Total Media News

Ştiri - Actualitate
Stadionul Olimpic din Londra este gata PDF Imprimare
International
Duminică, 06 Mai 2012 07:29

Stadionul Olimpic din Londra este elementul central al Jocurilor Olimpice de vară din 2012 și al Jocurilor Paralimpice de vară din 2012.

                

 

  Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va avea loc la 27 iulie 2012, iar cea de închidere la 12 august.

 

   Stadionul se află în Lane Marshgate în Stratford în Lower Lea Valley și are o capacitate de aproximativ 80.000 de locuri ceea ce îl face temporar al treilea cel mai mare stadion din Marea Britanie în spatele Wembley și Stadionul Twickenham.

Pregătirea terenului pentru stadion a început la mijlocul anului 2007, iar construcția a început oficial pe 22 mai 2008, deși lucrările de foraj pentru fundație au început cu patru săptămâni înainte de data respectivă. Construcția s-a terminat pe 29 martie 2011.

Citeşte mai mult...
 
„Stagii pe Bune” PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 04 Mai 2012 14:07
   

Recunoscut drept cel mai important program pentru practica studenţilor din domeniul IT&C, „Stagii pe Bune” continuă pentru al optulea an consecutiv pregătirea tinerilor din facultăţile de profil.

                           

Programul care permite studenţilor să se perfecţioneze în cadrul unei companii precum BitDefender, Adobe, 4psa, Ubisoft, TotalSoft  şi-a sporit constant numărul de participanţi, ajungând la 483 de stagii oferite în anul 2011. Ce spun însă cei care au răspuns deja provocării?

Citeşte mai mult...
 
TIFF si-a anuntat competitia! Niciun film romanesc in cursa. Un membru al trupei Sigur Ros, in juriu PDF Imprimare
Film
Joi, 03 Mai 2012 12:53

TIFF şi-a anunţat competiţia pe 2012 şi, după cum promite criticul Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului, cele 12 filme vor merge umăr la umăr într-o competiţie foarte strânsă.

                             

„Pentru prima oară în istoria competiţiilor de la TIFF, mi-e greu să-mi imaginez care va fi favoritul publicului. Poate şi pentru că toate personajele din filme sunt extrem de ataşante, chiar şi atunci când unele dintre ele comit fapte reprobabile”, spune selecţionerul

Citeşte mai mult...
 
Preturile alimentelor la nivel global au scazut in aprilie, pentru prima data in 2012 PDF Imprimare
Esential
Joi, 03 Mai 2012 12:49

Indicele Preţurilor Alimentelor, prin care organizaţia urmăreşte lunar evoluţia preţurilor pe piaţa mondială pentru un coş format din cereale, oleaginoase, lactate, carne şi zahăr, s-a situat la 214 puncte în aprilie, comparativ cu 217 puncte în martie, lună pentru care datele au fost revizuite, potrivit Reuters.

                  

Nivelul indicelui a fost împins în jos de scăderile lunare cu 2,5% a preţul porumbului, cu 1% la grâu şi cu 5% la zahăr, care au anulat majorarea cu 2,2% la uleiuri vegetale.

Citeşte mai mult...
 
Obama „termină treaba” în Afganistan. Cifrele războiului PDF Imprimare
International
Miercuri, 02 Mai 2012 14:23

Într-o cuvântare transmisă dintr-o bază americană din Afganistan, președintele american Barack Obama a promis că „termină treaba” și va pune punct curând războiului declanșat acum un deceniu, scrie bbc.co.uk.

                            

NATO anunțase deja că va renunța complet la operațiunile de luptă până la sfârșitul lui 2014. „Nu-i voi ține pe americani în calea răului o singură zi în plus față de ceea ce ne cere securitatea națională”, a spus Obama. „Dar trebuie să terminăm treaba pe care am început-o în Afganistan, și să încheiem acest război în mod responsabil”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 299 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate