Total Media News

Ştiri - Actualitate
Japonia are probleme la un reactor ,iar radiatiile sunt fatal de mare PDF Imprimare
International
Miercuri, 28 Martie 2012 17:48

Tokyo (AP) -

Un  reactor   din Japonia  are  un nivel ridicat de radiaţii  datorita     impactului cu apa   suferit   cu  ocazia tsunmi-ului   ce a fost im urma  cu  un an ,iar  după o examinare internă, marţi,  expertii   afirma că îşi reînnoiesc  îndoielile cu privire la stabilitatea  reactorului .

              

Un instrument echipat cu o camera video mica, un termometru, un dozimetru şi un indicator de apă a fost utilizat pentru a evalua daunele în interiorul camerei de izolare nr 2a  reactorului  pentru a doua oară de la tsunami-ul cuprins în Fukushima Dai-Ichi  cu un an în urmă.

Sondarea  făcua t în luna ianuarie nu a reuşit să găsească apă de suprafaţă şi a oferit doar imagini care arata  aburi, piese neidentificate şi suprafeţe metalice ruginite, zguduit de expunerea la radiatii, caldura si umiditate.Datele colectate de la sonde  facute  au aratat  ca  daunele de la dezastru a fost atat de grave, iar  operatorul centralei va trebui să dezvolte echipament special şi de tehnologie pentru a tolera mediu dur .

Citeşte mai mult...
 
Admiterea la facultate, prin teste si rezultatele la bacalaureat PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 28 Martie 2012 14:31

Folosirea mediilor din timpul anilor de studiu în liceu drept criteriu de admitere în facultate în anul universitar 2012-2013 este interzisă, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei, Cătălin Baba.

               

"Încurajăm reintroducerea unor probe scrise sau orale la admitere în universitate. De asemenea, întrucât a existat un bacalaureat riguros, iar în acest an dorim unul la fel, universităţile se pot baza pe notele de la acest examen.

Citeşte mai mult...
 
Asistenţă tehnică de la B.E.I. şi a B.M. în vederea creşterii absorbţiei fondurilor europene PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 28 Martie 2012 07:42
 

       Executivul a adoptat astăzi două Hotărâri care transpun în legislaţia românească memorandumurile pe care Guvernul le-a semnat cu Banca Mondială şi cu Banca Europeană de Investiţii, în scopul acordării de asistenţă tehnică României în vederea creşterii absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune, a anunţat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la finalul şedinţei de Guvern.

                             
         „Obiectul acestor memorandumuri este asigurarea de către cele două instituţii financiare internaţionale de expertiză pe două componente: o expertiză legată de absorbţia actuală pe perioada 2007-2013 a fondurilor structurale şi de coeziune şi pe de altă parte, pentru pregătirea pentru perioada 2014-2020”, a declarat ministrul, care a amintit că cerinţele vor creşte foarte mult în anii următori, iar fondurile vor fi mult mai dificil de absorbit în perioada 2014-2020 decât în actuala perioadă de programare.

Citeşte mai mult...
 
Inevitabilul se produce: Oamenii prefera filmele online, nu pe disc PDF Imprimare
Film
Marţi, 27 Martie 2012 07:19
  

Chiar daca iniatial discurile in format Blu-ray au venit cu un set de avantaje semnificative, viitorul nu este atat de roz pentru mediile inscriptionate, raporteaza Bloomberg.

                     

IHS Screen Digest a facut o statistica a carei concluzie este ca americanii folosesc un serviciu de streaming video in aproape orice casa.

Citeşte mai mult...
 
Lansare de carte în prezenţa autorului: "Orginea lumii" de Jorge Edwards PDF Imprimare
Cultura
Luni, 26 Martie 2012 19:47

Editura ART, Institutul Cervantes şi Ambasada Republicii Chile în România vă invită joi, 5 aprilie, ora 19.00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5), pentru a lansa, în prezenţa lui Jorge Edwards, volumul "Originea lumii".

Jorge Edwards, Originea lumii, Editura Art, lansare de carte

Jorge Edwards, Originea lumii, Editura Art, lansare de carte

Editura ART, Institutul Cervantes şi Ambasada Republicii Chile în România vă invită joi, 5 aprilie, ora 19.00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5), pentru a lansa, în prezenţa lui Jorge Edwards, volumul Originea lumii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 305 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate