 3 si 32 de tablete multivitamine si minerale), suficiente pentru o luna. Doza zilnica recomandata pentru adulti este de 1 capsula Omega 3 si 1 tableta multivitamine, care asigura necesarul zilnic de substante esentiale. O capsula Omega 3 contine 1000 mg ulei de peste (30% Omega 3), in timp ce o tableta de multivitamine si minerale contine 17 minerale si vitamine.
Health Duet este un supliment alimentar ce cumuleaza efectele acizilor grasi Omega 3 si ale vitaminelor si mineralelor, special alese si dozate pentru un efect optim. Omega 3 ajuta la scaderea nivelului colesterolului, contribuie la buna functionare a sistemului cardiovascular si nervos, reduce durerile articulare si are efect antiinflamator. Health Duet creste rezistenta la efort fizic si psihic, revigoreaza organismul si previne aparitia a numeroase disfunctii si boli generate de lipsa de vitamine si minerale.

Pret: 50 lei. Se gaseste in farmacii, in magazinele cu produse naturiste si pe www.sagasanatate.ro.

 
Ultima aparitie: Originile alchimiei de MARCELLIN BERTHELOT, Editura Herald (2011) PDF Imprimare
Cultura
Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:29
  

                      Originile alchimiei de MARCELLIN BERTHELOT

 

Lumea a ramas astazi fara mistere; gandirea rationalista are pretentia ca a inteles totul, ca a elucidat totul; stiinta face eforturi de a ne oferi o perspectiva pozitivista si logica despre toate lucrurile si isi extinde determinismul fatal pana spre lumea morala.

 

                               

Nu stim daca deductiile imperative ale ratiunii stiintifice vor reusi sa constientizeze intr-o zi prezenta divina, care a starnit odinioara atatea discutii si pe care nu am reusit niciodata sa o impacam cu sentimentul nu mai putin imperativ al libertatii umane. In orice caz, astazi intreg universul material este revendicat de catre stiinta, nimeni nemaiindraznind sa se ridice impotriva acestei revendicari. Notiunile de miracol si de supranatural s-au evaporat ca o prejudecata uitata de timp. Dar lucrurile nu au stat intotdeauna astfel; aceasta perspectiva pur rationala nu a aparut decat in vremea grecilor si nu s-a generalizat decat la popoarele europene, in special in secolul al XVIII-lea.

Citeşte mai mult...
 
Iranul face un exerciţiu militar in apropierea frontierei afgane PDF Imprimare
International
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 22:29
 

    Conform   Reuters -    Iran a lansat o manevră militară în apropierea graniţei sale cu Afganistanul sâmbătă, semi-oficial de agenţia Fars News a raportat, de zile de la exerciţii navale în zona Golfului a crescut tensiunile cu Occidentul şi a stimulat cresterea preturilor petrolului.


   Mohammad Pakpour, comandant al forţelor terestre Gărzile Revoluţionare ", a declarat ca" martiri Unităţii "exerciţii de lângă Khvat, 60 km (40 mile) din Afganistan, au fost", care vizează stimularea de securitate de-a lungul frontierelor iranian, "a raportat Fars.

   "Forţele navale" Gărzile Revoluţionare    au  facut  un  exerciţiu   de  10  zile  în Golf , care a pus capăt  relatiilor  inrautatite  cu Washington, la  zi după ce preşedintele american Barack Obama a aprobat sancţiuni care au ca scop de a opri ţările   sa   cumpare   petrol iranian

 

                            

.

Threats that Iran could close the Strait of Hormuz, which leads out of the Gulf and provides the outlet for most oil from the Middle East, pushed up oil prices and Iran warned Washington not to send an aircraft carrier back into the Gulf.

Forces with the USS John C. Stennis aircraft carrier strike group, the target of Tehran's threat, rescued 13 Iranian fishermen from Somali pirates days after passing through the Strait. [ID:nL6E8C6004]

Foreign Minister Ali Akbar Salehi played down the political significance of the rescue.

"On some occasions, Iran has helped and secured the released of many other countries' sailors that had been caught by pirates," he told state-run Press TV.

"This is a humanitarian gesture and it is not related to the countries' relations with each other."

 
Cabina artistelor în regia lui Alexandru Mâzgăreanu PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 16:30
  

ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită vineri 20 ianuarie, ora 19.00, la Sala ArCuB la spectacolul Cabina artistelor, de Arnošt Goldflam, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

                   

O cabina mică - patru măsuţe, câteva scaune şi un dulap plin de vise – e  locul unde se clădesc destinele a patru actriţe, locul unde se confesează, unde se ascultă, unde visele iau viaţă, unde se suferă,  unde se descătuşează conflicte, dar se leagă și prietenii, locul unde actriţele se pregătesc pentru a intra în scenă - Cabina Artistelor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 322 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate